Prije nego što počem o temi, uzmite u obzir da mi je ovo tek prvi post. A i nick mi ide u prilog
Znači ovako...
Ja ozbiljno razmišljam da volontiram u nekom udruženju za zaštiti životinja. Samo ona iz Sarajeva dolaze u obzir nažalost. No prije nego što se u to upustim, voli bih da dobijem malo više informacija....da, znam da se prije nešto govorkalo o tome, no teba uzeti da je dobar dio postova i tema koje govore o tome star dobrih par mjeseci. A za par mjeseci se iskreno svašta može dogoditi. Jebiga, ovo je Bosna
Sada, raja mi govori da ima nekoliko tih udruženja ( samo to znaju, ništa više ), no ja zam samo za jedno ( Av Mau...no na njihovoj web stranici nema kontakt info. To, ili sam popio previše
Da ne duljim više, imam par pitanjaca
1.) Koliko ima tih udruženja ? Kako se zovu ? Kako doći do njih ?
2.) Kakvo je trenutno stanje kod njih?
3.) Treće ( a vjerujem i najgluplje pitanje, no jbg )...treba li im još netko volonter da im pomogne. Da...i ja bih volio da materijalno pomognem, no nisam u stanju, stoga je volontiranje, iskreno rečeno, jedini način na koji mogu pomoći ( studiram na privatnom faxu ( Aubih ) kjega mi roditelji jedva nekako plaćaju ).
To su sva pitanja kojih se trenutno mogu sjetiti. Molim vas da ovaj topic ne pretvorite u nešto tipa " moj tata ima većeg pišonju od tvoga tate " . Mislim...kontraproduktivno je. Sve u svemu, toliko od mene.
Pozz.