Vracaju se Dzena Ceremida i Sanela Poricanin, povrac!!!

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Sarajevski Marlboro

#1 Vracaju se Dzena Ceremida i Sanela Poricanin, povrac!!!

Post by Sarajevski Marlboro »

Ljudi dragi, da li je moguce da je Hayat potpuno izgubio svaki kriterij za dobar program?? Ne mogu vjerovati da se ove dvije mahaluse vracaju sa svojim emisijama? :shock: Ova prva fol vodi kopiju pinkove sve za ljubav (jedve cekam da ih tuze), a ova druga isto sranje kao sto je vodila prije sto godina (zivot koji zivim, ili ti neko drugo ja, cini mi se). :roll: :lol:
Koji amateri i plagijatori!
ja_sarajevo

Post by ja_sarajevo »

Ukidaju onu emisiju On kaze, ona kaze pa moraju da nadju neke druge emisije. Za Dzenu sam znao a Sanela Poricanin, sklonili je sa ekrana da malo smrsa, pa je evo opet :D
Sarajevski Marlboro

Dzaba im sve, te dvije su sa razlogom medju najvecim kokoskama godine :D Nego, nije mi jasno kako mogu hladno kopirati tudje emisije, konkretno evo ova ispuni mi zelju, i uopste ne misleci na posljedice? Ili misle da smo u pm glupi :roll:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

dobro jutro ovo je bosna

svak može sve
flora.sa

Post by flora.sa »

samo da vas napomenem da Dzena vise nije Ceremida nego Zenicanin (ili tako nesto :? ) :D :D ...a Sanela je jos uvijek Poricanin :? :roll:

jos samo da se one dvije sto su vodile neku nocnu emisiju vrate na posao, i da ih sve opet skupimo na jednom mjestu.. :D :D

lijepa kablovska :)
prleitihi

Post by prleitihi »

Da Alma Memić nije postala (nezvanično) Švrakić, danas bi među "novinarkama " na Hayatu bila žestoka konkurencija. Kako je samo to divna emisija bila - "Probudi seeee noć jeeee" :oops: :D . Međutim realnost je drugačija, tj. onakva kakvom je vidi nebračni par Švrakić & Memić! :oops:
Maksim

Post by Maksim »

aha
Lace

Post by Lace »

prleitihi wrote:Da Alma Memić nije postala (nezvanično) Švrakić, danas bi među "novinarkama " na Hayatu bila žestoka konkurencija. Kako je samo to divna emisija bila - "Probudi seeee noć jeeee" :oops: :D . Međutim realnost je drugačija, tj. onakva kakvom je vidi nebračni par Švrakić & Memić! :oops:
ne znadoh da se memic spandjala s gazdom :D
Last edited by Lace on 19/02/2007 17:40, edited 1 time in total.
prleitihi

Post by prleitihi »

kasniš..nekih 7-8 godina.. :oops: :D :D
Lace

Post by Lace »

slabo ja te mahalske price upratim...prvenstveno iz razloga sto me ne zanimaju previse :D
prleitihi

Post by prleitihi »

vidim.. :oops: :D
Sarajevski Marlboro

flora.sa wrote: jos samo da se one dvije sto su vodile neku nocnu emisiju vrate na posao, i da ih sve opet skupimo na jednom mjestu.. :D :D
joj :shock: sanela trnka i ona mrsava lejla jel :roll: joj.... GRC me o'ma uhvati :D
ja_sarajevo

Post by ja_sarajevo »

Sarajevski Marlboro wrote:
flora.sa wrote: jos samo da se one dvije sto su vodile neku nocnu emisiju vrate na posao, i da ih sve opet skupimo na jednom mjestu.. :D :D
joj :shock: sanela trnka i ona mrsava lejla jel :roll: joj.... GRC me o'ma uhvati :D
Ja mislim da je sad Sanela Ferhatovic i Lejla Dazdarevic. :D
lindjo

Post by lindjo »

Hayatova parola je:

AKO STE MLADI,LIJEPI ,GLUPI,IMATE DOBRE ORAL SKILLS. :D ?

HERZLICH WILKOMENN ! :bih:

one dvije torokuse ne bi gledo ni u lezbo-scenama :shock: ...ne do Bog nikom :oops:

lejla je dobra bila :)
Bosanac_21

Post by Bosanac_21 »

Ako mi je iko dosadniji onda je ona Sadina Ademovic sto s onim Dejanom Ademovicem vodi emisiju "Club". :-)
Ko god dodje od gosti narocito muskaraca, ta sine satra s "ljepsim spolom" pa uzastopno zapitkivanje o "zenama". A vala i maneken Dejan se stidi svakog pitanja kojeg postavi gostu.
NTV Manekenska Hayat :D
monicageller

Post by monicageller »

ma dajteee ljudii necete valjda zaboraviti one silne 'perspektivne' cure sa OBN-a :-D ...onoo vam je nivo :D
sicky

Post by sicky »

Bosanac_21 wrote:Ako mi je iko dosadniji onda je ona Sadina Ademovic sto s onim Dejanom Ademovicem vodi emisiju "Club". :-)
Ko god dodje od gosti narocito muskaraca, ta sine satra s "ljepsim spolom" pa uzastopno zapitkivanje o "zenama". A vala i maneken Dejan se stidi svakog pitanja kojeg postavi gostu.
NTV Manekenska Hayat :D
a što je Sadina manekenka ne treba ti pitat' :oops:
prleitihi

Post by prleitihi »

siki :-) :-) :oops: :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

eto, meni Dzena uopste nije antipaticna. Mislim, da mi je ona jedina nesto ko draga od svih tih tzv. novinara voditelja sa pomenute televizije :oops:
Doduse, nisam odavno gledala neku njenu emisiju :D
prleitihi

Post by prleitihi »

to je dokaz da godine ne znace i ozbiljnost.. :oops: :D :D :P
amarce

Post by amarce »

Uzivajte u programu OBN-a i hayata.Hvala Bogu na kablovskoj.OBN uopste ne gledam a hayat sam prestao jer je program propao skroz.Sad upalih TV i saltajuci kanale dodem do OBN-a kad ono vijesti neke.I sad ide sport.I glavna voditeljica prepusta ulogu svojoj kolegici uz neko cerekanje u chatanje sa njom.Odma mi se pritisk dize..i prebacih na descovery
sicky

Post by sicky »

mamica 31 wrote:eto, meni Dzena uopste nije antipaticna. Mislim, da mi je ona jedina nesto ko draga od svih tih tzv. novinara voditelja sa pomenute televizije :oops:
Doduse, nisam odavno gledala neku njenu emisiju :D
ona ne zna reći oslobođenje nego konstantno potencira na osloboDŽenju,,, a ja se ježim na to :-)
sicky

Post by sicky »

prleitihi wrote:siki :-) :-) :oops: :D
prleeeeeeeeeeee :-)

tihiiiiiiiiiiii :-)
prleitihi

Post by prleitihi »

siki..ja znam razliku između č..ć..dž..đ..eto..jos ako si ti manekenski tip..odliĆno.. :oops: :D :D
sicky

Post by sicky »

prleitihi wrote:siki..ja znam razliku između č..ć..dž..đ..eto..jos ako si ti manekenski tip..odliĆno.. :oops: :D :D
znam za tebe...al tihi mi smeta... :-)
rastužiću te :oops: nisam manekenski tip :roll: sad ćem' iskopat' temu sa kilama i visinom da vidim kak'i smo bili :lol: :lol:
Post Reply