http://www.posao.ba/job.php?user=5ce0ae ... obID=28672
Ovi kao da su se zahuktali. Ima li neko info o Volvo predstavnistvu u Blazuju?
Volvo Truck Bosnia
Moderator: anex
-
ins
#2 Re: Volvo Truck Bosnia
A sta ti treba vise nego da se radi o Volvo predstavnistvu u Blazuju?
Dakle, prodaju Volvo kamione. A poslodavac bi ti bio Volvo Truck Corporation Europe.
Ako to smatras prihvatljivim, prijavi se....
Dakle, prodaju Volvo kamione. A poslodavac bi ti bio Volvo Truck Corporation Europe.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#3 Re: Volvo Truck Bosnia
Prije neke dvije godine ja sam tamo aplicirala za posao. Onda su me zvali na intervju nakon mjesec dana, kad je navodno došao šef iz Švedske, ali sam u međuvremenu počela raditi pa sam im se zahvalila. Trebali bi biti dobri.Hamica wrote:http://www.posao.ba/job.php?user=5ce0ae ... obID=28672
Ovi kao da su se zahuktali. Ima li neko info o Volvo predstavnistvu u Blazuju?
- kustah
#4 Re: Volvo Truck Bosnia
Pa kada vec promoviras FORD reci nam koliko oni placaju ovo radno mjesto.
Nadam se da ces biti ozbiljan!
Bilo bi zanimljivo saznati mi, KO JE STVARNI VLASNIK!
PS. Traze inzinjera za Workshop!?
-
Hamica
#5 Re: Volvo Truck Bosnia
Ne promovishem covjeche nista, sta se palish. Pogotovo ne Ford, Ford nema veze s ovim. Ford je vlasnik malih auta a ovo su kamioni gdje su vlasnici Svedzani, sjediste u Geteborgu...kustah wrote:Pa kada vec promoviras FORD reci nam koliko oni placaju ovo radno mjesto.
-
Hamica
#6 Re: Volvo Truck Bosnia
Pa jebemu misha ne bi bilo zgoreg jos nesto cut. Da je Volvo i da je predstavnistvo u Blazuju, vidi se iz prilozenog oglasa. Ali kad bi neko imao par licnih iskustava, iskustvo dokone komshinice ili brata od tetke... Pa jos to iskustvo podjelio s nama, forumash Hamica bi mu bio zahvalan.ins wrote:A sta ti treba vise nego da se radi o Volvo predstavnistvu u Blazuju?![]()
Ja sam ti Mostarac, strogo lokalpatriotizam, meka loza i stajanje na Velezovom. I onda se zateknes u situaciji da trazis posao u Sarajevu a tamo samo na utakmice iso. Pa mi se ovaj forum ucinio prikladan.