Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Teufik iz Los Angelesa wrote:ti mi se ne obracaj dok ne dobijem razglednicu
ssssshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
je l ti to meni???
A, tako otprilike i moji izgledaju to mi je draze od bilo kakvog crvenog mesa
probaj onda raznjice od soje...cuj raznjic s rakovima...svico draga & zemljo indijo!
a sta to fali soji???
nije to poenta....neki od nas su zesce mesonje, a nekima vise pashu plodovi mora.... ja bih uvijek puno radije ovo drugo....ja na svoje raznjice naslazem komadice piletine, rakove, tikvice, razne vrste paprika i gljive...naravno sve se to prvo marinira
joj stvarno pitanja...naravno da volim...i pravom hranom smatram samo nesto sto je nastalo od bica koje je donedavno bezbrizno trckaralo za svojom majkom...
sa rostilja najvise volim napajcano meso...raznjice....i neizbjezne vapace...a svaki rostilj je potpun tek uz solidnu zalihu ledene pive...
A, tako otprilike i moji izgledaju to mi je draze od bilo kakvog crvenog mesa
probaj onda raznjice od soje...cuj raznjic s rakovima...svico draga & zemljo indijo!
a sta to fali soji???
nije to poenta....neki od nas su zesce mesonje, a nekima vise pashu plodovi mora.... ja bih uvijek puno radije ovo drugo....ja na svoje raznjice naslazem komadice piletine, rakove, tikvice, razne vrste paprika i gljive...naravno sve se to prvo marinira
sto se plodova mora tice...da janje zivi u moru najdraza bi mi riba bilo...kad bolje razmislim, dok ne probam lava janje mi je kralj zivotinja.
Last edited by King Kikapu on 23/09/2006 20:03, edited 1 time in total.