Da, ali onda priznas da si ga kupio zbog kurcenja, a ne zato sto je vrhunski auto... Ni po cemu nije vrhunski, osim mozda po opremi, i cijeni... Nit je na asfaltu vrhunski jer ne moze biti konstrukcijom, nit je na terenu vrhunski, jer ne moze konstrukcijom... Kompromisi su to, i tu nema pomoci, kao i kod X1-3-5-6, kao kod ML, kao kod Q5-7, XC-ova, polu-Rovera, 4Rav-ova...Itd...
Da te podsjetim, off-ovanje i sranje na ovoj temi je pocelo ovim:
Udri Miću po glaviću wrote:Ipak to je Audi ili VW...
I onda dodje johntra,citroen,respo i ekipa i pocnu kenjati o nekim alfama,i sranjima zestokim.
Kao sto rece meni ovaj vlasnik Touarega:'' oni su ga napravili,da pokazu da znaju'' i to je to
Imam jarana koji se zaklinje u Toyotu Land Cruser(ipak Toyota je Toyota da se razumijemo)ali kad sam ga provozao u ovome i kad je vidio sve kako to fercera,nije mogao da vjeruje da je to sve tako

Ipak je to VW ?

WTF ? Pa nije Spejs Satl, mada i da jeste, vjerovatno je neki VW bolji od istog...
Proziva ljude koji se do tada nisu ni javili, a kamoli da kontriraju.
Kao sto rece vlasnik (objektivno nema sta) da su ga napravili da se vidi da znaju ? Sta ? Velik 2 tone tezak auto ? Pa jesu...
Jaran koji se zaklinje u Land Crisera se odusevio ovim ? Mozda, ali to nije tema ovdje...