Ministar se razbacao sa papirima,tersa nesto,ne smije mu se nista kao reci.
Onaj drugi brani avaz
fuj
Moderator: anex
a kao začin voditelj Mimo i TV OBNibizza wrote:KA-TA-ST-RO-FA![]()
Ministar se razbacao sa papirima,tersa nesto,ne smije mu se nista kao reci.
Onaj drugi brani avaz![]()
fuj
...da ne bude da se sve i samo pljuje i napada, pokusat cu od dobrih stvari krenutiAnne Boleyn wrote:Danas po prvi put gledam ovu emisiju i baš da naletim kad mu je gost ovaj ministar Kaplan.Jao, ministra i priče i izražavanja, pa ne mogu da vjerujem.
Ne znam je l' ovo smiješno ili tužno.
burekodsira wrote:

zbog čega?udrch wrote:Kakva je šansa da se u ovom Kantonu donese zakon o zabrani rada ove šuplje emisije.
Dosta mi je stvarnog crnjaka, još mi ga samo on treba da preuveličava..
A ti si ta "sarajevska raja", cuj ne serite...HAVANA wrote:Haj ba ne serite vise...mimo je bio i prije 35 godina... i danas je mimo...eto ti skonto i znas sta mu se gadi![]()
Kako se zove batko,sula,elvis,rambo? Stide li se i oni svog imena?
Morales wrote:A ti si ta "sarajevska raja", cuj ne serite...HAVANA wrote:Haj ba ne serite vise...mimo je bio i prije 35 godina... i danas je mimo...eto ti skonto i znas sta mu se gadi![]()
Kako se zove batko,sula,elvis,rambo? Stide li se i oni svog imena?![]()
HAVANA wrote:Najljepse bih vas zamolio da ne sirite dezinformacije o razlozima zbog kojeg naseg dragog prijatelja zovemo vec 35 godina Mimo.Mimo je bio i prije 35 godina... i danas je Mimo.Eto vi ste shvatili i znate sta mu se gadi![]()
Kako se zove Batko,Sula,Elvis,Rambo? Stide li se i oni svog imena?
Uz srdacne pozdrave...vas HAVANA 02/02/2012g u Sarajevu
Morales wrote:A ti si ta "sarajevska raja", cuj ne serite...HAVANA wrote:Haj ba ne serite vise...mimo je bio i prije 35 godina... i danas je mimo...eto ti skonto i znas sta mu se gadi![]()
Kako se zove batko,sula,elvis,rambo? Stide li se i oni svog imena?![]()
Morales wrote:Ne rise ti molim te...ti se sad naso pametan da odredjujes ko zna o ratu a ko ne..odjebi. Zna se vrlo dobro ko su bili ovi likovi i siguran sam da ljudi nece dopustiti nikakav spomenik a posebno sa sahovnicom. Cuj branili Sarajevo sa sahovnicom na ramenu a u isto vrijeme u ime te sahovnice cini se etnicko ciscenje Hercegovine od Bosnjaka.
Koji smo mi narod to je nevjerovatno![]()
HAVANA wrote:Haj ba ne serite vise...mimo je bio i prije 35 godina... i danas je mimo...eto ti skonto i znas sta mu se gadi![]()
Kako se zove batko,sula,elvis,rambo? Stide li se i oni svog imena?
HAVANA wrote:Ama sta mene briga ko se kojem bogu moli i koje mu se ime svidja , sta mene briga hoce li ko promijeniti ime ili nece,smeta li mu ili ne???Imam preca posla a i nikad nisam ni dozivio da ga neko zove imenom pa ne znam reakciju...i mati rodjena i sestra...su ga zvali miiiimoooooooooooooooooooooooooooooo...
HAVANA wrote:Bas mi je drago da ste sretni.![]()
Haj sad nastavite ... vox populi...a ne o necijem nadimku.
Nek sam vas bas naruzio.