Sikosicky wrote:je l' se to 'vako radi
ili je to nesto drugo
![]()
De me prosvijetlite
volite li da oralno zadovoljavate svog partnera
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- manijak1
-
callmethebreeeze
volim.
volim i kad me zadovoljava oralno.
kratko i jasno
volim i kad me zadovoljava oralno.
kratko i jasno
-
Pearl
uospteupala wrote:ne cudi nasmima wrote:Obožavam![]()
-
callmethebreeeze
meni je "oralisanje" nekako sastavni dio sex-a, ali bih rado procitao odgovore onih koji ovo ne praktikuju jer ne vole. zamolio bih da mi objasne svoje nastrano ponasanje. 
- Mahalac
Iskreno receno, sto da ne pogotvo kad vidim kakvu finu, cistu, atraktivnu zensku osobu, to mi je prvo na pameti...pravo sam slatkohran!
Pogotovo ako se mlada dama u pocetku nesto snebiva pa nece da se prihvati jarbola (malo nezgodno), najbolji nacin je upravo to "sladoled", prihvatis se posla "razlises" (grickas ko kadaif) i uzivas u njenom dahtanju a tek onda se ona sama u tom neznanju
prihvati gore pomenutog jarbola...grabi i trazi ,ne moras se ni primicati a uzitak je potpun. Najsladje je kad vidis da se dole toliko pripremila da jedva ceka da nesto uleti...i onda malo se kofol zadrzavas i gledas kako ocima trazi "belegiju" tek onda nakon iscekivanja zakucas do balcaka te opletes dok se u znoju ne okupas...milina pa eto ti.
Jes sramota al tako je.
Najljepse stvari su besplatne
Pogotovo ako se mlada dama u pocetku nesto snebiva pa nece da se prihvati jarbola (malo nezgodno), najbolji nacin je upravo to "sladoled", prihvatis se posla "razlises" (grickas ko kadaif) i uzivas u njenom dahtanju a tek onda se ona sama u tom neznanju
Jes sramota al tako je.
-
*mima*
Uh.........nisam te prepoznala jebac sa tom BeLeGiJoM koju ZaKuCaVaS........Mahalac wrote:Iskreno receno, sto da ne pogotvo kad vidim kakvu finu, cistu, atraktivnu zensku osobu, to mi je prvo na pameti...pravo sam slatkohran!
Pogotovo ako se mlada dama u pocetku nesto snebiva pa nece da se prihvati jarbola (malo nezgodno), najbolji nacin je upravo to "sladoled", prihvatis se posla "razlises" (grickas ko kadaif) i uzivas u njenom dahtanju a tek onda se ona sama u tom neznanjuprihvati gore pomenutog jarbola...grabi i trazi ,ne moras se ni primicati a uzitak je potpun. Najsladje je kad vidis da se dole toliko pripremila da jedva ceka da nesto uleti...i onda malo se kofol zadrzavas i gledas kako ocima trazi "belegiju" tek onda nakon iscekivanja zakucas do balcaka te opletes dok se u znoju ne okupas...milina pa eto ti.
Jes sramota al tako je.
-
amrino
i s JARBOLOM!mima wrote:Uh.........nisam te prepoznala jebac sa tom BeLeGiJoM koju ZaKuCaVaS........Mahalac wrote:Iskreno receno, sto da ne pogotvo kad vidim kakvu finu, cistu, atraktivnu zensku osobu, to mi je prvo na pameti...pravo sam slatkohran!
Pogotovo ako se mlada dama u pocetku nesto snebiva pa nece da se prihvati jarbola (malo nezgodno), najbolji nacin je upravo to "sladoled", prihvatis se posla "razlises" (grickas ko kadaif) i uzivas u njenom dahtanju a tek onda se ona sama u tom neznanjuprihvati gore pomenutog jarbola...grabi i trazi ,ne moras se ni primicati a uzitak je potpun. Najsladje je kad vidis da se dole toliko pripremila da jedva ceka da nesto uleti...i onda malo se kofol zadrzavas i gledas kako ocima trazi "belegiju" tek onda nakon iscekivanja zakucas do balcaka te opletes dok se u znoju ne okupas...milina pa eto ti.
Jes sramota al tako je.
- Mahalac
.ebiga vi pitate ja kazem iopet ne valjammima wrote:
Uh.........nisam te prepoznala jebac sa tom BeLeGiJoM koju ZaKuCaVaS........
..sve vam je to tako pa vi kako hocete, a belegija vazda uz nogu
-
amrino
Ma nema potrebe za pp...evo nama cu ti odgovorit- Volim opcit oralno- al' samo sa osunecenim belegijamaprleitihi wrote:đe ću ove teme čitati....prošlo je vrijeme kad sam to radio..
..pošalji mi pp sa odgovorom..
![]()
senad ode u telekom....pa će otamo nastaviti sa balijskim patriotizmom..
![]()
- karanana
jesi probala i sa vakim i sa nakim? kakva je razlika?amrino wrote:Ma nema potrebe za pp...evo nama cu ti odgovorit- Volim opcit oralno- al' samo sa osunecenim belegijamaprleitihi wrote:đe ću ove teme čitati....prošlo je vrijeme kad sam to radio..
![]()
![]()
![]()
![]()
-
_BosanaC
karanana wrote:jesi probala i sa vakim i sa nakim? kakva je razlika?amrino wrote:Ma nema potrebe za pp...evo nama cu ti odgovorit- Volim opcit oralno- al' samo sa osunecenim belegijamaprleitihi wrote:đe ću ove teme čitati....prošlo je vrijeme kad sam to radio..
![]()
![]()
![]()
![]()
- zena21
legendo mojakaranana wrote:jesi probala i sa vakim i sa nakim? kakva je razlika?amrino wrote:Ma nema potrebe za pp...evo nama cu ti odgovorit- Volim opcit oralno- al' samo sa osunecenim belegijamaprleitihi wrote:đe ću ove teme čitati....prošlo je vrijeme kad sam to radio..
![]()
![]()
![]()
![]()

ili je to nesto drugo