dezurni_ucenik wrote:Idriz wrote:Jeko Dovla?
ma onaj tropska birtijo vopi mi daj
Znamne skladbu
dezurni_ucenik wrote:Idriz wrote:Jeko Dovla?
Neki dodju tobe neki ne .....ja mislim da je Marija nesto i naucila zadnjih godinaGentleman wrote:Upravo tako, Marija Serifovic dizala tri prsta na Euroviziji, pa je napunila Zetru.Patriotska_Liga wrote:Dajte, pa sutra bi Ceca bez po muke napunila Skenderiju, a da neko zamjeri ovom diletantu zbog par tvitova.
Nemamo mi izgrađenu svijest do te mjere da kažemo ne ovakvima.
Kako ces znati, kad samo Beatlese slusasEdin H. wrote:dezurni_ucenik wrote:Idriz wrote:Jeko Dovla?
Znamne skladbu
Folker znaci.dezurni_ucenik wrote:Idriz wrote:Jeko Dovla?
Za njih nije zlocinac, a sto se tice presuda i sudjenja, nekim od najvecih zlocinaca u istoriji nikada nije ni sudjeno. Dapace, neki se smatraju uglednim drzavnicima i danas.LBVIEW wrote:Znaci,podrska najvecem zlocincu u dure zato sto je tvoj?dječak sa šibicama wrote:Svako svoje brani, nista cudno.
Banksy wrote:Nemam problem kad polovni tamburaši iskazuju putem društvenih mreža svoje simpatije prema ratnim zločincima. Na publici je da im sutra, od svog novca, plati ili ne plati kartu za koncert. Ovaj gmaz mi je uvijek bio odvratan, tako da me ovo nekako i ne čudi, koga briga.
Ali imam problem kad BHTelecom sponzorira simpatizere, agitatore i kućne prijatelje četničkih vojvoda - govorim o Mariji Šerifović i Tomi Nikoliću - i to ih sponzorira s basnoslovnim sumama novca (neprovjereno, priča se o 120 000 KM). Po meni, to je skandalozno, ali vidim svi šute, niko ništa, valjda to narodu ne smeta.
Također imam još veći problem kad Federalno ministarstvo za kulturu izdvaja novac za novi film Srđana Dragojevića (60 000 KM), promotora zločinačkog projekta Slobodana Miloševića, a sve u vrijeme kad su budžeti baš smanjeni, pa se ovdašnjim filmadžijama, kao nikad dosad, dijele baš mrvice i crkavice. To mi je nevjerovatno, ali ne vidim ni da se oko ovog bilo ko oglasio.
Ovo bi trebalo da nas dira i o ovome se treba govoriti, a to što škrabaju i trabunjaju Georgiev i slični, to je zaista nevažno i nije vrijedno teme.
Ja samo tehno slusam tako da veze mamne jeko dovla.dezurni_ucenik wrote:Idriz wrote:dezurni_ucenik wrote:
ma jok, crnogorski Bryan Adams
Koja stranka ono upravlja ti pravnim licima?Banksy wrote:Nemam problem kad polovni tamburaši iskazuju putem društvenih mreža svoje simpatije prema ratnim zločincima. Na publici je da im sutra, od svog novca, plati ili ne plati kartu za koncert. Ovaj gmaz mi je uvijek bio odvratan, tako da me ovo nekako i ne čudi, koga briga.
Ali imam problem kad BHTelecom sponzorira simpatizere, agitatore i kućne prijatelje četničkih vojvoda - govorim o Mariji Šerifović i Tomi Nikoliću - i to ih sponzorira s basnoslovnim sumama novca (neprovjereno, priča se o 120 000 KM). Po meni, to je skandalozno, ali vidim svi šute, niko ništa, valjda to narodu ne smeta.
Također imam još veći problem kad Federalno ministarstvo za kulturu izdvaja novac za novi film Srđana Dragojevića (60 000 KM), promotora zločinačkog projekta Slobodana Miloševića, a sve u vrijeme kad su budžeti baš smanjeni, pa se ovdašnjim filmadžijama, kao nikad dosad, dijele baš mrvice i crkavice. To mi je nevjerovatno, ali ne vidim ni da se oko ovog bilo ko oglasio.
Ovo bi trebalo da nas dira i o ovome se treba govoriti, a to što škrabaju i trabunjaju Georgiev i slični, to je zaista nevažno i nije vrijedno teme.
