Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DONY wrote:Mogu ti reci i da ti politika ide dobro..eskivir"o se onaj odgovor za tvoje politicko opdredjeljenje. a mozda je shana neopredjeljen....OK.OK..znao sam....Diler..politicar,..jebena kombinacija... OPASAN!!
Teska vremena Valja meni djecu nahraniti
Raja vozdrica i VELIKO HVALA na dobrodoslici.! Moram nesto"odradit" tj.radit Dobro ste me zaposlili !
PRVA SAM TRAZILA SITNICU I AKO JE NE DOBIJEM ZA SEDAM DANA IMA DA TI OPALIM NEGATIVNU REKLAMU!!!
muha_sa wrote:Gdje si ba DONY da ti prepričam kako je kod Hodžića bilo.
cajpri care...
kakav ba car---ovdje carica--dat ću ja tebi--sram te bilo-s mojim mužem planiraš moje smaknuće-Takve ću ti sihire napravit da ti ni Tadija klesar pomoć neće moći-
muha_sa wrote:Gdje si ba DONY da ti prepričam kako je kod Hodžića bilo.
cajpri care...
kakav ba car---ovdje carica--dat ću ja tebi--sram te bilo-s mojim mužem planiraš moje smaknuće-Takve ću ti sihire napravit da ti ni Tadija klesar pomoć neće moći-
gospodjo izvinjavam se ..ali imam ozbiljan posao sa vasim muzem..nekav poklon trazi za zenu...
gospodjo izvinjavam se ..ali imam ozbiljan posao sa vasim muzem..nekav poklon trazi za zenu...
čitala sam ja sve--pusti meni šuplju-čak bi i plačenike unajmio?
Onaj moj levat mislio da ja spavam a ja u drugoj sobi sve čitala kako ga ti--pitt i onaj fuzbaler savjetujete---neka neka.doće cica na kolica
muha_sa wrote:
plinski bocu?
ova dama je neozbiljna.. . ..trza na vaseg muza..ne uzimajte je ozbiljno...
eno plinska njemu curi--zovem ga a on se ne odaziva--Šta bi to moglo da bIdne---nedo bog da mu se šta desi-kako bih ja sama--morala bih namah drugog naći.