Voodoo-e (shop,radnja ili sta vec)
-
GoPlay
#1 Voodoo-e (shop,radnja ili sta vec)
Na grbavici se nesto otvara Voodoo...
nesto se otvara pa ako neko zna volio bi ako mi moze neko dati vise informacija
malo nize plavog oka, gdje je bio kineski restoran
nesto se otvara pa ako neko zna volio bi ako mi moze neko dati vise informacija
malo nize plavog oka, gdje je bio kineski restoran
-
paparazzi
voodoo je nova kahvana
bila pivnica "asterix i obelix" na trgu, pa "klub r'n'r kulture ghetto" preko puta veterine, i sad isti covjek otvorio "voodoo".
ako je suditi po prijasnjim mjestima, trebao bi i voodoo biti dobar...nisam jos ni ja bio ali eto znam sta je, valjda je pitac vrli zadovoljan
ako je suditi po prijasnjim mjestima, trebao bi i voodoo biti dobar...nisam jos ni ja bio ali eto znam sta je, valjda je pitac vrli zadovoljan
-
urbanagerila
A ko je plemeniti gazda??? ja sam mislio da chelo drzi ghetto ??? sto mene dezimformisu ovi iz novog grada ccc ...paparazzi wrote:voodoo je nova kahvanabila pivnica "asterix i obelix" na trgu, pa "klub r'n'r kulture ghetto" preko puta veterine, i sad isti covjek otvorio "voodoo".
-
mala-i
kad se sjetim asterixapaparazzi wrote:voodoo je nova kahvanabila pivnica "asterix i obelix" na trgu, pa "klub r'n'r kulture ghetto" preko puta veterine, i sad isti covjek otvorio "voodoo".
- GandalfSivi
Meni je nekako sjecanje na asterix uvijek mutno... Lomio me onaj happy hour... boze sacuvajmala-i wrote:kad se sjetim asterixapaparazzi wrote:voodoo je nova kahvanabila pivnica "asterix i obelix" na trgu, pa "klub r'n'r kulture ghetto" preko puta veterine, i sad isti covjek otvorio "voodoo".
-
Dendrlix
Bijo ja neku noc!
Od 1 do 5, mrsava 3. Ambijent i nije tako los (ako izuzmemo dim), cijene rega (piva 2 km, tekila 2,5 km) ali brate garniture za sjedenje im ne valjaju nikako. Sve je puno cetvrtastih taburea. Ko je cuger zna kako su ti taburei nepodnosljivi za cuganje. Ja sjedio pola sata, mlatnuo pivu-dvije+tekila i zemlja me vuce dole. Brate mili, tabure je za kafe, i to one brzinske a nikako za zacugat se. Unatoc velikoj zelji za nastavkom oblokavanja u voodoo-u, premjestismo se kod motordzija na C.Willi.
Od 1 do 5, mrsava 3. Ambijent i nije tako los (ako izuzmemo dim), cijene rega (piva 2 km, tekila 2,5 km) ali brate garniture za sjedenje im ne valjaju nikako. Sve je puno cetvrtastih taburea. Ko je cuger zna kako su ti taburei nepodnosljivi za cuganje. Ja sjedio pola sata, mlatnuo pivu-dvije+tekila i zemlja me vuce dole. Brate mili, tabure je za kafe, i to one brzinske a nikako za zacugat se. Unatoc velikoj zelji za nastavkom oblokavanja u voodoo-u, premjestismo se kod motordzija na C.Willi.