iza sedam mora iza sedam gora zivila mirci u zivotinjskom carstvumIRCerka wrote:Vise ne prave sranja oko moje zgrade, a ima ih milion. Jesenas ispalo ptiche iz gnijezda....malo osamuceno bilo...tek naucilo skakutat...sad jebeno, vrane oko njega kruze ko leshinari u krug, da mu ko ne pridje, a same ga podic ne mogu...DaysleepeR wrote:nemogu da vjerujem da ima ljudi ovdje koji su zabrinuti zato što vrane jedu golubove
pa ako ih jedu to je onda prirodno i normalno, nemaju vrane svijest ko ljudi pa da ubijaju i jedu golubove zato što ima je to merak
a vrana jeste jako agresivna ako joj je gnijezdo u blizini i hoće napasti ali je to sve opet prirodno
tu ti mi shush mush, namamih ih tamo hljebom, znas sanersku taktitku, zamahnes rukom a spucas ga nogom, maznemo bebu i vratimo u gnijezdo koje je bilo dosta nisko u kroshnji...
od tad, nema zajebancije u mircilandu...
jedino se jos gusterovi nisu pomirili sa svima, jednostavno svi jedu sve, i ne smetaju jedni drugima...al najgori su jezevi, ko na megafon da jedu, grickaju krekere macije, a sve grmi ko jelovicu da cijepas...
dze ti zivis tita ti, ja konto na grbavici, a ono neka divljina
a sto se tice vrana, kad potamane sve golubove, onda na red dolaze macke, dzukci
zato hranite golubove da vam mace duze traju