Volio bih Moniti Rajpal..

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
[Matrix]

#1 Volio bih Moniti Rajpal..

Post by [Matrix] »

voditeljici CNN("ART OF LIFE") pokloniti kukuruz za dorucak,rucak i veceru.Domaci klip je najbolji klip.Nije hibridni majke mi.Rokali bi se po onim jahtama i hotelima sto hin reklamira.Isto vazi i za voditeljicu prognoze.Kakvo je vase skromno misljnje o navedenim "nosacima picke".
zena21

Post by zena21 »

:roll: :roll:
Dori

Post by Dori »

Kako profinjeno :?
BHG

Post by BHG »

s tim stilom...garant imas prolaza kod istih.... :roll:
seln

Post by seln »

Trebam li sad i ja(i ostali muskarci na forumu) napisati s kim bi :? :? :?
Drvosjeca iz Dejcica

#6 Re: Volio bih Moniti Rajpal..

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

[Matrix] wrote:voditeljici CNN("ART OF LIFE") pokloniti kukuruz za dorucak,rucak i veceru.Domaci klip je najbolji klip.Nije hibridni majke mi.Rokali bi se po onim jahtama i hotelima sto hin reklamira.Isto vazi i za voditeljicu prognoze.Kakvo je vase skromno misljnje o navedenim "nosacima picke".
Jel' to ova teta?:D

Image

Al' jarane ona vise voli profinjenije klipove, one 16V, bi-turbo i tako te folove. Ti tvoji bio klipovi kod ove ne mogu dobaciti ni do koljena... :lol:
[Matrix]

Post by [Matrix] »

zena21 wrote::roll: :roll:
eee bas bi joj oci tako zmirkale.ona druga je janet harisson.obje su fine koke preko 30 kuka al su jebozovne,uzas jedan.
Mahalac

Post by Mahalac »

:roll: :D
Joooo, mene Jenny pali ko Fadil motorku, jos kad mahne onom glavicom uhh, mada nema fonasi nekako je pravo ...zovna.
Godine su joj "taman" 8)

btw Monita je odvratna, Sasha je nako prihvatljivija :D
[Matrix]

Post by [Matrix] »

Mahalac wrote::roll: :D
Joooo, mene Jenny pali ko Fadil motorku, jos kad mahne onom glavicom uhh, mada nema fonasi nekako je pravo ...zovna.
Godine su joj "taman" 8)

dobro si,jenny.samo nisi je vidio u pravom izdanju,uuuuh.
monita je maleshna ali kad se razodjene i otkrije divne butine i guzu,jos jednom ,uuuuuuuuhh.ima kod nas na malti,mukadesa,ciganka ista monita.hehe
Mahalac

Post by Mahalac »

Najljepse je gledati kako Sashi vazda viri malo grudnjaka ispod sakoa pa ono u pauzama ko namjesti, al dzaba iopet "proviri"...garant je to namjerno..uglavnom pali :D
[Matrix]

Post by [Matrix] »

Mahalac wrote:Najljepse je gledati kako Sashi vazda viri malo grudnjaka ispod sakoa pa ono u pauzama ko namjesti, al dzaba iopet "proviri"...garant je to namjerno..uglavnom pali :D
joj jesmo manijaci sine,sta je ovo vako...al stvarno bi je onako,prostacki receno,"natako",mislim monitu...

kaze misel fuko,seksualnost je vjestina skrivanja tijela...
kad vidis golu curu,zenu,sve se na njoj otromboljilo,koka joj se usukala od koristenja.a kad se obuce,zagrne taj jad i cemer,onda se javi ovo o cemu zborimo.vjerovatno je i monita "habalica",tare se po jahtama sa djuturumima...hehe.
Last edited by [Matrix] on 26/06/2007 13:54, edited 1 time in total.
DobroJutroKolumbo

#12 Re: Volio bih Moniti Rajpal..

