Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jedan od najdražih obroka za doručak od kad znam za sebe. Same ili sa sirom, pavlakom ili salamom (pilećom dabome)... plus kraš ekpres na sve to!
Kako ih vi zovete, pravite? Vraćaju li vas u djetinstvo? Najbolja kombinacija?
Tema mi naumpade jer sam ih sebi napravila za večeru, sa pavlakom i kajmakom, i ne mogu da odolim!
pitt wrote:volim.....samo u americi teko naci dobrog hljeba za to :D
Al su kaloricneeeeeeeee nema nista bolje nego sa dobrim sirom i kajmakom ujutro :D:D
Kao prilog se pojavljuju pavlaka solo, pavlaka pomije¹ana sa narendanim suhim sirom, travnièki sir, suho meso, sud¾uka... Volim i dosoliti, ono za svaki sluèaj...
Al su kaloricneeeeeeeee nema nista bolje nego sa dobrim sirom i kajmakom ujutro :D:D
vidi se da smo odrasli u istom komšiluku
tii si to ko i uzinu donosila koliko se sjecam :D:D:D:D:D:D:D:D
vidi se da smo odrasli u istom komšiluku
tii si to ko i uzinu donosila koliko se sjecam :D:D:D:D:D:D:D:D
cim se sjećaš znači da sam bratski dijelila takav vakat bio! nisam imala da platim za školsku užinu
abondanzieri wrote:Przenice su cudo,u kombinaciji sa suhim sirom(iz mijeha ) su odlicne i cini mi se kada bi ih svako jutro jeo za dorucak da mi opet ne bi dosadile