VODITELJICA GAZI PO PARAMA

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
_stoKA_

#1 VODITELJICA GAZI PO PARAMA

Post by _stoKA_ »

evo upravo ovaj tren, ponedjeljak 15.09.08 u u 17:49 televizija BN, voditeljica dijeli pare onom ko nadje najduzu rijec (ona glupe emisije sto skidaju pare sa telefona) i gazi po novcanicama :S

pa to je sramota, to nema nigdje na svijetu.. zgrazam se...fuj!
Alfons Kauders

#2 Re: VODITELJICA GAZI PO PARAMA

Post by Alfons Kauders »

_stoKA_ wrote:evo upravo ovaj tren, ponedjeljak 15.09.08 u u 17:49 televizija BN, voditeljica dijeli pare onom ko nadje najduzu rijec (ona glupe emisije sto skidaju pare sa telefona) i gazi po novcanicama :S

pa sto gledas bn? :D
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#3 Re: VODITELJICA GAZI PO PARAMA

Post by PipiDugaDevetka »

Ko je nekada čitao Politički zabavnik, pardon, Politikin Zabavnik zna koja je najduža riječ u našim jezicima. Šalji SMS da dobiješ:
ПРИЈЕСТОЛОНАСЛИЈЕДНИКОВИЦА ili
PRESTOLONASLEDNIKOVICA!

TO je najduža riječ, a da nije neki broj napisan slovima.
Alfons Kauders

#4 Re: VODITELJICA GAZI PO PARAMA

Post by Alfons Kauders »

najduza rijec na svijetu ima 45 slova (tako kazu, mrsko mi brojat) PNEUMONO­ULTRA­MICRO­SCOPIC­SILICO­VOLCANO­CONIOSIS :D

fali nam haman 20 slova da je nadjebemo...:D hajmo sad izmislit novu rijec, uvrstit je u rjecnik i sjebat ove doktore... :D
_stoKA_

#5 Re: VODITELJICA GAZI PO PARAMA

Post by _stoKA_ »

rijec je "potprestolonasljednikovicinoga" a meni je zao antuna branka,muse cazima, ive andrica i ostalih... zar samo kod nas nema zakona koji stiti monetu :( u turskoj ljudi lincovali par engleza jer su im poderali pare i ataturka na njima... ne znam, mozda pretjerujem. al nije bilo mi drago vidjeti...
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#6 Re: VODITELJICA GAZI PO PARAMA

Post by PipiDugaDevetka »

_stoKA_ wrote:rijec je "potprestolonasljednikovicinoga" a meni je zao antuna branka,muse cazima, ive andrica i ostalih... zar samo kod nas nema zakona koji stiti monetu :( u turskoj ljudi lincovali par engleza jer su im poderali pare i ataturka na njima... ne znam, mozda pretjerujem. al nije bilo mi drago vidjeti...
Znam da je neukusno ponizavati monetu i slike na njima jer se time ''gazi'' i država.
Sjeti se, za Tite, njegov lik je bio na najkrupnijoj novčanici, pa je opet, i u socijalizmu bila skrivena kamera, sa automobilom koji je ''nagazio'' na novčanicu i trebalo je malo podići ili pogurati auto da se dodje do najkrupnije novčanice (Zaboravio sam vrijednost). U stvari, novčanica sa Titom je bila zalijepljena i nemoguće je bilo izvući. Bilo na tv., malo kritike i nikom ništa.
amrica

#7 Re: VODITELJICA GAZI PO PARAMA

Post by amrica »

_stoKA_ wrote:rijec je "potprestolonasljednikovicinoga" a meni je zao antuna branka,muse cazima, ive andrica i ostalih... zar samo kod nas nema zakona koji stiti monetu :( u turskoj ljudi lincovali par engleza jer su im poderali pare i ataturka na njima... ne znam, mozda pretjerujem. al nije bilo mi drago vidjeti...
Koliko ja znam matematiku, rijec mora biti u nominativu :D
Alfons Kauders

#8 Re: VODITELJICA GAZI PO PARAMA

Post by Alfons Kauders »

Sliver wrote:
Alfons Kauders wrote:najduza rijec na svijetu ima 45 slova (tako kazu, mrsko mi brojat) PNEUMONO­ULTRA­MICRO­SCOPIC­SILICO­VOLCANO­CONIOSIS :D

fali nam haman 20 slova da je nadjebemo...:D hajmo sad izmislit novu rijec, uvrstit je u rjecnik i sjebat ove doktore... :D
vrlo tesko da je to najduza, jer u turskom jeziku lijepe po nekoliko desetina rijeci u jednu, takva je gramatika, pa cesto bude primjer da je rijec napisana u 2-3 reda knjige. Mogao bih ti je negje i pronaci ali mi sad mrsko traziti, ali ako bas insistiras niki probljem :D

