- Meni je sad preko ljeta malecka od 5.5 godina (u familiji smo) rekla da me voli do neba, do kraja
VOLIM TE
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
PR80.
A da li ste se osjecali isto tako najsretnijom osobom kad vam dijete od par godina dodje i kaze da vas voli?
- Meni je sad preko ljeta malecka od 5.5 godina (u familiji smo) rekla da me voli do neba, do kraja
... I dan danas sam happy
kad se sjetim tih rijeci.

-
Harrys
#102 Re: VOLIM TE
maja,jel to znaci,kad kazes nekom "volim te kao nugat a nugat jos vise"to je to.FortunaBela wrote:Tako je maji, ja volim nugat....Harrys wrote:A sta bi bilo da ti je umjesto proste recenicePR80. wrote:
Em sto nije ugodan em sto ne znas sta da ucinis u toj datoj situaciji. Bila sam u situaciji gdje mi je momak rekao da me voli... tek tad sam shvatila da je vrijeme da se povucem prije nego sto ga jos vise povrijedim.
Mozda da je sacekao pa to rekao malo kasnije... mozda bi sve to stimalo... nisam osjecala da je vrijeme bilo "zrelo" za takve rijeci.volim te,rekao slozenu kao npr."volim te vise od muzike" ili "volim te kao cokoladu a cokoladu jos vise."
![]()
-
Harrys
Zasto skreces sa teme,PR80. wrote:A da li ste se osjecali isto tako najsretnijom osobom kad vam dijete od par godina dodje i kaze da vas voli?
- Meni je sad preko ljeta malecka od 5.5 godina (u familiji smo) rekla da me voli do neba, do kraja... I dan danas sam happy
kad se sjetim tih rijeci.
![]()
-
FortunaBela
#104 Re: VOLIM TE
Ja volim i ruže....Harrys wrote:maja,jel to znaci,kad kazes nekom "volim te kao nugat a nugat jos vise"to je to.FortunaBela wrote:Tako je maji, ja volim nugat....Harrys wrote: A sta bi bilo da ti je umjesto proste recenicevolim te,rekao slozenu kao npr."volim te vise od muzike" ili "volim te kao cokoladu a cokoladu jos vise."
![]()
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Maya, ljubomorni su na nasu ljubav
:D:D:D
-
FortunaBela
Majij, ja volim košarku i da pišem pjesmice....Harrys wrote:maja,ja volim da pricam italijanskida igram saha.......
Haj pičaj Belli majo na talijanskom....
-
FortunaBela
Maja bi i prevod....Harrys wrote:Tu sei mia cioccolata.FortunaBela wrote: Haj picˇaj Belli majo na talijanskom....![]()
-
FortunaBela
Bona perkić hajmo pjevati...ti si moja čokolada....PR80. wrote:Evo Fortuna i to na "naski": La meg presentere min kjære sjokolade.
![]()
Sta ces Harrys, ne mozemo svi biti pametni k`o ti.
-
FortunaBela
Ja sam žensko hočem komplimente....
Perkice....
Perkice....
-
water
Ja ustvari imam malo drugacije iskustvo: Dok sam zivio U Sa nikada ama bas nikada mi ne bi palo na pamet reci nekome da ga volim, jednostavno ta rijec se ne bi mogla prevaljati preko usta. Sjecam se mnogih trenutaka kad bi me neke osobe ono znas kako vec ide upitale: Volis me ili tako? Uvijek bi bilo ono: Ja, Hm.., Aha ili tako nesto slicno. Nesjecam se sa sigurnoscu, ali cini mi se da nikada ni svojim roditeljima nikada nisam rekao: Volim Vas. Kada sam se poceo zabavljati sa svojom sadasnjom suprugom, i nakon nekog izvjesnog vremena dosao je i taj trenutak: Samo ovaj put na stranom jeziku; I gle cuda: To "I Love You" tece kao mlijeko. Jednostavno cini mi se da nam je mozak tako "wired" da jednostavno rijeci koje bi trebale imati isto znacenje zvuce drugacije. Danas neprodje deset minuta kad ne razmijenim pokoje I L Y, a da ne govorim sa djecom. Istina dugo mi je trebalo, ali nakon mnogo snebivanja cak sam uspio probiti i tu barijeru da na bosanskom prevalim to Volim Te i to naravno svojim roditeljima na sto sam narocito ponosan. Toliko.