Je li samo novčana kazna ili?kakavdanakneiskustvu wrote:liaar wrote:Zna li iko išta kolika je novčana kazna za vožnju ako je deponovana vozačka, tj da li po novom zakonu vuče dodatnu zabranu ?
I jaran mi reče da su mu u MUPu rekli da sa potvrdom o deponovanju vozačke dozvole može voziti samo po kantonu SA.
ako miu je vozačka deponovana ,drugim riječima predao je na mjesec ili više,onda je logično da ne smije voziti ,ili ako vozi i policija ga zaustavi ide mu kazna za to
Voznja pod zabranom (
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
hali gali halid
#26 Re: Voznja pod zabranom (
-
kakavdanakneiskustvu
#27 Re: Voznja pod zabranom (
hali gali halid wrote:Je li samo novčana kazna ili?kakavdanakneiskustvu wrote:liaar wrote:Zna li iko išta kolika je novčana kazna za vožnju ako je deponovana vozačka, tj da li po novom zakonu vuče dodatnu zabranu ?
I jaran mi reče da su mu u MUPu rekli da sa potvrdom o deponovanju vozačke dozvole može voziti samo po kantonu SA.
ako miu je vozačka deponovana ,drugim riječima predao je na mjesec ili više,onda je logično da ne smije voziti ,ili ako vozi i policija ga zaustavi ide mu kazna za to
mislim i jedan kazneni bod ali nisam 100 posto siguran
- amar1994
#28 Re: Voznja pod zabranom (
Jos jedan dokaz da jaran ne zeli da postuje nikakav zakon ni kaznu
A kazes ima pare jel
, kako bi ga opalio dzepu i oduzeo auto , pa ako se ponovi nako ko u americi pod presu

A kazes ima pare jel
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#29 Re: Voznja pod zabranom (
23 godine i sebi kupio novog Rapida 1.6 TDI spacebackamar1994 wrote:Jos jedan dokaz da jaran ne zeli da postuje nikakav zakon ni kaznu![]()
![]()
A kazes ima pare jel, kako bi ga opalio dzepu i oduzeo auto , pa ako se ponovi nako ko u americi pod presu
![]()