Vojna bolnica

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
amkok

#1 Vojna bolnica

Post by amkok »

Gdje se nalazi taxi stand kod vojne bolnice, i gdje se nalazi uopste ta bolnica u Sarajevu ? Ako moze neko da oznaci to na google earth-u :-) :-)
mirnisan

#2 Re: Vojna bolnica

Post by mirnisan »

pitaj izetbegovice :lol:
Qler

#3 Re: Vojna bolnica

Post by Qler »

mirnisan wrote:pitaj izetbegovice :lol:

:lol: :lol: :lol:

Vojna ili ti Opća bolnica, na M. Dvoru. Mislim da ne postoji osoba u gradu da ne zna gdje je vojna bolnica. Bukvalno. To je kao da ne znas gdje je Kosevo bolnica.. ili stadion Grbavica :)
dječak sa šibicama

#4 Re: Vojna bolnica

Post by dječak sa šibicama »

Image

stand oznacen

tackice su divlji standovi za divlje taxiste, i one koji nisu u udruzenju
karanana

#5 Re: Vojna bolnica

Post by karanana »

nisi nam zaokruzio sebijin prozor.
dječak sa šibicama

#6 Re: Vojna bolnica

Nema Sebija svoj prozor, ovo je sve njeno, sve tri zgrade.
pospanko2

#7 Re: Vojna bolnica

Post by pospanko2 »

Njoj će napraviti heliodrom :)
riko-ga

#8 Re: Vojna bolnica

Post by riko-ga »

mirnisan wrote:pitaj izetbegovice :lol:
Hahahah mozda ni oni ne znaju al znaju ko je glavni :lol: :lol: :lol: :lol:
Control panel

#9 Re: Vojna bolnica

Post by Control panel »

dječak sa šibicama wrote:Nema Sebija svoj prozor, ovo je sve njeno, sve tri zgrade.
cetiri zgrade. zaboravio si ovu desno nisku a dugacku.
Ponosan

#10 Re: Vojna bolnica

Post by Ponosan »

ko je prije Sebije bio direktor? mislim koliko dugo,jedan ili dva mandata? ako je samo jedan mandat,vala su mu mogli produziti jos jedan,ne bi bio ni prvi ni zadnji....ne kazem da Sebija nije strucnjak,oni koji se razumiju u medicinu kazu da je veliki profesionalac itd,ali ako se SDP i SBB zalazu da se postojecem direktoru treba produziti mandat,ja im nekako vjerujem... pa mi nije jasno stvarno sto mu ga ne produzise!?
Qler

#11 Re: Vojna bolnica

Post by Qler »

Poslom sam vezan za vojnu, i juce pricam sa jednim uposlenim, kaze, pazi sta ce biti, shebat ce bolnicu, dovest je do prosjackog stapa, u dugove zavaliti, i onda privatizacija i prodat ce je za male pare...

e sto bi rekli, sta carsija prica... ja nekako ne mogu da vjerujem u taj scenarij...
dječak sa šibicama

#12 Re: Vojna bolnica

Qler wrote:Poslom sam vezan za vojnu, i juce pricam sa jednim uposlenim, kaze, pazi sta ce biti, shebat ce bolnicu, dovest je do prosjackog stapa, u dugove zavaliti, i onda privatizacija i prodat ce je za male pare...

e sto bi rekli, sta carsija prica... ja nekako ne mogu da vjerujem u taj scenarij...
Nije nemoguce.

Da je KCUS manji, ili da ne postoji, i ja bi rekao ma nema sanse. Ali ovako, uz KCUS, vojna bolnica prakticno i nije neophodna. Posebno jer na KCUS-u ona nova zgrada, skoro pa neiskoristena stoji, osim donjih spratova, 13. sprata gdje su onkologija i centar za srce, i par laboratorija, koliko ja znam ostalo je neiskoristeno.. Sve se iz vojne bolnice moze i gore prebaciti. Laicki govorim, onako po gabaritima.

A vojna na super lokaciji... vidjecemo.

Isto tako su i za porodiliste govorili, da ce gore biti hotel, pa na kraju ipak nije. Mada, po nekim medijima, zera je falila da ipak bude hotel.
StupskaBitanga

#13 Re: Vojna bolnica

Post by StupskaBitanga »

Kad SDA prodaje osnovnu školu na Ilidži što ne bi bolnicu u centru grada
Ponosan

#14 Re: Vojna bolnica

Post by Ponosan »

prica o prodaji bolnice je nekako smjesna i obicnom laiku...cuj prodati bolnicu,nigdje veze...za skolu na ilidzi je drugo,pravit ce se druga,puno bolja i modernija skola na za ucenike boljoj lokaciji... realno na onom mjestu se moze napraviti dobar trzni centar ili neki poslovni kompleks sa velikim trgom!..
StupskaBitanga

#15 Re: Vojna bolnica

Post by StupskaBitanga »

za skolu na ilidzi je drugo,pravit ce se druga,puno bolja i modernija skola na za ucenike boljoj lokaciji
aha prc a što djeca u područnim školama po Ilidži kisnu ili nemaju školu a ti sanjaš ove snove
blago tebi
Qler

#16 Re: Vojna bolnica

Post by Qler »

Ponosan wrote:prica o prodaji bolnice je nekako smjesna i obicnom laiku...cuj prodati bolnicu,nigdje veze...za skolu na ilidzi je drugo,pravit ce se druga,puno bolja i modernija skola na za ucenike boljoj lokaciji... realno na onom mjestu se moze napraviti dobar trzni centar ili neki poslovni kompleks sa velikim trgom!..

Rusimo stari most, pravimo stariji..
Post Reply