voznja sportskih auta u Ceskoj preko kupona

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
plucna mahramica

#1 voznja sportskih auta u Ceskoj preko kupona

Post by plucna mahramica »

znam da je bilo prosle godine, zna li iko nekoga ko je isao?
http://goo.gl/SKNHAb
A_R

#2 Re: voznja sportskih auta u Ceskoj preko kupona

Post by A_R »

plucna mahramica wrote:znam da je bilo prosle godine, zna li iko nekoga ko je isao?
http://goo.gl/SKNHAb
bila prosle godine, sta te tacno zanima? :)
lavic

#3 Re: voznja sportskih auta u Ceskoj preko kupona

Post by lavic »

I mene ovo zanima, reci detalje ili ko se moze ovdje kontaktirati za vise informacija.
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#4 Re: voznja sportskih auta u Ceskoj preko kupona

Post by un1ted »

.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
plucna mahramica

#5 Re: voznja sportskih auta u Ceskoj preko kupona

Post by plucna mahramica »

Pa zanima me da li je sve ispostovano iz kupona, kakav je smjestaj i to...
Btw, u kojem aranzmanu si isla, autom ili avionom, cijena okvirno?
A_R

#6 Re: voznja sportskih auta u Ceskoj preko kupona

Post by A_R »

plucna mahramica wrote:Pa zanima me da li je sve ispostovano iz kupona, kakav je smjestaj i to...
Btw, u kojem aranzmanu si isla, autom ili avionom, cijena okvirno?
idemo redom - smjestaj je ok, saasvim solidan, nalazi se odmah pored straze na kojoj se vozi. sto se hrane tice, racunaj da ces sse morati negdje drugo hraniti. ako se dobro sjecam, tad na tom kuponu spomenut je bio i bazen i bilijar i sala za kuglanje, a od svega toga jedino se mogla odigrati partija bilijara. hotel je pored Pribrama, gradica udaljenog otprilike nekih pola sata od Praga. U to vrijeme, niko od radnika koji su bili u hotelu, izuzev vlasnika ili sta je vec, nije govorio engleski. sto se tice izbora auta, imas sve na raspolaganju sto stoji na kuponu. btw, da bi se dogovorio nesto s ovima koji su u organizaciji tih voznji, moras imati celicne zivce... nas su recimo zakazali za prvi dan kad smo dosli (to smo zakazali putem maila), a kad smo tamo dosli receno nam je kako uospte nema upisan taj termin i da je prvi slobodan iduci dan... :twisted: :twisted:

dalje - voznja autom koji odaberes, pola sata... ides ti i lik 'koji ti suflira' i koji btw ne govori rijeci engleskog :run: prije toga platis dodatnih 15-20 eura za gorivo, ides na pumpu da isto natocis - znaci malo se vozikas kroz taj dio gradica i onda na stazu, gdje nemas speed limita... sve skupa znaci nekih pola sata ukupno.

mi smo isli privatno, autom, boravak smo produzili jos jedan dan te napravili kruznu turu, pa smo se vracali preko budimpeste. sto se troskova tice, racunaj na vinjete 15€ slovenija, cini mi se 10 € u austriji, plus 2 tunela koji se placaju kroz alpe kad ides, ukupno do 15 €, ceska mislim isto oko 15 €. mislim da je to to :)
Post Reply