tek onda welcome
Znamo da ti nije lakoshana_majka wrote:Izvini,malo kasnim(ubi' se od posla)Nema blemaSaraswati wrote:Ja se nikad nisam predstavila cijenjenom forumu, i uvijek mi je bilo krivo zbog toga![]()
Pa evo koristim ovu tvoju temu za to (ne zamjeri)
Dakle, vozdra
Ok, onda hocu da budem vlasnik Avazashana_majka wrote:Ma to je sicaSvako to danas radi.Ja sam za malo "vece" stvari.U svakom slucaj preporuka.Javi se bilo kojem portiru na fak.
I meni, i meni...zena21 wrote:Dobro dosaoshana_majka wrote:Novi sam pa reko' da se javim i prijavim.Red je.![]()
Ako neko nesto treba,"shana majka" sve nabavlja.![]()
Meni treba stan![]()
sto ga to napomenu, jos ce nas sve smjestiti u jedan stan i time nam rijesiti stambeni problemzena21 wrote:Cini mi se da nas ima najvise sa stambenim problemom![]()
Shana - rjesavaj jedno po jedno, samo da naglasim da sam ja prva trazila stan![]()
Ma hajde. znas kako se kaze - Ako celjad nisu bijesna, ni kuca nije tjesnanebojeplavo wrote:sto ga to napomenu, jos ce nas sve smjestiti u jedan stan i time nam rijesiti stambeni problemzena21 wrote:Cini mi se da nas ima najvise sa stambenim problemom![]()
Shana - rjesavaj jedno po jedno, samo da naglasim da sam ja prva trazila stan![]()
Komunazena21 wrote:Ma hajde. znas kako se kaze - Ako celjad nisu bijesna, ni kuca nije tjesnanebojeplavo wrote:sto ga to napomenu, jos ce nas sve smjestiti u jedan stan i time nam rijesiti stambeni problemzena21 wrote:Cini mi se da nas ima najvise sa stambenim problemom![]()
![]()
![]()
de ti meni ba mobitel donesi ili posalji na lijepe ocishana_majka wrote:Covjek se uci dok je zivmIRCerka wrote:ja trazim samo mobitel, ne stan...Ugledaj se na druge
a za stan cu se snaci..