Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
saviola wrote:malopre ja na balkonu, kad ispod prođe neki fin cuko, trazi hranu da jede. i ja skupim nekih kostiju sto je ostalo od rucka i sletim dole da dam cuki da jede. i taman ga nađem, kad on viđe mene i pobjeze. bio tu neki cova i ja ga pitam sto li cuko pobjeze, a on kaze: "pa nije ni cudo kad ga raja tuku ko god stigne".
ne mogu da vjerujem da ima takvih idiota koji mogu udariti onakvog finog i bezazlenog cuku koji samo njuskajuci prođe i nikom ne zeli zlo. ja da vidim nekog da ga udari, glavu bi mu otkino! povescu malo vise racuna ubuduce da vidim ko su te junacine.
Evo ja prvi kada god imam priliku opalim ga u njusku ala zidane style...jedna vrsta slobodnjaka.Nije mi ga zao,cak sta vise zalio bih sebe kada ga ne bih opalio a imam priliku.Eto javila se junacina i sta cemo sad...
pih jade, ja da te vidim glavu bih ti otkinuo, bijedo ljudska. imas li ti ista u to svojoj glavusini?
uostalom, vidim po tvojim komentarima da si zesci magarac. ko sto neko vec rece, treba te samo ignorisati.
saviola wrote:malopre ja na balkonu, kad ispod prođe neki fin cuko, trazi hranu da jede. i ja skupim nekih kostiju sto je ostalo od rucka i sletim dole da dam cuki da jede. i taman ga nađem, kad on viđe mene i pobjeze. bio tu neki cova i ja ga pitam sto li cuko pobjeze, a on kaze: "pa nije ni cudo kad ga raja tuku ko god stigne".
ne mogu da vjerujem da ima takvih idiota koji mogu udariti onakvog finog i bezazlenog cuku koji samo njuskajuci prođe i nikom ne zeli zlo. ja da vidim nekog da ga udari, glavu bi mu otkino! povescu malo vise racuna ubuduce da vidim ko su te junacine.
Evo ja prvi kada god imam priliku opalim ga u njusku ala zidane style...jedna vrsta slobodnjaka.Nije mi ga zao,cak sta vise zalio bih sebe kada ga ne bih opalio a imam priliku.Eto javila se junacina i sta cemo sad...
Muatez wrote:Evo ja prvi kada god imam priliku opalim ga u njusku ala zidane style...jedna vrsta slobodnjaka.Nije mi ga zao,cak sta vise zalio bih sebe kada ga ne bih opalio a imam priliku.Eto javila se junacina i sta cemo sad...
ti se naravno salis?
ne saji ce on. nikad. on ima pistoj i njegov tata je najjacci na cvijetu
ne mogu da vjerujem da ima takvih idiota koji mogu udariti onakvog finog i bezazlenog cuku koji samo njuskajuci prođe i nikom ne zeli zlo. ja da vidim nekog da ga udari, glavu bi mu otkino! :x povescu malo vise racuna ubuduce da vidim ko su te junacine.
ti se naravno salis?
Tacno....paklena vrucina a moram biti pored kompa i onda licne frustracije lijecim na forumu.Pa ko se zakaci.......budala sa budalom na +35 pakleno ali zabavno.....i tako ode dan.
Ja volim mog rotija al on mene ne voli, ustvari voli me al gricnut
I tako, vise se ne druzimo, ne idemo u setnju, samo smo na slikama zajedno... ili malo komuniciamo al kad je zagradjen, kad nema sanse da iskoci hehehhe
Jebote koji je psiho Muatez! Znao sma da nije normalan, ali brate pretjero je.
To samo govori o nama kakvi smo, jer muatez sutra se nece libiti isto tako da potegne pistolj zato sto je "jeben" na covjeka.
Da mi je samo znati sta bi da nema pistolja
Ja sam odavno konstatovao da je pas vjerniji i bolji haver od bilo kojeg covjeka!!!
Mutaez
Evo citam sta pises ovde po forumu i predlazem ti da pogledas ovaj link - LINK SAMO ZA MUTAEZA
Vjerujem da ces se tamo vemo lijepo osjecati samo im ispricaj ovo sto si pisao na ovom forumu[
ode ti, Muatez u MP3, definitivno!...nesto bih plaho voljela da vidim tvoju hrabrost uzivo...da te uzivo upitam "za zdravlje" u ime cuka, koje sa uzivanjem udaras...al' u snovima!...i to tvojim, bolesnim!
Akif i Lutka su stanovali stan do mene,u prizemlju.
U neko doba noci naidje pas,njuskajuci kantu ispred vrata, tada izadje Lutka iz stana,pogleda u psa,pas se okrenu prema njoj a iz kuce se zacu Akifov glas:" Ko je to?"