Vlado Pravdić i jeftina telefonija

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
internet

#1 Vlado Pravdić i jeftina telefonija

Post by internet »

Jeste li čuli da je dugogodišnji član Bijelog dugmeta Vlado Pravdić osnovao kompaniju za jeftinu telefoniju po uzoru na Skype i namjerava pomrsiti račune nacionalnim operaterima?

Po gradu sam nedavno vidio da dijeli reklamne brošure... A i na mailove su poceli pristizati njegovi spamovi.

Pa eto, dragi Bosanci i Hercegovci, došao čika Pravdić da nas spasi od skupih računa... Koliko je uspio, procijenite sami...

http://www.jeftintel.com
Zelja mi je da konacno nasi ljudi i u BiH dobiju telefonski servis po cijenama koje su neuporedivo nize o lokalnih operatora i da sada bez straha od ogromnih racuna mogu slobodno zvati rodbinu i prijatelje sirom svijeta.

Vlado Pravdić
sofist

#2 Re: Vlado Pravdić i jeftina telefonija

Post by sofist »

internet wrote:Jeste li čuli da je dugogodišnji član Bijelog dugmeta Vlado Pravdić osnovao kompaniju za jeftinu telefoniju po uzoru na Skype i namjerava pomrsiti račune nacionalnim operaterima?

Po gradu sam nedavno vidio da dijeli reklamne brošure... A i na mailove su poceli pristizati njegovi spamovi.

Pa eto, dragi Bosanci i Hercegovci, došao čika Pravdić da nas spasi od skupih računa... Koliko je uspio, procijenite sami...

Zelja mi je da konacno nasi ljudi i u BiH dobiju telefonski servis po cijenama koje su neuporedivo nize o lokalnih operatora i da sada bez straha od ogromnih racuna mogu slobodno zvati rodbinu i prijatelje sirom svijeta.

Vlado Pravdić
Svaka mu cast. Cijena tel. poziva u BiH je medju najskupljim u Evropi. I internet provajderi su takodje medju bezobraznijim u svijetu. :x
blah blah

#3 Re: Vlado Pravdić i jeftina telefonija

Post by blah blah »

internet wrote:Jeste li čuli da je dugogodišnji član Bijelog dugmeta Vlado Pravdić osnovao kompaniju za jeftinu telefoniju po uzoru na Skype i namjerava pomrsiti račune nacionalnim operaterima?

Vlado Pravdić
jah, garant iz humanitarnih razloga :roll: ovakvih servisa ima koliko hocete, mrdnite malo guzove.
barby02

Post by barby02 »

Ovo mi izgleda vrlo prihvatljivo! :)
blah blah, kada znas za jos neke koji i bolje nude, daj nas uputi i postavi linkove :-D Iskreno , nemam vremena da sad pretrazujem, a bas me interesuje. .
Post Reply