Imam par pitanja, ima li iko da ima iskustva sa sezonskim radom na razvozenju arapa po Sa i ostalim dijelovima BiH?
Kakvi su utisci, placanje, njihovo ponasanje uopsteno
¤ jelena ¤ wrote: Vožnja čega![]()
Magično tragikomično.mali jomu wrote:¤ jelena ¤ wrote: Vožnja čega![]()
hvala za smijeh, ovo je pravi sou...![]()
![]()
¤ jelena ¤ wrote: Magično tragikomično.![]()

Ma dobio ponudu od prijatelja da ih razvozim po Sa i dijelovima lijepe naše..¤ jelena ¤ wrote:Magično tragikomično.mali jomu wrote:¤ jelena ¤ wrote: Vožnja čega![]()
hvala za smijeh, ovo je pravi sou...![]()
![]()
E e e drug moi, da imam ovo ne bih bio u BiH uopštesimonese wrote:nabavis sebi ovo i pici
Ma dosta mi je što njemački učim.. kontam odraditi par tura nek je 3 dana po 40e to je 120e.Edin H. wrote:Knjigu u ruke, nauci arapski, te istoriju BiH i pojedinih znamenitosti i bice to dobro
magicno_tragican wrote:Ma dosta mi je što njemački učim.. kontam odraditi par tura nek je 3 dana po 40e to je 120e.Edin H. wrote:Knjigu u ruke, nauci arapski, te istoriju BiH i pojedinih znamenitosti i bice to dobro
Priča mi momak jedan što ih je razvozio, zadnji dan posla i zadnja tura, kao treba ih u Jajce na vodopade voziti i lola ih odvuče na Skakavac i kaže da je to to![]()
Pare uzeo, auto razdužio i
Milsim da je to tuga i samo ide na stetu turizma BiH. Ako su ljudi posteno platili, posteno ih je i odvuci. On hajrovo 40e, a koliko li je zavalio drugih pitanje je.magicno_tragican wrote:Ma dosta mi je što njemački učim.. kontam odraditi par tura nek je 3 dana po 40e to je 120e.Edin H. wrote:Knjigu u ruke, nauci arapski, te istoriju BiH i pojedinih znamenitosti i bice to dobro
Priča mi momak jedan što ih je razvozio, zadnji dan posla i zadnja tura, kao treba ih u Jajce na vodopade voziti i lola ih odvuče na Skakavac i kaže da je to to![]()
Ma momka su dobro derali 3 mjeseca u toj 'agenciji' em arapi koji znaju biti jako bezobrazni i traže da ih se vozi van date (plaćene) rute em agencija koja nije isplatila tu naknadnu vožnju samo njegovo iskustvo i priča me je odbila od ponude.W0rM wrote:
Milsim da je to tuga i samo ide na stetu turizma BiH. Ako su ljudi posteno platili, posteno ih je i odvuci. On hajrovo 40e, a koliko li je zavalio drugih pitanje je.
i on kao ponosan sto je ljude zajebo? pa po cemu je on bolji,to je ciganija cista...kakvi god da su bili time im je sve opravdaomagicno_tragican wrote:Ma momka su dobro derali 3 mjeseca u toj 'agenciji' em arapi koji znaju biti jako bezobrazni i traže da ih se vozi van date (plaćene) rute em agencija koja nije isplatila tu naknadnu vožnju samo njegovo iskustvo i priča me je odbila od ponude.W0rM wrote:
Milsim da je to tuga i samo ide na stetu turizma BiH. Ako su ljudi posteno platili, posteno ih je i odvuci. On hajrovo 40e, a koliko li je zavalio drugih pitanje je.
Parola snađi se.. šta da ti kažem
Zanima me tvoje iskustvoHAVANA wrote:Nema para da im bilo sta izdam.Probo,govorio nisu svi takvi,svaki put jebo sam sebi mater.Mrs.
Nisam skonto. O čemu se radi kad oni šetnjom po čaršiji nalete na tebe pa ispane ludnica ziva i šou?mali jomu wrote:¤ jelena ¤ wrote: Magično tragikomično.![]()
![]()
![]()
![]()
vidjam ih svaki dan po carsiji... znam dobro sta pita, sto jest je da je to zivi sou, jos kad nalete na mene, aaaa ludnica ziva, skontaju da se zezam pa i oni... slobodno serijski film snimat![]()
lik je u pravu 100% sto je otvorio temu...
Nisam ni ja e'o čekam da neko prvi pita ahahahahahahazrakomlat wrote:Nisam skonto. O čemu se radi kad oni šetnjom po čaršiji nalete na tebe pa ispane ludnica ziva i šou?mali jomu wrote:¤ jelena ¤ wrote: Magično tragikomično.![]()
![]()
![]()
![]()
vidjam ih svaki dan po carsiji... znam dobro sta pita, sto jest je da je to zivi sou, jos kad nalete na mene, aaaa ludnica ziva, skontaju da se zezam pa i oni... slobodno serijski film snimat![]()
Moracete sacekati serijski fimmagicno_tragican wrote:Nisam ni ja e'o čekam da neko prvi pita ahahahahahahazrakomlat wrote:Nisam skonto. O čemu se radi kad oni šetnjom po čaršiji nalete na tebe pa ispane ludnica ziva i šou?mali jomu wrote:
![]()
![]()
![]()
Ne kontam iscudjavanje na ovo...pa citav nazadni Zapadni Balkan funkcionise na istom principu i ne samo u turizmu, nego i u svim ostalim sferama zivota i biznisima. Sto si uspjesniji u prevarama, to si znacajniji u drustvu.W0rM wrote:Milsim da je to tuga i samo ide na stetu turizma BiH. Ako su ljudi posteno platili, posteno ih je i odvuci. On hajrovo 40e, a koliko li je zavalio drugih pitanje je.magicno_tragican wrote:Ma dosta mi je što njemački učim.. kontam odraditi par tura nek je 3 dana po 40e to je 120e.Edin H. wrote:Knjigu u ruke, nauci arapski, te istoriju BiH i pojedinih znamenitosti i bice to dobro
Ukratko moje iskustvo.magicno_tragican wrote:Zanima me tvoje iskustvoHAVANA wrote:Nema para da im bilo sta izdam.Probo,govorio nisu svi takvi,svaki put jebo sam sebi mater.Mrs.
Edin H. wrote:Moracete sacekati serijski fimmagicno_tragican wrote:Nisam ni ja e'o čekam da neko prvi pita ahahahahahahazrakomlat wrote:
Nisam skonto. O čemu se radi kad oni šetnjom po čaršiji nalete na tebe pa ispane ludnica ziva i šou?