vozacki Sarajevo

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
vozackii

#1 vozacki Sarajevo

Post by vozackii »

:thumbup:
Last edited by vozackii on 15/03/2017 20:16, edited 1 time in total.
mefistofilis

#2 Re: vozacki Sarajevo

Post by mefistofilis »

Zansa, sadasnji Audi quatro. tu sam ja polagao vozacki i lik i dan danas radi i to kazu dobro (a i ja sam zadovoljan jer sam brzo odradio sve. raja mi se znala cuditi kad im kazem da sam svaki dan imao voznju) . meni je sredio i stelu kod komisije, fino ti covjek kaze kod koga mozes polagati a kod koga moras platiti..
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#3 Re: vozacki Sarajevo

Post by arman1 »

Svjetlosni Znak - Meša. Ne sređuje ništa i neće da zna za to. Sa sređenim vozačkim puniš crnu hroniku.
mefistofilis

#4 Re: vozacki Sarajevo

Post by mefistofilis »

arman1 wrote:Svjetlosni Znak - Meša. Ne sređuje ništa i neće da zna za to. Sa sređenim vozačkim puniš crnu hroniku.
jasta radi, evo ja ispod 120 km/h nikad ne silazim. semafori su mi, takoder, spansko selo a na raskrsnici uvijek ja imam prednost...logicno.
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#5 Re: vozacki Sarajevo

Post by arman1 »

mefistofilis wrote:
arman1 wrote:Svjetlosni Znak - Meša. Ne sređuje ništa i neće da zna za to. Sa sređenim vozačkim puniš crnu hroniku.
jasta radi, evo ja ispod 120 km/h nikad ne silazim. semafori su mi, takoder, spansko selo a na raskrsnici uvijek ja imam prednost...logicno.
Evo samo nastavi. Središ za stoju ili dvije i jesi li siguran da znaš dovoljno. Drugo što ih se navikava.
Nisrin

#6 Re: vozacki Sarajevo

Post by Nisrin »

Koja je cijena polaganja vozackog, ukupna cijena? 1250KM ili vise/manje?

Koga preporucujete, a da je na potezu Stari Grad - Grbavica?

Sto se tice placanja stela, to me ne zanima...kad budem polagala znat cu znam li ili ne znam, ali da me neko "obara" 10x jer nisam platila, ni to ne dolazi u obzir...stvarno nemam ni zivaca ni para da 100x izlazim...

Cini mi se da najbolji renome ima Maxline i Coach?!
ado_sar

#7 Re: vozacki Sarajevo

Post by ado_sar »

Namka, stara predratna instruktorica, sigurno najveci profesionalac i zena neizmjernog strpljenja. Preporuka +387 61 270 108
Melanholik

#8 Re: vozacki Sarajevo

Post by Melanholik »

Nisrin wrote:Koja je cijena polaganja vozackog, ukupna cijena? 1250KM ili vise/manje?

Koga preporucujete, a da je na potezu Stari Grad - Grbavica?

Sto se tice placanja stela, to me ne zanima...kad budem polagala znat cu znam li ili ne znam, ali da me neko "obara" 10x jer nisam platila, ni to ne dolazi u obzir...stvarno nemam ni zivaca ni para da 100x izlazim...

Cini mi se da najbolji renome ima Maxline i Coach?!
1083 KM u Couchu, nema štele, ja iz prve riješila ovog mjeseca, instruktorica Emina. doduše zapao me neki fin ispitivač.
Post Reply