vozaci, dakle od sutra... :P

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

labrusca wrote:gdje da to nabavim? Mora da po novom zakonu svak sebi treba isprintati naljepnicu... :lol: Sta je sa onim dijeljenjem promotivnog materijala ili teksta novog zakona ili kako li su vec nazvali taj piece of toilete paper? Da li je neko to dobio/uzeo od policajca? Mah, samo cekam da me kazne zbog nepropisnog prelazenja ulice pa da pocnem zapisivati registracije vozaca koji me zamalo nisu pregazili na pjesackom... :x
ja maloprije isla do kovacica pjeske...i vracam se laganini, idem lijevim trotuarom i signaliziram ljudima koji su zaboravili upaliti svjetla.. tu je patrola..idu 3 bijesna bibija...sva tri vozaca mi se zahvale sto ih napomenuh...
ide stari ford eskort...suvozacka vrata samo st ne spadnu sa sarki...ja covjeku signaliziram a on kroz prozor STA JE KOJE PIZDE MATERINE ja mu kazem SVJETLA kaze on STA BA PICKA MATER i ja mu se dreknem PASHA UPALI SVJETLA IL ODE VOZACKA i onda damski pozurim prema uredu...na zadnjem pjesackom ugledam GMC crni dzip...mlad vozac...kontam hocu li ili ne reci da nije upalio svjetla...i stisnem i pokazem mu na sta lik mahnu i :thumbsup: pokaza....

e serem mu se u eskort stari, garant ga moze samo po danu vozit jer mu nista ne radi.. :x
JD

Post by JD »

mIRCerka wrote: e serem mu se u eskort stari, garant ga moze samo po danu vozit jer mu nista ne radi.. :x

A jesi ti nekakva, mozda covjek stedi struju konta doce mu velik racun. seljacka posla... takvim treba opaliti zabranu voznje od 0-24 :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

JD wrote:
mIRCerka wrote: e serem mu se u eskort stari, garant ga moze samo po danu vozit jer mu nista ne radi.. :x

A jesi ti nekakva, mozda covjek stedi struju konta doce mu velik racun. seljacka posla... takvim treba opaliti zabranu voznje od 0-24 :D
jos kad kazu ODOSE SIJALICE ili TROSI SE AKUMULATOR....

pa majka mu stara, zar alternator ne sluzi za punjenje akumulatora dok bibi ide?
labrusca

Post by labrusca »

Ne znam da li ste obratili paznju ali na pola auta navece ne radi zadnja signalizacija. Sinoc se ugasi ulicna rasvjeta kod marsalke, isto motorijada :lol: sve po jedno svjetlo, ukinula sam se od sege, a policija radi li radi...
JD

Post by JD »

labrusca wrote:Ne znam da li ste obratili paznju ali na pola auta navece ne radi zadnja signalizacija. Sinoc se ugasi ulicna rasvjeta kod marsalke, isto motorijada :lol: sve po jedno svjetlo, ukinula sam se od sege, a policija radi li radi...
Ah pa kod nas je pola auta neispravno, zasto se cudis ? Ta svijetla su sitnica u odnosu na ostale nedostatke na vecini auta, pogledaj samo gume, mislis da ce neko ko vozi Golfa I dati 300-400 KM za nove gume ? Aha kako da ne, kupi one protekt ili neke starije od samog auta...
I onda sam ja sa 4 mjeseca starim autom opasan na cesti zato sto sam mladji od 23 godine, a pola auta je tehnicki neispravno. To samo u Bosni ima...
mIRCerka

Post by mIRCerka »

labrusca, mislim da je u pitanju tvoje prokletstvo sa alternatorima...
za siri auditorijum:
jedina dva auta koja ne riknu kad je labursca ljuta i unutar auta su bibi mog zeta i moj bibi...ostalima ode alter u macku piterinu..
labrusca

Post by labrusca »

mIRCerka wrote:labrusca, mislim da je u pitanju tvoje prokletstvo sa alternatorima...
za siri auditorijum:
jedina dva auta koja ne riknu kad je labursca ljuta i unutar auta su bibi mog zeta i moj bibi...ostalima ode alter u macku piterinu..
BOOM!
JD znam ja sve to ali samo se pitam ko meni moze garantovati da se neki tamo babovic zabije u moje auto zato sto mu ne rade kocnice da to nece netragom nestati u administraciji? Kad vidim sta sve-pogotovo nocu-vozi kroz grad i ne sjeda mi se za volan.
Mirci, hocemo unajmiti sofera da nas voza gdje trebamo pa nek on brine o propisima, mene ove stvari smaraju, dobicu bore :lol:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

labrusca wrote:
mIRCerka wrote:labrusca, mislim da je u pitanju tvoje prokletstvo sa alternatorima...
za siri auditorijum:
BOOM!
JD znam ja sve to ali samo se pitam ko meni moze garantovati da se neki tamo babovic zabije u moje auto zato sto mu ne rade kocnice da to nece netragom nestati u administraciji? Kad vidim sta sve-pogotovo nocu-vozi kroz grad i ne sjeda mi se za volan.
Mirci, hocemo unajmiti sofera da nas voza gdje trebamo pa nek on brine o propisima, mene ove stvari smaraju, dobicu bore :lol:
predlazem naseg instruktora :D usput moze drzat predavanja, a i nije skup, 14 KM cas, to nam je po 7 KM i dodje nas jeftinije od taksija...
Post Reply