VRAAAAAAAAAAAATIIIILIIIIII SU NAAAAAAAM NAS DOM
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
mostarac
#1 VRAAAAAAAAAAAATIIIILIIIIII SU NAAAAAAAM NAS DOM
.......
Last edited by mostarac on 06/07/2005 04:00, edited 1 time in total.
-
mostarac
nemoj majke ti jedva cekat da se vrati, ako kazes jebo petokraku, jer Velez kao sto je sakat bez stadiona, tako je i sakat bez petokrake. Hvala ti, ali nemoj ziv bio.Prince wrote:Ne znam zašto, ali jako mi je sve ovo sumnjivo. Jedva čekam da se Velež vrati, ali vjerovaću tek kad čujem ovo iz nekih pouzdanih medija.
Btw, jebo petokraku!
-
mostarac
Ljudi ja sam se malo presabrao i skontao da danas nije bilo sjednice gradskog vijeca, nego je ista bila u cetvrtak. isto tako web stranica sa koje je info prenesen na web-site RA je napravila slicnu stvar vec jednom na neku drugu temu, a i ako se tekst bolje procita ima u njemu netacnih navoda. Dakle ovo je ložiona pa molim moderatora da izbriše temu.
Petokraka se sutra na skupstini vraca sigurno i to nije loža
Petokraka se sutra na skupstini vraca sigurno i to nije loža
-
Drug_Tito
Ne razumijem se puno u politiku Mostara. Pojma nemam cija strana pripada kome. Samo znam da je pao most i opet se podigao. Ali kada sam procitao naslov teme, pomislio sam da nas neko vuce za nos malo teze. Moram priznati da mi je bilo drago, ali sam se pito ko koga ovdje jebe?
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
Jok eto vole mjesec i zvijezdu, sahovnicu i orlove. Radi takvih je Velez i morao otici sa Bijelog Brijega.Prince wrote:Jebiga, ja volim Velež, ali ne volim petokraku. Ne vjerujem ni da ti sugrađani dijele mišljenje, osim onih iz miješanih brakova.
-
Produži dalje!
hrasno38 wrote:Jok eto vole mjesec i zvijezdu, sahovnicu i orlove. Radi takvih je Velez i morao otici sa Bijelog Brijega.Prince wrote:Jebiga, ja volim Velež, ali ne volim petokraku. Ne vjerujem ni da ti sugrađani dijele mišljenje, osim onih iz miješanih brakova.
Pogrešno, Velež nije morao otići nego je protjeran sa svog stadiona.
- hrasno38
U pravu si i to najbrutalnije i najpodlije protjeranProduži dalje! wrote:hrasno38 wrote:Jok eto vole mjesec i zvijezdu, sahovnicu i orlove. Radi takvih je Velez i morao otici sa Bijelog Brijega.Prince wrote:Jebiga, ja volim Velež, ali ne volim petokraku. Ne vjerujem ni da ti sugrađani dijele mišljenje, osim onih iz miješanih brakova.
Pogrešno, Velež nije morao otići nego je protjeran sa svog stadiona.
-
fyshek
Burazeru niti je "Velež" Velež, niti je Zrinjski mostarski klub. Yebo i jedne i druge. Da se nas 11 trutina skupi igrali bi sa više mostarskog srca, duše i lukavstva od oba ova nazovi nogometna kluba. Potr'o bi i Zrinjski da igra u Vrapčićima, a tamo djeci park napravio. Pravi Velež ti je prestao sa Tucom, Kajtazom, Jurićem i njihovom generacijom.
- hrasno38
Otprilike u to vrijeme je i poceo generalno da odlazi onaj lijepi zivot prije rata.fyshek wrote:Burazeru niti je "Velež" Velež, niti je Zrinjski mostarski klub. Yebo i jedne i druge. Da se nas 11 trutina skupi igrali bi sa više mostarskog srca, duše i lukavstva od oba ova nazovi nogometna kluba. Potr'o bi i Zrinjski da igra u Vrapčićima, a tamo djeci park napravio. Pravi Velež ti je prestao sa Tucom, Kajtazom, Jurićem i njihovom generacijom.