Volio bih saznati zašto je Emir Suljagić stvarno izbačen iz DF

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
senadd

#1 Volio bih saznati zašto je Emir Suljagić stvarno izbačen iz DF

Post by senadd »

Volio bih da saznam zašto je stvarno došlo do ovog izbacivanja (kao u Big Brader),jer Emir priča da je zbog Poplašena,ali ja znam da to nije pravi razlog.
Može li se bar ovako saznati zašto,jer i Reuf i Emir su mi se svidjeli (njihovi istupi i nastupi),ali ovo jeupitno.
Ovaj treči (pravi gospodin Bušatlić)je uradio svjetsku stvar,pokazao svim shupakovima kako se stoji uspravno.
Molio bih za komentare,jer me zanima (vjerovao sam Komšiću,ali je izoigrao i moje povjerenje-Lagumashov učenik.nije se otresao)
senadd

#2 Re: Volio bih saznati zašto je Emir Suljagić stvarno izbačen iz DF

Post by senadd »

Sarajmen wrote:Komšić kaže da je Suljagić spletkario i remetio međuljudske odnose unutar DF-a, zarad ličnih ambicija. Pokušaj naći dnevnik ''D'' FTV-e od sinoć, bio je Komšić gost.
Ama gledam ja TV ovih dana,ali ne vjerujem ni jednom (nemaju interes da se odaju),ali će netko otvoriti dušu i reči,pa i o spletkarenju.
I Reuf mi ispade kao "mutav",a imao je vjeter u leđe.
Ima nešto..
mousstapha

#3 Re: Volio bih saznati zašto je Emir Suljagić stvarno izbačen iz DF

Post by mousstapha »

Naručili tekst u novinama protiv Sifeta Podžića. Dakle, vodili kampanju protiv svog čovjeka. Sve to rade, jer i jedan i drugi imaju ambiciju biti prvi poslije Komšića. Ovaj slučaj je vjerovatno samo jedan u nizu.

Inače, Ilhan Bušatlić je stručan i školovan, ali daleko je on od gospodina. Budaletina prava. :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#4 Re: Volio bih saznati zašto je Emir Suljagić stvarno izbačen iz DF

Post by Truba »

prvo koga briga za sulju
drugo ako je sada u demokraciji vako sjetimo se kako je to staljin i sadam rješavao a bome i ostali lijevi i desni
dakle politika ždere svoje sinove :D
treće komšo je poznat po tome da ne voli ostavljati iza sebe sposobne ljude :D da ne bi rekli vidiš može neko drugi obavljati posao kao on tako u novom sarajevu nije nikog nije podučio da pobijedi koldžu :)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#5 Re: Volio bih saznati zašto je Emir Suljagić stvarno izbačen iz DF

Post by -LIBERO- »

Ima vec detaljna analiza i rasprava vezano za DF. :mrgreen:
Hajd' na ovaj link, da ne duplamo teme... :thumbup:

http://forum.klix.ba/demokratska-fronta ... 28950.html
Locked