Vodič za dobar seks: Pronađite njegovu G tačku
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- nebojeplavo
Pa tema je muska G-tackamima wrote:Koja je ovdje tema???
- Neelix
- Neelix
tema je istrazivanje - koliki je hashim potreban da bi se imao uspjesan HETEROSEKSUALNI fekalni sexmima wrote:Ne kontam......nebojeplavo wrote:Pa tema je muska G-tackamima wrote:Koja je ovdje tema???ovi istrazivaci
bi trebali valjda traziti muske kandidate
![]()
![]()
![]()
![]()
Valjda treba mi zenske da istrazujemo.........
Last edited by Neelix on 25/05/2007 14:04, edited 1 time in total.
- sinus
Kao što to inaće biva tema je krenula u jednom smijeru ali smo u momentima rasprave sasvim slučajno nadošli na ovo fascinantnu drugu ideju istraživanja koju bi samo ljudi i žene koji ne žele dobro svojoj domovini propustili i zaobišli u širokom luku
Cijenjeni kolega neelix i ja smo pokrenuli inicijativu i obavili smo istraživanja u manjem obimu za ovaj ogromni projekat koji može da doprinese boljitku i razvoju cjelokupne nam naučno istraživačke branše....Naravno ovo je samo izvodljivo uz cijenjene obline naših lijepih,dragih,finih, i nadasve pametnih forumašica i ostalih

Ja bi još samo naglasio da su u ovom istraživanju najvažnije dvije stvari a to je: RAD, RED I DISCIPLINA

Cijenjeni kolega neelix i ja smo pokrenuli inicijativu i obavili smo istraživanja u manjem obimu za ovaj ogromni projekat koji može da doprinese boljitku i razvoju cjelokupne nam naučno istraživačke branše....Naravno ovo je samo izvodljivo uz cijenjene obline naših lijepih,dragih,finih, i nadasve pametnih forumašica i ostalih
Ja bi još samo naglasio da su u ovom istraživanju najvažnije dvije stvari a to je: RAD, RED I DISCIPLINA
- nebojeplavo
To su tri stvarisinus wrote: Ja bi još samo naglasio da su u ovom istraživanju najvažnije dvije stvari a to je: RAD, RED I DISCIPLINA![]()
![]()
-
*mima*
21 cm.........Neelix wrote:tema je istrazivanje - koliki je hashim potreban da bi se imao uspjesan HETEROSEKSUALNI fekalni sexmima wrote:Ne kontam......nebojeplavo wrote: Pa tema je muska G-tackaovi istrazivaci
bi trebali valjda traziti muske kandidate
![]()
![]()
![]()
![]()
Valjda treba mi zenske da istrazujemo.........![]()
!!
- Neelix
kolega, pa ti si pravi naucnikNeelix wrote:btw apsolutno se slazem kolega, otkrice na cijem smo pragu bice proporcionalno jednako vazno kao ono kada su ljudi otkrili tocak, ili korisna svojstva nafte. zamislite samo ta zadovoljstva na licima muskaraca kada otkriju da im je mile dovoljno velik da ga mogu krhnut njihovim uvazenih hanumama u shupak. zamislite samo koliko ce narod biti sretniji i voljniji da donese blagostanje nasoj napacenoj zemlji. Zaboravice na sve probleme i dati se na posao, svojim znanjem ce mozda inicirati i jos poneko bitno otkrice, cime bi BiH postala pronalazacki centar svijeta!
Za uspjeh naseg eksperimenta potrebno je samo jedno, a to su sljedece dvije stvari: red, rad, i disciplina. zato forumasice, ocekujemo vase cijenjene lijepooblikovane i zamamne pozadine na nasem stolu - sto prije to bolje
- Lafo Sarajka
-
FFK as Lucy01
Mene opet, zanima zna li neko naziv fenomena (bolestiLafo Sarajka wrote:Joj 21cm.Zar to nije malo preveliko za analni otvor ili ti prkno?