A sto se tice ove voditeljice, nekidan samsaltajuci kanale primjetio taj kviz, voditeljica i sam kviz su nesto najdebilnije sto sam vidio na TV-u, 99 je za BN CNN. Naime, voditeljicea svo vrijeme gleda u reziju i s nekim isareti i razvaljuje se od smjeha, a u vezi kviza nije sastavila dvije recenice.
moze biti, zapravo nimalo me ne cudi... ali ovo je google prvo izbacio, a nije mi se dalo traziti dalje... :D
Fair Life

#9 Re: VODITELJICA GAZI PO PARAMA

Post by Fair Life »

Prezime:

Papandovalorokonikolakopulovski
Troll_Happens

#10 Re: VODITELJICA GAZI PO PARAMA

Post by Troll_Happens »

Sliver wrote:
Alfons Kauders wrote:najduza rijec na svijetu ima 45 slova (tako kazu, mrsko mi brojat) PNEUMONO­ULTRA­MICRO­SCOPIC­SILICO­VOLCANO­CONIOSIS :D

vrlo tesko da je to najduza, jer u turskom jeziku lijepe po nekoliko desetina rijeci u jednu, takva je gramatika, pa cesto bude primjer da je rijec napisana u 2-3 reda knjige. Mogao bih ti je negje i pronaci ali mi sad mrsko traziti, ali ako bas insistiras niki probljem :D

A sto se tice ove voditeljice, nekidan samsaltajuci kanale primjetio taj kviz, voditeljica i sam kviz su nesto najdebilnije sto sam vidio na TV-u, 99 je za BN CNN. Naime, voditeljicea svo vrijeme gleda u reziju i s nekim isareti i razvaljuje se od smjeha, a u vezi kviza nije sastavila dvije recenice.
Ma dobro niko nije govorio o programu ali moras priznati da je voditeljica j...zovna ja bih je prvi malo propustio kroz noge i bubrege joj razvalio :)
zato i traze takve glupace da izvlace narodu pare sa debilnom pricom, i ona sa Nove nije puno daleko odmakla, mada je ova nasa malo jeftinija hehehee
moler

#11 Re: VODITELJICA GAZI PO PARAMA

Post by moler »

najduža riječ NEBAVISEGLUPOSTIMASABNTELEVIZJIOM :bih:
nostalgicar

#12 Re: VODITELJICA GAZI PO PARAMA

Post by nostalgicar »

I na kraju dobijes racun sa najduzom cifrom u svom zivotu.Naravno,dok ona jos uvijek gazi po parama :S
homar

#13 Re: VODITELJICA GAZI PO PARAMA

Post by homar »

_stoKA_ wrote:evo upravo ovaj tren, ponedjeljak 15.09.08 u u 17:49 televizija BN, voditeljica dijeli pare onom ko nadje najduzu rijec (ona glupe emisije sto skidaju pare sa telefona) i gazi po novcanicama :S

Oni su STOKA, što gledaš njih. :zoka:
sodom

#14 Re: VODITELJICA GAZI PO PARAMA

Post by sodom »

najbolja tv ikad, voditelji su im mrak, palim se na onu mladu crne duge kose što brzo čita nebili bi bila kobajagi profesionalna, ili ona žuta što pleše na onim šabanskim emisijama "udri brigu na veselje" hahahah,
a ja ih gledam jer uzivam u srpskoj propagandi, kao da gledam da je risto đogo živ teška mu crna zemlja, ma nemožš čut da ona stara koka sa cvikerama ne upotrijebi muslimani, srbi žrtve, srpska, makar svako 3ćeg dana...

a one emisije gdje gledaš voditeljice na koje samo možeš masturbirati, ma to je, nehumano... al jebiga, kapitalizam
il si radna snaga il imas kapital, ili prodajes znanje kao sredina...
gonič zmajeva

#15 Re: VODITELJICA GAZI PO PARAMA

Post by gonič zmajeva »

sodom wrote:najbolja tv ikad, voditelji su im mrak, palim se na onu mladu crne duge kose što brzo čita nebili bi bila kobajagi profesionalna, ili ona žuta što pleše na onim šabanskim emisijama "udri brigu na veselje" hahahah,
a ja ih gledam jer uzivam u srpskoj propagandi, kao da gledam da je risto đogo živ teška mu crna zemlja, ma nemožš čut da ona stara koka sa cvikerama ne upotrijebi muslimani, srbi žrtve, srpska, makar svako 3ćeg dana...

a one emisije gdje gledaš voditeljice na koje samo možeš masturbirati, ma to je, nehumano... al jebiga, kapitalizam
il si radna snaga il imas kapital, ili prodajes znanje kao sredina...
Il si klasa il u klasnom sistemu
hahaha
Bosanac sa dna kace

#16 Re: VODITELJICA GAZI PO PARAMA

Post by Bosanac sa dna kace »

:shock: :shock: :shock: jadan, pa sto ih gledas, sta ce ti oni :? :? :?
sta se sekiras, oni su ionako kreteni
mene interesuje jel im i sad nekad oko gluho doba ima onaj seksolog sa svojim ucenicama emisiju??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply