Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zato sto je oglas - a imas marketing.ba portal pa prodaji sta 'o's.
Ne bih da zalazim i udaram u tvoj ego ali si vec jednom otvorio temu sa svojim jebenim Volvoglasom kojeg nisi uspio utusit - i to je to.
Jebi ga - da valja toliko ili bi ga vec neko kupio ili si ga zacijenio debelo.
I nismo bas coravi toliko da nam treba 5 cola fonta da ne vidimo sta si htio da napises.
Da si htio otvorit' temu u Volvu da o njemu raspravljamo pa stavio malo suptilnije da bi ga i prodao - ako bi naisla zainteresovana osoba - barem bi bilo zamotanije i tebi ne bi pobrisali postove i jebenu temu.
smirite dozivljaj!
jesam ja vas ovdje sta vrijedjeo, il vas bilo kako isprovocirao? sto psujes tako citizen-x, jel ti to kucnio odgoj? a ti drugi bujrum pa ga obidji!
volva ne kupuje svako, onaj ko zna sta je masina taj ce i uzeti!
eagleheart wrote:smirite dozivljaj!
jesam ja vas ovdje sta vrijedjeo, il vas bilo kako isprovocirao? sto psujes tako citizen-x, jel ti to kucnio odgoj? a ti drugi bujrum pa ga obidji!
eagleheart wrote:smirite dozivljaj!
Ono sto mene mene fascinira je to da je 99% kockastih glava u posjedu Passat-a, Golf-ova, BMW-a i ostalih trica i kucina. Do sada nisam vidio niti jednog kockastog koja vozi Volvo, uglavnom su to ljudi normalne geometrije glave i crta lica.
jel spada i xc90 u domen volva?jer ja nesto srecem mnogo kockastih glava u istom tako da tvrdnja o kockastim glavama u volvu pada u vodu
nisam jos ni ja vidio ni jednu kockastu glavu u jugama i stojadinima sto ce reci?
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ono sto mene mene fascinira je to da je 99% kockastih glava u posjedu Passat-a, Golf-ova, BMW-a i ostalih trica i kucina. Do sada nisam vidio niti jednog kockastog koja vozi Volvo, uglavnom su to ljudi normalne geometrije glave i crta lica.
Vjerovatno zato sto volvo ima reputacija aspirina.