Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Neki dan sam radio ispit iz teoretskog dijela vozackog koji sam polozio ali ne znam gdje da uzmem potvrdu. Mislim, da se uzima negdje blizu gimnazije Obala gdje sam i polagao ispit.
Instruktor se ne javlja 2 dana pa jedino ovdje da pitam...
Hvala.
Samo malo niže imaš temu "polaganje vozačkog u Sarajevu", na 20. stranici te teme ima odgovor i na ovakvo pitanje-
daxon wrote:Potvrde se izdaju utorkom i četvrtkom od 09 do 15 sati, ulica Obala Kulina Bana br. 4. uz napomenu da kandidati koji polože ispit u toku jedne sedmice, uvjerenje mogu preuzeti od utorka naredne sedmice .
Treba se malo potruditi, a ne za svaku sitnicu otvarati novu temu, a tu je i portal ministarstva obrazovanja KS, na njemu se mogu naći sve informacije u vezi polaganja vozačkog ispita. http://mon.ks.gov.ba/sektori/saobracajedukacija
ulica Obala Kulina Bana br. 4 potvrde se dizu utorkom i cetvrtkom,
ako si polagao u utorak tek slijedeci utorak mozes podici potvrdu a ne dva dana kasnije u cetvrtak .
to ti je tamo gdje si isao po potvrdu sad se nesjecam jel o ljekarskom uvjerenju. ono drugi sprat desno.
E taman kad je vec tema tu, da pitam polaganje vozacke za motor kad vec imas polozeno za auto.
Kliko para i koliko vremenski. Testovi da ili ne. Voznja???
Hvaaaalaaa:)
Stoner wrote:Neki dan sam radio ispit iz teoretskog dijela vozackog koji sam polozio ali ne znam gdje da uzmem potvrdu. Mislim, da se uzima negdje blizu gimnazije Obala gdje sam i polagao ispit.
Instruktor se ne javlja 2 dana pa jedino ovdje da pitam...
Hvala.
ima ljudi koji te nazovu da vide šta je bilo na ispitu a kamoli da te puste samog. ako nisi se puno uvalio (uplatio ) idi negdje drugo.