sve u svemu neces se pokajati ako odes, ali treba da znas ako planirate traziti vikendicu to morate dosta ranije jer zaista sve bude bukirano dosta prije NG
Vlasic
-
Laida
Ja sam vec dvije godine slavila NG na Vlasicu,uvijek je isla malo veca ekipa tako da smo iznajmljivali vikendicu svaki put i to bi nas doslo jako jeftino cini mi se oko nekih 15-20 km po osobi za noc. Za hotele je za vjerovati da su skuplji ali mozete naci vikendice koje su po meni cak i bolje i ugodzaj je ljepsi nego u hotelu. Jos jedna mala ispravka, karta nije 12km ,nego 18 ako nije i poskupila
sve u svemu neces se pokajati ako odes, ali treba da znas ako planirate traziti vikendicu to morate dosta ranije jer zaista sve bude bukirano dosta prije NG

-
car-x
laida, ja sam dvije godine zaredom pokusavao organizovati raju, da uzmemo neku vikendicu.. i vazda ne moze ovaj ili onaj i tako sve ode u qrac.. tako sam ove godine konto da idemo sami nas dvoje.. koliko sam vidio, sve vikendice imaju uglavnom nekakve "kolektivne" sobe i prostorije, gdje necemo biti bas ono sami, sto bi mi u biti htjeli.. tako da vikendice uglavnom otpadaju iz konkurencije..Laida wrote:Ja sam vec dvije godine slavila NG na Vlasicu,uvijek je isla malo veca ekipa tako da smo iznajmljivali vikendicu svaki put i to bi nas doslo jako jeftino cini mi se oko nekih 15-20 km po osobi za noc. Za hotele je za vjerovati da su skuplji ali mozete naci vikendice koje su po meni cak i bolje i ugodzaj je ljepsi nego u hotelu. Jos jedna mala ispravka, karta nije 12km ,nego 18 ako nije i poskupila![]()
-
Laida
Do mene nisam vidjela da vas je dvoje..onda sretnocar-x wrote:
laida, ja sam dvije godine zaredom pokusavao organizovati raju, da uzmemo neku vikendicu.. i vazda ne moze ovaj ili onaj i tako sve ode u qrac.. tako sam ove godine konto da idemo sami nas dvoje.. koliko sam vidio, sve vikendice imaju uglavnom nekakve "kolektivne" sobe i prostorije, gdje necemo biti bas ono sami, sto bi mi u biti htjeli.. tako da vikendice uglavnom otpadaju iz konkurencije..
-
jaskotr
MA napušite se vi pobjeglice kurca!!!
Sve vam je u Bosni skupo !!! Tu nećete da ostavljate pare i pametujete sa to nešto pameti što ste pokupili poslije rata na zapadu..
Pa razgulite u Australiju na zimovanje ako vam ovdje nevalja.
Sve vam je u Bosni skupo !!! Tu nećete da ostavljate pare i pametujete sa to nešto pameti što ste pokupili poslije rata na zapadu..
Alfons Kauders wrote:i tata bi sine...car-x wrote:ma tako sam i ja skonto.. elem, skijanje na vlasicu bi moglo pricekati bolja vremena..Alfons Kauders wrote: za novu ti se definitivno nece isplatit, jer budu strahota cijene tad...par stoja za 2-3 dana ne isplati se dati, a vjerovatno nema ni skijanja tad...
jes da sam bio u pragu, ali nije mrka, pa ne vidim razloga zasto opet ne posjetiti najstariju pivnicu u evropi..
-
car-x
ne pusim svinjetinu..jaskotr wrote:MA napušite se vi pobjeglice kurca!!!