Pozz ljudi
Mene zanima dal' ima podrznica volonterskog centra u Bihacu. Bas me zanima volontiranje a malo znam o tome.
I moze iskustava volontera iz drugih gradova.
Volontiranje
- Kraljica_Suza
#2 Re: Volontiranje
Jel te zanimaju samo volontiranja u gradovima BiH ili i sire?
- Nekako s proljeća
#3 Re: Volontiranje
Volontiranje je korak do posla, i u svakom slučaju je bolje i korisnije od ''čekanja na posao''...
P.S.
Malo si pojasnio-la sferu zanimanja u svom pitanju...
-
akcija007
#4 Re: Volontiranje
Ne mora znaciti da si korak do posla. Ja sam volontirao godinu dana sa zavrsenim Ekonomskim fakultetom u Sarajevu u banci imao sam samo topli obrok 250 KM, radio sam najteze poslove i nisu me primili u radni odnos. Dali mi samo preporuku za posao. i to je nidje veze kad dodjem na neki razgovor i kazem volontirao sam godinu dana u banci neko me ne saslusa sta sam radio svi misle da sam nosao kafe kopirao i sl...
- Nekako s proljeća
#5 Re: Volontiranje
Naravno da ne znaci da je volontiranje put do posla, ali korak do tog puta sasvim sigurno jeste.Ako nista , stičes praksu zar ne?
-
Haley
#6 Re: Volontiranje
Zanima me samo volontiranje u BiH, posebno u Bihacu ako nesto znate o tome.
A ono sto hocu je cisto pomaganje ljudima, npr. volontiranje u Centru za mentalno zaostalu djecu ili Centru za nezbrinutu djecu, ili starijim osobama i tako nesto.
Novac mi ne treba, niti preporuka za posao.Cisto unutrasnje zadovoljenje.
A ono sto hocu je cisto pomaganje ljudima, npr. volontiranje u Centru za mentalno zaostalu djecu ili Centru za nezbrinutu djecu, ili starijim osobama i tako nesto.
Novac mi ne treba, niti preporuka za posao.Cisto unutrasnje zadovoljenje.
-
Keksich
#7 Re: Volontiranje
Pa dobi li Haley ikada odgovor? Ovako stara tema!
Mene zanima isto
samo za Sa
Mene zanima isto