Svacije misljenje bi se trebalo postovati ako ima argumente konkretne,za ono sto se tvrdi.Vi kazete da je taj isti Touareg fula i da nema nikakve veze sa terencima.
A taj isti Touareg od svog nastanka je u samom vrhu tabele npr. relly-ja ''Paris-Dakar''. Znaci medju prva 2 mjesta je Touareg. Jel ovo dovoljno opravdanje da ga svrsta medju ''gradskog kauboja''?

[/quote]
rekose ti vec nemoj da mijesas babe i zabe, auta koja se modifikuju i koriste za taj reli nisu ni slicna onima koja se koriste za svakodnevnu upotrebu, tu su ti auti samo da rade na imidzu modela kao takvog iako model nema ni pola tehnoloskih rjesenja kao auti razvijani za utrke.
nisam vozio touarega po terenu ali cupao istog iz ekspedicija zvanih "moze to on" itekako jesam sa 30 godina starim Pajero, tako da govoriti o istom kao ozbiljnom terencu nema govora pocevsi od elemenata podvozja, prenosa snage i ostalim stvarima je neozbiljno.
imate vagenovci taj neki mentalni sklop da svi na komandu skacete da branite ako se ne daj Boze sta slucajno ruzno napise, da ja vas pitam, jeste li vi nekada probali pomenuti model karavana sa pogonom na sva 4 tocka u icemu ozbiljnijem od makadamskog puta i snijegom utabanih staza?
Da imas para ti nikad ne bi vozao Pajera,vozao bi Touarega. Jel sad samo hoces da kazes kako je Pajero kompletno bolje vozilo od Touarega?
[/quote][/quote]OVO e klasican profil vw vozaca ,nek mi ne zamjere goran(KOGA POŠTUJEM ) i emko ,vw vozila a posebno touraeg voze ljudi slična karaktera ,NARVNO NE SVI ,osim što im se prodaju muda pod bubrege moraš imati i dozu papštva pa da bi si priuštio sličan automobil.
I još vrijeđaš član foruma koji je u svijetu terenaca tata mata i koji je usput svima pomogao na ovaj ili onaj način.
BEvo sad ću po prvi put uvrijediti nekog u virtulenom svijetu , šta ćeš na ovom forumu ,idi na Norveške forume i tamo prosipaj pamet .Za razliku od tebe Bakir nije auslender ,on je ssvoj na svom , on ne mora kriti ime i odakle je.
Tražiću od administracije foruma zbog vrijeđanja da se banuješ na određeni period.