Voditeljica pada u nesvijest
- ja_sarajevo
#1 Voditeljica pada u nesvijest
Pogledajte kako Voditeljica Pink-a pada u nesvijest u toku emisije
Ovdje : http://users.triera.net/manskmic/pink.avi
Meni nije jasna reakcija one druge voditeljice koja se uopste neokrece a on je malo izgubljen.[/url]
Ovdje : http://users.triera.net/manskmic/pink.avi
Meni nije jasna reakcija one druge voditeljice koja se uopste neokrece a on je malo izgubljen.[/url]
-
Dance_Of_Death
I ja sam ovaj klip davno pogledao, fakat je za plakanje.
Žena pada, sve se ruši, a on: '' Poštovaoni gledaoci...''
Žena pada, sve se ruši, a on: '' Poštovaoni gledaoci...''
-
missA
Zanimljivo!
Jednom je u jutarnjem programu neke komercijalne televizije, njihov stalni gost neki burznu broker, pao! Voditeljica je bila uplasena. Imali su visok sto, gosti i voditeljica su uvijek stojali. Poslije njegovog pada s nogu, su prenovili scenu, imali su sto za sjedenje i udobne stolice. Na niski sto i stolice su presaltali u jednom danu. Poslije toga niko nikad nije pao.
Jednom je u jutarnjem programu neke komercijalne televizije, njihov stalni gost neki burznu broker, pao! Voditeljica je bila uplasena. Imali su visok sto, gosti i voditeljica su uvijek stojali. Poslije njegovog pada s nogu, su prenovili scenu, imali su sto za sjedenje i udobne stolice. Na niski sto i stolice su presaltali u jednom danu. Poslije toga niko nikad nije pao.
-
missA
Skljokla ssam se i ja:ludacha wrote:haha ma tog "skljokavanja" nikad dosta hahaha
neki dan na groblju misa, a jedna baba se fino skljokala hahah da sam bogdo imala fotoaparat ili nesto da zabiljezim taj velicanstveni trenutak hehehe
1. u 10. godini zivota, kad smo imali probe hora.
2. 19. godini zivota, na buss stationu, (nisam bila sama)
3. 24. godini zivota -II- , bila sam sama.
I svaki put mi dodje da se skljokam, kad hodam po trgovinskim centrima, i kad im je grijanje ukljuceno, a vani toplo. I svi oni ljudi sto se znoje, i sve one stvari i artikli u prodavaonicama koje imaju svoj specifican miris.
A najvise mi ide na zivce kad pocnu sezonske raspordaje, onda svi navale u trgovine. U prodavaonicama cipela smrdi, ej....da je dzaba ne bi usla vise nikada. LJudi uzimaju, pa probaju cipele, smrde im noge, pocinje vec proljece, vani je toplo, trgovci jos uvijek imaju grijanje na full, ej ........ bljak