Vracanje viber poruka

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Rexi1

#1 Vracanje viber poruka

Post by Rexi1 »

Imam pohranjen backup na google drive..izgubio mobitel i broj naravno. Da li je moguce skinuti taj backup sa diska i prenijeti ga na novi mobitel, broj..? Hvala
arnes_king

#2 Re: Vracanje viber poruka

Post by arnes_king »

Rexi1 wrote: 09/10/2020 12:20 Imam pohranjen backup na google drive..izgubio mobitel i broj naravno. Da li je moguce skinuti taj backup sa diska i prenijeti ga na novi mobitel, broj..? Hvala
Jeste ako napravis viber sa istim brojem/accountom, u suprotnom nije. Ne znam ima li mogucnost viber account uvezati sa e-mailom, tad bi moglo, ali nisam tu mogucnost vidio.

Ukoliko imas certifikat od kartice, broj mozes vratiti na novoj kartici.
ExNihilo

#3 Re: Vracanje viber poruka

Post by ExNihilo »

Pravi Viber automatski backup periodično pa bi uvezivanje istog Google accounta na novi telefon i instaliranje Vibera trebalo povući backup automatski.
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#4 Re: Vracanje viber poruka

Post by Bobi »

arnes_king wrote: 09/10/2020 12:28
Rexi1 wrote: 09/10/2020 12:20 Imam pohranjen backup na google drive..izgubio mobitel i broj naravno. Da li je moguce skinuti taj backup sa diska i prenijeti ga na novi mobitel, broj..? Hvala
Jeste ako napravis viber sa istim brojem/accountom, u suprotnom nije. Ne znam ima li mogucnost viber account uvezati sa e-mailom, tad bi moglo, ali nisam tu mogucnost vidio.

Ukoliko imas certifikat od kartice, broj mozes vratiti na novoj kartici.
slike sa vibera mogu se uvezat e-mailom za poruke ni ja nisam siguran.
Post Reply