volontiranje u zdravstvu
-
racuni
#1 volontiranje u zdravstvu
Upisala sam vanredno medicinsku skolu. Moram volontirati 6 mj. Da li je to placeno, primim li ista novaca makar put i hrana?
- hashishar_3rd
#2 Re: volontiranje u zdravstvu
Ako si u Tuzlanskom kantonu uplaćivat ćeš 105 KM mjesečno + hrana i prevoz. Willkommen in BiHracuni wrote:Upisala sam vanredno medicinsku skolu. Moram volontirati 6 mj. Da li je to placeno, primim li ista novaca makar put i hrana?
- Nisrin
#3 Re: volontiranje u zdravstvu
¸racuni wrote:Upisala sam vanredno medicinsku skolu. Moram volontirati 6 mj. Da li je to placeno, primim li ista novaca makar put i hrana?
U Sarajevu ces dobiti 0 KM! Volntiranje i Bosna: NEPLACENO!!! Ali je prilika da steknes iskustva, bez obzira sto neces imati za kifle, a kad izvolontiras, i dalje ce ti nuditi VOLONTIRANJE i tako u krug
- Zeljoooo
#4 Re: volontiranje u zdravstvu
Normalno da NE! Zasto bi tebi drzava placala bilo sto. Dovoljno je sto ti je placala srednju skolu pa bi ti sad naknadno da ti se placa i prekvalifikacija. E pa nece moci.racuni wrote:Upisala sam vanredno medicinsku skolu. Moram volontirati 6 mj. Da li je to placeno, primim li ista novaca makar put i hrana?
-
racuni
#5 Re: volontiranje u zdravstvu
Nije mi drzava placala, idem vanredno znaci placam sama!Zeljoooo wrote:Normalno da NE! Zasto bi tebi drzava placala bilo sto. Dovoljno je sto ti je placala srednju skolu pa bi ti sad naknadno da ti se placa i prekvalifikacija. E pa nece moci.racuni wrote:Upisala sam vanredno medicinsku skolu. Moram volontirati 6 mj. Da li je to placeno, primim li ista novaca makar put i hrana?
-
racuni
#6 Re: volontiranje u zdravstvu
I to je nesto, bar prevoz i hrana, sve dobro dodje! Hvala na odgovoru!hashishar_3rd wrote:Ako si u Tuzlanskom kantonu uplaćivat ćeš 105 KM mjesečno + hrana i prevoz. Willkommen in BiHracuni wrote:Upisala sam vanredno medicinsku skolu. Moram volontirati 6 mj. Da li je to placeno, primim li ista novaca makar put i hrana?
- hashishar_3rd
#7 Re: volontiranje u zdravstvu
Nisi me razumila ti njima plaćaš 105 KM plus imaš troškove hrane i prevoza, znači od njih ne dobivaš ništa samo daješ.racuni wrote:I to je nesto, bar prevoz i hrana, sve dobro dodje! Hvala na odgovoru!hashishar_3rd wrote:Ako si u Tuzlanskom kantonu uplaćivat ćeš 105 KM mjesečno + hrana i prevoz. Willkommen in BiHracuni wrote:Upisala sam vanredno medicinsku skolu. Moram volontirati 6 mj. Da li je to placeno, primim li ista novaca makar put i hrana?
- Zeljoooo
#8 Re: volontiranje u zdravstvu
Pa sta je frka onda?racuni wrote:Nije mi drzava placala, idem vanredno znaci placam sama!Zeljoooo wrote:Normalno da NE! Zasto bi tebi drzava placala bilo sto. Dovoljno je sto ti je placala srednju skolu pa bi ti sad naknadno da ti se placa i prekvalifikacija. E pa nece moci.racuni wrote:Upisala sam vanredno medicinsku skolu. Moram volontirati 6 mj. Da li je to placeno, primim li ista novaca makar put i hrana?