jesam jednom kreno vozom a stigo vlakomsherbett wrote:Jeste kad kombinirali vlakove
Vlak/Voz Italija... trebam nekog s iskustvom
- medvjed23
#1 Re: Vlak/Voz Italija... trebam nekog s iskustvom
- graue_maus
#2 Re: Vlak/Voz Italija... trebam nekog s iskustvom
-
VPSA
#3 Re: Vlak/Voz Italija... trebam nekog s iskustvom
Kupovo sam ja online na trenitalia.com nekad prije 2 godine, i poslije sve regularno bilo, mada nisam nesto previse kombinovao, nego Trst Verona pa nazad Trst. Kada trazis polaske po linijama imas opciju da izaberes regionalne ili ove Frecce, to su brze i obicno malo skuplje opcije.sherbett wrote:Jeste kad kombinirali vlakove po Italiji? Kupovali karte online? Kak da znam koja odredista su regionalna koja intercity? Sta im je city?
Ovo je luda kuca iovaj trenitalia.. nis ne kuzim.. nadje mi vlak i onda kaze da ne vozi
Last edited by VPSA on 11/06/2017 01:13, edited 1 time in total.
- Connaisseur Karlin
#4 Re: Vlak/Voz Italija... trebam nekog s iskustvom
https://www.seat61.com/Italy-trains.htm#Italian train schedules & faressherbett wrote:Jeste kad kombinirali vlakove po Italiji? Kupovali karte online? Kak da znam koja odredista su regionalna koja intercity? Sta im je city?
Ovo je luda kuca iovaj trenitalia.. nis ne kuzim.. nadje mi vlak i onda kaze da ne vozi
sve je objasnjeno
- medvjed23
- spreca
#6 Re: Vlak/Voz Italija... trebam nekog s iskustvom
U naslovu stoji sa iskustvomsherbett wrote:Jeste kad kombinirali vlakove po Italiji? Kupovali karte online? Kak da znam koja odredista su regionalna koja intercity? Sta im je city?
- graue_maus
#7 Re: Vlak/Voz Italija... trebam nekog s iskustvom
sherbett wrote:Oooj.. ti si gora od menegraue_maus wrote:![]()
![]()
nije se nista promjdnilo znaci ......ja sam isla od minhena o reggio di calabria vozom prije 18 godina......jednom i nikada vise.......
ja bi bar iz Trsta krenula.. ovo od zg do trsta ni ne racunam.. to se moze i autom
Cek malo.. jel tak strasno?
- drndalo
#8 Re: Vlak/Voz Italija... trebam nekog s iskustvom
A da ides avionom?
- Connaisseur Karlin
#9 Re: Vlak/Voz Italija... trebam nekog s iskustvom
sad sam provjerila yt video , pise 2012 godinasherbett wrote:Hvala za linkConnaisseur Karlin wrote:https://www.seat61.com/Italy-trains.htm#Italian train schedules & faressherbett wrote:Jeste kad kombinirali vlakove po Italiji? Kupovali karte online? Kak da znam koja odredista su regionalna koja intercity? Sta im je city?
sve je objasnjeno![]()
Jel ima mozda datum otkad je clanak?
- spreca
#10 Re: Vlak/Voz Italija... trebam nekog s iskustvom
kad idemo vozom onda se navozamo, a vlakom se navlacimo
- spreca
#11 Re: Vlak/Voz Italija... trebam nekog s iskustvom
Pa nije tebi lose skim se navlacissherbett wrote:Ja se navlacim s tobom i bundom godinamaspreca wrote:kad idemo vozom onda se navozamo, a vlakom se navlacimo
- Connaisseur Karlin
#12 Re: Vlak/Voz Italija... trebam nekog s iskustvom
tip je postavilo links za sve stranice vean za bookiranje voznje, i za 5 godina, sumanjam da se moglo puno promjeniti,no odes na linkove i provjeris , a mozes otici i na forume vezane za putovanja vozom u ITsherbett wrote:E vidis.. to mi onda nije uopce puzdano jer se stosta promijenilo.. al ce biti korisnoConnaisseur Karlin wrote:
sad sam provjerila yt video , pise 2012 godina
- Connaisseur Karlin
#13 Re: Vlak/Voz Italija... trebam nekog s iskustvom
kuzim, nisa isla vlakom kroz IT, jesam druge EU drzavesherbett wrote:Znam ja sve sta mogu.. to sam i uradila.. al mi treba neko da sam kaze iskustvo. Kuzis..Connaisseur Karlin wrote:tip je postavilo links za sve stranice vean za bookiranje voznje, i za 5 godina, sumanjam da se moglo puno promjeniti,no odes na linkove i provjeris , a mozes otici i na forume vezane za putovanja vozom u ITsherbett wrote: E vidis.. to mi onda nije uopce puzdano jer se stosta promijenilo.. al ce biti korisno
A i ovo je forum pa sam evo dosla
podjela iksustva jeste odlicna ideja, ali ako nisu vezana za kasnjenja vlakova/vozova
-
swanfilter
#14 Re: Vlak/Voz Italija... trebam nekog s iskustvom
U Ita nit sta pise, nit ko govori engleski. Jednom isao i psihicki me izmorilo. Pa na kraju zaboravih da cekiraju karte automatima, pa me i kondukter poceo maltretirati. Ni on nije govorio rijeci eng ...