Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
lampard wrote:zar te nije bilo hastra da se ne strkeljises dolje niz tu padinu
usput hocu da kupim bicikl da valja al da nije skup pa ako znate lokacije preporucite
hoces fotku gdje vozim po rubu kanjona
za dobar bajk:
PS. bajk da valja, a da nije skup je ili polovan ili oksimoron!
-nije padina nego kanjon rijeke Rakitnice (neznalico)...mrdni malo guzu dalje od Vase Miskina i Titove (kafenisanja i tabirenja svjetske politike)
-a za jeftine bickle u Ilijaš ili na nedeljni buvljak na Stup (neko je zove Auto Pijaca).....
ja sam se neki dan prosuo na glavnoj raskrsnici, uletio u tramvajske sine...Kada sam primjetio da mi slijedi katastrofa, pustio sam bicikl kraju i izvrsio slobodan pad kakvog se ni prof. stuntmeni ne bi postidjeli . Letio sam citav metar po asfaltu i podero svu odjecu
biciklo naravno otislo u helac
usput hocu da kupim bicikl da valja al da nije skup pa ako znate lokacije preporucite
Rub?
Rekao bi gradski citalac, da je taj rub kanjona islikan ko u crtanim o ptici trkacici?
Ne pretjeruj, please
Rub?
Rekao bi gradski citalac, da je taj rub kanjona islikan ko u crtanim o ptici trkacici?
Ne pretjeruj, please
dobro...vrhom obronka (samo za gradsku raju)
btw...jesam li tebe mogao sresti u proslu nedelju u dubocanima?
ma ja nemam pojma o tim biciklima, tek sam jučer naučio da rog nije najbolja firma al brzo učim pa se već razbacujem naučenim al brzo se potrošim
enivejz, idem za par sati po njega, trebalo im je vremena da ga sastave i naprave nulti servis a onda odmah test, s jednog kraja grada na drugi, a još živim na brdu jedva čekam
sretno s konom koliko sam skontao cijene su paprene
kriticarka_nikova wrote:joooj jest dobro ovo .....black gdje je ovo
jednom djelu bjelasnice...
jel ovaj put od mrzlog potoka prema dugom polju i dalje kroz dugo polje?
ako ti nisi isao kada krenes od lukomira prema cuhovicima, malo prije hajduckog dola imas skretanje desno, prepoznaces ga po nekoliko mezara pored, kad zadas tuda popnes ne gojanovac, odatle se pruza nevidjen pogled na plato visocice, vidi se i lupoglav na prenju. mozes se pustit na mehinu luku pa na tarcin ili na dzepe i u konjic.
Last edited by King Kikapu on 09/06/2006 20:07, edited 1 time in total.
ne znam King kako se tacno zove al uglavnom smo isli na mjesto koje se zove Luka...mislim da si bio nedze tu garant...to je od sabica ili umoljana malo dalje...
black wrote:ne znam King kako se tacno zove al uglavnom smo isli na mjesto koje se zove Luka...mislim da si bio nedze tu garant...to je od sabica ili umoljana malo dalje...
znam taj dio.
ako te zanima dio od lukomira dalje prema lapovom dolu i konjicu PM me za datalje i topografsku kartu.
kriticarka_nikova wrote:joooj jest dobro ovo .....black gdje je ovo
jednom djelu bjelasnice...
jel ovaj put od mrzlog potoka prema dugom polju i dalje kroz dugo polje?
ako ti nisi isao kada krenes od lukomira prema cuhovicima, malo prije hajduckog dola imas skretanje desno, prepoznaces ga po nekoliko mezara pored, kad zadas tuda popnes ne gojanovac, odatle se pruza nevidjen pogled na plato visocice, vidi se i lupoglav na prenju. mozes se pustit na mehinu luku pa na tarcin ili na dzepe i u konjic.
ajde budi mi turisticki vodic....ja bi rado tuda prosla