Vozdra_123 wrote:pa moram ih ganjati
kad ulovim onda odmah zenim
pa ce biti vise od 2.2 puta sedmicno
evo ima ozenjenih kolega sa BMW-om -- pitaj njih kako to fercera
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
jesi li ti udat covjek?SherlockHolmes wrote:mladost ludostVozdra_123 wrote:pa moram ih ganjati
kad ulovim onda odmah zenim
pa ce biti vise od 2.2 puta sedmicno
Nit to auto da upali, nit mi zena tudanas wrote:a sto mislis da visi ovdje na sa-xuVozdra_123 wrote:jesi li ti udat covjek?SherlockHolmes wrote: mladost ludost![]()
![]()
![]()
![]()
Ma i u mnogoumljudanas wrote:za vrijeme jednoumljaSherlockHolmes wrote:
Bolje je bilo dok sam pjeske neozenjen hodo![]()
![]()
ma nece ti bit prosjek veci ni kad se vratiSherlockHolmes wrote:Ma i u mnogoumljudanas wrote:za vrijeme jednoumljaSherlockHolmes wrote:
Bolje je bilo dok sam pjeske neozenjen hodo![]()
![]()
![]()
P.S. Zeno, ja ovo samo o statistici govorim i znam da me samo gledas
daj adresu posaljem tiSherlockHolmes wrote:Nit to auto da upali, nit mi zena tudanas wrote:a sto mislis da visi ovdje na sa-xuVozdra_123 wrote: jesi li ti udat covjek?![]()
![]()
![]()
![]()
Prosjek 0.0 promila
Bolje je bilo dok sam pjeske neozenjen hodo
imam jedan takav -- za auto ne pomaze (amerikanac je to sastavljo) a za zenu mi ne treba to nego avionska kartaVozdra_123 wrote:daj adresu posaljem tiSherlockHolmes wrote:Nit to auto da upali, nit mi zena tudanas wrote: a sto mislis da visi ovdje na sa-xu![]()
![]()
![]()
![]()
Prosjek 0.0 promila
Bolje je bilo dok sam pjeske neozenjen hodo
http://www.improvementscatalog.com/prod ... =MP6NEXTAG
mozes i na zeni i na autu koristit
2.2 puta sedmicno???tvoj_stomatolog wrote:Njemački časopis "Men's car" proveo je istraživanje da utvrdi-vlasnici kojih marki automobila ševe najčešće.U anketi je sudjelovalo 2.253 Nijemaca u dobi od 20-50 godina,a rezultati su slijedeći:Vozači BMW-a se seksaju 2.2 puta sedmično -puno više nego vlasnici Porsche-a koji su na dnu liste sa prosjekom od 1.4 puta.Među ženama,najčešće se ševe vlasnice francuskih automobila (2.1 puta sedmično) dok su na dnu liste opetvlasnice Porsche-a sa prosjekom od 1.2 puta.Vozačicama BMW-a prosjek je 1.9 puta;vozači francuskih auta 1.9 puta.Po mom mišljenju,rezultati su očekivani;vlasnici BMW-a vole sex,a vlasnici Porsche-a svoj auto.
vozaci dvojke su poznati po romanticiEdin H. wrote:Pa nece valjda oni sto voze Golga 2-jku
herka kako mislis to bolji???anais_nin wrote:kani se ti GolfaEdin H. wrote:Pa nece valjda oni sto voze Golga 2-jku![]()
nekad je dvica bolja od BMWa