Ovo je nesto nastrasnije sto sam probao
a ovo sa visinom jedan od najfascinantniji
Moderator: Benq

jesi li probao gratis aplikaciju Face your fears?arnes_king wrote:Imao sam ja Gear VR na s7 Edge i super mi je. Ima bezveznih stvari ali ima stvarno i onoga sto se mora dozivjeti i vidjeti jer se opisati ne moze kako je fenomenalno
Imam i dalje Gear VR ali mi treba drugi adapter da bi mi radio na novom tel a nikako da ga narucim (kosta oko 20-30KM na eBay).
Imam zelju PSVR da probam ali mi je previse skupo a za igrice treba jos vremena da unaprijede malo rezoluciju i grafiku, iako npr na Gear VR su igrice dosta losije pa je opet extra. Ali najbolje su mi stvari tipa oni uvodni videi, horror Catatonic (nesto najbolje) i takva slicna iskustva su za 10!
neka svega tiaditon wrote:Smrčak, VR su ti šejtanska posla, kloni se ti toga.
Ma pusti ga vidis da trola.Smrcak15 wrote:neka svega tiaditon wrote:Smrčak, VR su ti šejtanska posla, kloni se ti toga.postedi me gluposti ovdje.
extra stvar, neznam jeli me ikad tehnologija impresionirala kao VR tehnologija...takav ogroman kapacitet da jos narod nije svjestan toga.arnes_king wrote:Ma pusti ga vidis da trola.Smrcak15 wrote:neka svega tiaditon wrote:Smrčak, VR su ti šejtanska posla, kloni se ti toga.postedi me gluposti ovdje.
A i kod nas su bile scene kad je raja probavala, i porodica a i drugovi. Jedna prijateljica kada je nabacila na glavu, nisam nigdje vidio jace reakcijeja sam se toliko smijao da sam legao na pod i poceo se valjati kako je ona reagovala na to sve hahha
Ovo sam bas neki dan gledao i fascinirajuce je kako su fiziku svega napraviliSmrcak15 wrote:ovo bi bas bilo interesantno probati, opaliti jedan rafal iz automatske puske![]()
VR je buducnost sto se tice kvalitetne zabave kako igranja igrica tako i dozivljaja sto covjek moze osjetiti, kao recimo kakav je osjecaj biti u univerzumu i mnoge druge stvari koje covjek upozna kroz vr, recimo osobe koje imaju fobije visine, insekata itd, oni mogu da se oslobadjaju tih fobija kroz VR tehnologiju.arnes_king wrote:Ovo sam bas neki dan gledao i fascinirajuce je kako su fiziku svega napraviliSmrcak15 wrote:ovo bi bas bilo interesantno probati, opaliti jedan rafal iz automatske puske![]()
volio bih ovo isprobati jer se cini da je uradjeno predobro. Ako ovako budu radili i drugi proizvodjaci igara i VR sadrzaja to ce biti vrhunski.