Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jeste li čuli da je dugogodišnji član Bijelog dugmeta Vlado Pravdić osnovao kompaniju za jeftinu telefoniju po uzoru na Skype i namjerava pomrsiti račune nacionalnim operaterima?
Po gradu sam nedavno vidio da dijeli reklamne brošure... A i na mailove su poceli pristizati njegovi spamovi.
Pa eto, dragi Bosanci i Hercegovci, došao čika Pravdić da nas spasi od skupih računa... Koliko je uspio, procijenite sami...
Zelja mi je da konacno nasi ljudi i u BiH dobiju telefonski servis po cijenama koje su neuporedivo nize o lokalnih operatora i da sada bez straha od ogromnih racuna mogu slobodno zvati rodbinu i prijatelje sirom svijeta.
internet wrote:Jeste li čuli da je dugogodišnji član Bijelog dugmeta Vlado Pravdić osnovao kompaniju za jeftinu telefoniju po uzoru na Skype i namjerava pomrsiti račune nacionalnim operaterima?
Po gradu sam nedavno vidio da dijeli reklamne brošure... A i na mailove su poceli pristizati njegovi spamovi.
Pa eto, dragi Bosanci i Hercegovci, došao čika Pravdić da nas spasi od skupih računa... Koliko je uspio, procijenite sami...
Zelja mi je da konacno nasi ljudi i u BiH dobiju telefonski servis po cijenama koje su neuporedivo nize o lokalnih operatora i da sada bez straha od ogromnih racuna mogu slobodno zvati rodbinu i prijatelje sirom svijeta.
Vlado Pravdić
Svaka mu cast. Cijena tel. poziva u BiH je medju najskupljim u Evropi. I internet provajderi su takodje medju bezobraznijim u svijetu.
internet wrote:Jeste li čuli da je dugogodišnji član Bijelog dugmeta Vlado Pravdić osnovao kompaniju za jeftinu telefoniju po uzoru na Skype i namjerava pomrsiti račune nacionalnim operaterima?
Vlado Pravdić
jah, garant iz humanitarnih razloga ovakvih servisa ima koliko hocete, mrdnite malo guzove.
Ovo mi izgleda vrlo prihvatljivo!
blah blah, kada znas za jos neke koji i bolje nude, daj nas uputi i postavi linkove Iskreno , nemam vremena da sad pretrazujem, a bas me interesuje. .