Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
labrusca wrote:gdje da to nabavim? Mora da po novom zakonu svak sebi treba isprintati naljepnicu... Sta je sa onim dijeljenjem promotivnog materijala ili teksta novog zakona ili kako li su vec nazvali taj piece of toilete paper? Da li je neko to dobio/uzeo od policajca? Mah, samo cekam da me kazne zbog nepropisnog prelazenja ulice pa da pocnem zapisivati registracije vozaca koji me zamalo nisu pregazili na pjesackom...
ja maloprije isla do kovacica pjeske...i vracam se laganini, idem lijevim trotuarom i signaliziram ljudima koji su zaboravili upaliti svjetla.. tu je patrola..idu 3 bijesna bibija...sva tri vozaca mi se zahvale sto ih napomenuh...
ide stari ford eskort...suvozacka vrata samo st ne spadnu sa sarki...ja covjeku signaliziram a on kroz prozor STA JE KOJE PIZDE MATERINE ja mu kazem SVJETLA kaze on STA BA PICKA MATER i ja mu se dreknem PASHA UPALI SVJETLA IL ODE VOZACKA i onda damski pozurim prema uredu...na zadnjem pjesackom ugledam GMC crni dzip...mlad vozac...kontam hocu li ili ne reci da nije upalio svjetla...i stisnem i pokazem mu na sta lik mahnu i pokaza....
e serem mu se u eskort stari, garant ga moze samo po danu vozit jer mu nista ne radi..
Ne znam da li ste obratili paznju ali na pola auta navece ne radi zadnja signalizacija. Sinoc se ugasi ulicna rasvjeta kod marsalke, isto motorijada sve po jedno svjetlo, ukinula sam se od sege, a policija radi li radi...
labrusca wrote:Ne znam da li ste obratili paznju ali na pola auta navece ne radi zadnja signalizacija. Sinoc se ugasi ulicna rasvjeta kod marsalke, isto motorijada sve po jedno svjetlo, ukinula sam se od sege, a policija radi li radi...
Ah pa kod nas je pola auta neispravno, zasto se cudis ? Ta svijetla su sitnica u odnosu na ostale nedostatke na vecini auta, pogledaj samo gume, mislis da ce neko ko vozi Golfa I dati 300-400 KM za nove gume ? Aha kako da ne, kupi one protekt ili neke starije od samog auta...
I onda sam ja sa 4 mjeseca starim autom opasan na cesti zato sto sam mladji od 23 godine, a pola auta je tehnicki neispravno. To samo u Bosni ima...
labrusca, mislim da je u pitanju tvoje prokletstvo sa alternatorima...
za siri auditorijum:
jedina dva auta koja ne riknu kad je labursca ljuta i unutar auta su bibi mog zeta i moj bibi...ostalima ode alter u macku piterinu..
mIRCerka wrote:labrusca, mislim da je u pitanju tvoje prokletstvo sa alternatorima...
za siri auditorijum:
jedina dva auta koja ne riknu kad je labursca ljuta i unutar auta su bibi mog zeta i moj bibi...ostalima ode alter u macku piterinu..
BOOM!
JD znam ja sve to ali samo se pitam ko meni moze garantovati da se neki tamo babovic zabije u moje auto zato sto mu ne rade kocnice da to nece netragom nestati u administraciji? Kad vidim sta sve-pogotovo nocu-vozi kroz grad i ne sjeda mi se za volan.
Mirci, hocemo unajmiti sofera da nas voza gdje trebamo pa nek on brine o propisima, mene ove stvari smaraju, dobicu bore
mIRCerka wrote:labrusca, mislim da je u pitanju tvoje prokletstvo sa alternatorima...
za siri auditorijum:
BOOM!
JD znam ja sve to ali samo se pitam ko meni moze garantovati da se neki tamo babovic zabije u moje auto zato sto mu ne rade kocnice da to nece netragom nestati u administraciji? Kad vidim sta sve-pogotovo nocu-vozi kroz grad i ne sjeda mi se za volan.
Mirci, hocemo unajmiti sofera da nas voza gdje trebamo pa nek on brine o propisima, mene ove stvari smaraju, dobicu bore
predlazem naseg instruktora usput moze drzat predavanja, a i nije skup, 14 KM cas, to nam je po 7 KM i dodje nas jeftinije od taksija...