Post by DobroJutroKolumbo »

[Matrix] wrote:voditeljici CNN("ART OF LIFE") pokloniti kukuruz za dorucak,rucak i veceru.Domaci klip je najbolji klip.Nije hibridni majke mi.Rokali bi se po onim jahtama i hotelima sto hin reklamira.Isto vazi i za voditeljicu prognoze.Kakvo je vase skromno misljnje o navedenim "nosacima picke".
Citajuci tvoj post stekao sam dojam da si toliko napaljen kad prema svemu sudeci drkas na CNN!!! :D :D :D :D :D :-) :-) :-) :lol: :lol: :lol: :lol:
[Matrix]

Post by [Matrix] »

a jest ima toga,samo me preki onaj richard quest
Mahalac

Post by Mahalac »

:roll:
Ili Todd Benjamin :D

...Neki rade neki .rkaju CNN :roll:
[Matrix]

Post by [Matrix] »

Mahalac wrote::roll:

a nije sine,nisam najbolje pa¸sjedim kuci i sto ti rece drkam cnn.
imam 17 godina staza,i krampo sam i lopato,i u fabriki radio,i jebavao razne hamshe,i ucio nauke,i tri godine vojske,tj rata .moram i ja nekad,"pustiti zvezdana".a vidi forum je sexu a svi konzervirani ko tuna iz rovinja.pa bolan ako niste u stanju reci:jebacina,taslacenje,tarabljenje,jebanje,guzenje,jastucenje jerbo to su samo rijeci.Sto bi PLaton reko mnogo se kaze jedno a jedno se kaze mnogostruko.hehehe.Koji ste vi,guzili bi ,a da se ne spomene...

jah,zaboravih reci i "Mense" sam clan ima 20 godina,152 IQ.Doduse na verbalnom tesu sam hin prevario,ali sve u rok sluzbe.
seln

Post by seln »

[Matrix] wrote:

imam 17 godina staza,i krampo sam i lopato,i u fabriki radio,i jebavao razne hamshe,i ucio nauke,i tri godine vojske,tj rata .moram i ja nekad,"pustiti zvezdana".a vidi forum je sexu a svi konzervirani ko tuna iz rovinja.pa bolan ako niste u stanju reci:jebacina,taslacenje,tarabljenje,jebanje,guzenje,jastucenje jerbo to su samo rijeci.Sto bi PLaton reko mnogo se kaze jedno a jedno se kaze mnogostruko.hehehe.Koji ste vi,guzili bi ,a da se ne spomene...

jah,zaboravih reci i "Mense" sam clan ima 20 godina,152 IQ.Doduse na verbalnom tesu sam hin prevario,ali sve u rok sluzbe.
Uzivao sam citajuci tvoje postove o islamu. Ono, mu'min 1/1....
[Matrix]

Post by [Matrix] »

seln wrote:
[Matrix] wrote:

Uzivao sam citajuci tvoje postove o islamu. Ono, mu'min 1/1....

Ma slabo se ovdje sta konta,instant generacija,instant znanje,sve u kesicama i dozama.Hoce da podignu nesta sa zemlje a da se niko ne sagne.Ja volim jezik,nacin kako se mjenja,kako se transformira,kako se izgvara.Volim i to kakve reakcije nastaju izgovaranjem.Gledam da ne uvrijedim ali me zanima,kako jezik odrazava sustinu stvari.Mogu precizicno do bola izraziti svaku misao,svako osjecanje ali kako rekoh,vise me zanima nesto sto se zove drustvena komunikacija,zato koristim vulgarizme jer je to dio jezika koji se sklonio od nas,izbjegavamo ga a dio je i osjecanja i mentaliteta i izricaja.Da,ova gospodjica Rajpal zaista zasluzuje neki "metak" velika kalibra,ja bih volio da je to moj ali sumnjam od onijeh djuturuma tesko je doci nared.U stvari ja ne gledam CNN,pravim analize kako i cime se bave,kako koriste informaciju,kako racunaju sa njom,kako se ona nikad ne prezentira kao takva,vec je uvijek usmjerena informacija,politicka,kulturna,religijska.Vidis recimo njih u Iranu ne zanimaja drustevna stratifikacija(nejednakost medju ljudima,ekonomija i sl),vec ih zanima da li su zene dragovoljno ili prisilno "pokrivene".zapdno drustvo lezi na seksualnosti, to je iz njegove dokolice njegov najvazniji interes i zato uvijek gleda kako i sta zene rade,jesu li sklone "slobodama" ili odane religiji.Zena je uvijek ili dio problema ili rijesenja.
Lace

Post by Lace »

[Matrix] wrote:
Mahalac wrote::roll: :D
Godine su joj "taman" 8)

dobro si,jenny.samo nisi je vidio u pravom izdanju,uuuuh.
monita je maleshna ali kad se razodjene i otkrije divne butine i guzu,jos jednom ,uuuuuuuuhh.ima kod nas na malti,mukadesa,ciganka ista monita.hehe
to je ti vidio onda kad se suncala pored tebe...na onoj privatnoj plazi..dijelila vas zicana ograda :D
Post Reply