Volio bih da saznam zašto je stvarno došlo do ovog izbacivanja (kao u Big Brader),jer Emir priča da je zbog Poplašena,ali ja znam da to nije pravi razlog.
Može li se bar ovako saznati zašto,jer i Reuf i Emir su mi se svidjeli (njihovi istupi i nastupi),ali ovo jeupitno.
Ovaj treči (pravi gospodin Bušatlić)je uradio svjetsku stvar,pokazao svim shupakovima kako se stoji uspravno.
Molio bih za komentare,jer me zanima (vjerovao sam Komšiću,ali je izoigrao i moje povjerenje-Lagumashov učenik.nije se otresao)
Volio bih saznati zašto je Emir Suljagić stvarno izbačen iz DF
-
senadd
-
senadd
#2 Re: Volio bih saznati zašto je Emir Suljagić stvarno izbačen iz DF
Ama gledam ja TV ovih dana,ali ne vjerujem ni jednom (nemaju interes da se odaju),ali će netko otvoriti dušu i reči,pa i o spletkarenju.Sarajmen wrote:Komšić kaže da je Suljagić spletkario i remetio međuljudske odnose unutar DF-a, zarad ličnih ambicija. Pokušaj naći dnevnik ''D'' FTV-e od sinoć, bio je Komšić gost.
I Reuf mi ispade kao "mutav",a imao je vjeter u leđe.
Ima nešto..
- mousstapha
#3 Re: Volio bih saznati zašto je Emir Suljagić stvarno izbačen iz DF
Naručili tekst u novinama protiv Sifeta Podžića. Dakle, vodili kampanju protiv svog čovjeka. Sve to rade, jer i jedan i drugi imaju ambiciju biti prvi poslije Komšića. Ovaj slučaj je vjerovatno samo jedan u nizu.
Inače, Ilhan Bušatlić je stručan i školovan, ali daleko je on od gospodina. Budaletina prava.
Inače, Ilhan Bušatlić je stručan i školovan, ali daleko je on od gospodina. Budaletina prava.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4 Re: Volio bih saznati zašto je Emir Suljagić stvarno izbačen iz DF
prvo koga briga za sulju
drugo ako je sada u demokraciji vako sjetimo se kako je to staljin i sadam rješavao a bome i ostali lijevi i desni
dakle politika ždere svoje sinove
treće komšo je poznat po tome da ne voli ostavljati iza sebe sposobne ljude
da ne bi rekli vidiš može neko drugi obavljati posao kao on tako u novom sarajevu nije nikog nije podučio da pobijedi koldžu 
drugo ako je sada u demokraciji vako sjetimo se kako je to staljin i sadam rješavao a bome i ostali lijevi i desni
dakle politika ždere svoje sinove
treće komšo je poznat po tome da ne voli ostavljati iza sebe sposobne ljude
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#5 Re: Volio bih saznati zašto je Emir Suljagić stvarno izbačen iz DF
Ima vec detaljna analiza i rasprava vezano za DF.
Hajd' na ovaj link, da ne duplamo teme...
http://forum.klix.ba/demokratska-fronta ... 28950.html
Hajd' na ovaj link, da ne duplamo teme...
http://forum.klix.ba/demokratska-fronta ... 28950.html