Robban je bio vodoinstalater i neke cure su ga zovnule da namjesti cijev a onda su ga lupile i dali viagru pa skakale po ***** i onda je otrc´o kuci sa samo carapama.
Ne znam za vas ali ja sam se upis´o od smijeha!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ne, 12danas wrote:ili mu je jedno 13 godinaJimmy_The_Saint wrote:Mora da mu je neka Šveđanka kanula štagođ u đus![]()
je li to PRICA (ono ko lafo erotska) ili VIJEST o necemu sto se stvarno desilo? velika razlikamr__bosnjak wrote:Ovu sam pricu cuo na jednoj svedskoj stranici ukratko:
Robban je bio vodoinstalater i neke cure su ga zovnule da namjesti cijev a onda su ga lupile i dali viagru pa skakale po ***** i onda je otrc´o kuci sa samo carapama.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e jebiga sadanais_nin wrote:je li to PRICA (ono ko lafo erotska) ili VIJEST o necemu sto se stvarno desilo? velika razlikamr__bosnjak wrote:Ovu sam pricu cuo na jednoj svedskoj stranici ukratko:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zato sto si dezurni!zoom66 wrote:uh, dobro je, pricha je u skandinaviji ali ne u danskoj inache bih najebo od bete...anais_nin wrote:je li to PRICA (ono ko lafo erotska) ili VIJEST o necemu sto se stvarno desilo? velika razlikamr__bosnjak wrote:Ovu sam pricu cuo na jednoj svedskoj stranici ukratko:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:..kad bolje skontam, nisam ni vodinstalater...
...a kad najbolje skontam upitam se shto se ja uopce javljam na ovoj temi?...
![]()
![]()
kao prica je ubitacno smijesnodanas wrote:e jebiga sadanais_nin wrote:je li to PRICA (ono ko lafo erotska) ili VIJEST o necemu sto se stvarno desilo? velika razlikamr__bosnjak wrote:Ovu sam pricu cuo na jednoj svedskoj stranici ukratko:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako TI ne kontas ovo, onda niko od nas nikad nece skontat
![]()
![]()
![]()
ma ne obazirite se na mene narednih 2 sata, nadrkenzi sam trenutnozoom66 wrote:provjerava kolko smo nauchili prateci njene kurseve o sexualnoj kibernetici...danas wrote:e jebiga sadanais_nin wrote: je li to PRICA (ono ko lafo erotska) ili VIJEST o necemu sto se stvarno desilo? velika razlikaako TI ne kontas ovo, onda niko od nas nikad nece skontat
![]()
![]()
![]()
ako ti je hanuma imalo ko pittova dajdzinca kad je nadrkenzizoom66 wrote: pa shto ne reche odma' zenice moja?......i ja sam ga u punoj mjeri nadrkenzi pa odmah predlazem "la crabé...
:D:D...tested by pittova dajdinca...
...nema da brigash...
zoom66 wrote: pa shto ne reche odma' zenice moja?......i ja sam ga u punoj mjeri nadrkenzi pa odmah predlazem "la crabé...
:D:D...tested by pittova dajdinca...
...nema da brigash...