Mozez ti sad relativizirati do mile volje,bas kao i vecina Srba,a da se razumijemo mene to i ne cudi vec me cude oni koji se i dan danas tome cude,no cinjenice na osnovu kojih je presuda donesena su nedvosmislene.E sad,sto neki i pored istih,zabijaju glavu u pijesak je samo njihov problem,ja mogu samo konstatirati kako je to bolesno, neovisno da li postoji pandan kod nekih drugih.Dalje,nesto se ne sjecam kako je Alija bio clan UZP-a niti kako je isti uopce postojao na uvjetno receno bosnjackoj strani,tako da je paralela nide veze.A Srbima je,inace,zlocinac svako ko im se suprostavio na bojnom polju,valjda smo to dosad apsolvirali.Sto,naravno,ne znaci kako zlocina nad srpskim civilima nije bilo,no simptomaticno je kako se vise kuka o Dobrovoljackoj i Malti u Tuzli,nego sto se spominju stvarni zlocini poput Kazana.dječak sa šibicama wrote:Za njih nije zlocinac, a sto se tice presuda i sudjenja, nekim od najvecih zlocinaca u istoriji nikada nije ni sudjeno. Dapace, neki se smatraju uglednim drzavnicima i danas.LBVIEW wrote:Znaci,podrska najvecem zlocincu u dure zato sto je tvoj?dječak sa šibicama wrote:Svako svoje brani, nista cudno.
Rekoh, svako brani svoje, oni Karadzica, Hrvati Bobana, Bosnjaci Aliju. Ne izjednacavam, da odmah naglasim, ali svaki od njih ima putera na glavi i Boban i Alija bi zaglavili u Haagu da su dozivjeli to.
Svako svog gleda kao "nacionalnog junaka", zato i jesmo u kurcu.
Tebi je mozda Alija heroj, Srbima nije jebiga, pobio je i on njih (indirektno) poprilican broj.
To je drugi par rukava. Tu te i mogu shvatiti.sumirprimus wrote:Ma nije isto naravno.Bodkin wrote:Prvo, nabijem pvog debila na kurac. I njega i njegovu podrsku.sumirprimus wrote:kako i cola je davo podrsku na demonstracijama protiv nato bombardovanja..
2 i 2 u matemacici su 4!
to sto neko nece da vidi jebiga..neke stvari ni oftalmolog ne mre rijesit.
stvarno ne znam sta trebamo uradit.prihvatit cinjenicu da su karadzic i mladic ko i draza njihovi narodni heroji ,sutit i trpit .ili???sta?
Drugo, jel to svega ti isto biti protiv toga da ti zemlju bombarduju i to da podrzavas masovnog zlocinca?
Samo mi glupo jebiga.kako da objasnim a da nije plasticno.sama sutnja citav rat je u neku ruku poidrska nekom.eto haj umjetnici boemi nece da se mijesaju.neutralni ni tam ni vam.kontam i to...
Al onda znaci da ga ne doticu stradanja njegovog grada ko bombardovanje srbije od natoa izmedju ostalog jer su pravili sranja i u bosni....
Banksy wrote:Nemam problem kad polovni tamburaši iskazuju putem društvenih mreža svoje simpatije prema ratnim zločincima. Na publici je da im sutra, od svog novca, plati ili ne plati kartu za koncert. Ovaj gmaz mi je uvijek bio odvratan, tako da me ovo nekako i ne čudi, koga briga.
a sto odmah da je dao podrsku karadzicu,mozda je bio ogorcen presudom, niskom kaznom, pa zato...
Joksimovic je izjavio da ce Turcima pokazati kako se osvaja Evropa u 3 minute, sto oni nisu mogli za 500 godina, tako nesto.Tomahawk11 wrote:
Ma dizao je i Joksimovic, ali druga je stvar kad posaljes otvorenu poruku da podrzavas ratnog zlocinca. Jbg, ne ide.
Pogotovo ne ide sto imas status omiljenog lika u raji na ovim prostorima.
I onda slijedi šok, nisi ono za sta si se prodavao. Jbg.
I da nije bio, porediti vladinu podrsku zlocincu i njegovu podrsku protiv bombardovanja je glupo. Sam covjek potvrdio u postu kasnijeLBVIEW wrote:Nesto se ne sjecam kako je bio protiv bombardiranja njegove zemlje,pod uvjetom da je isti iz BiH.Bodkin wrote:Prvo, nabijem pvog debila na kurac. I njega i njegovu podrsku.sumirprimus wrote:kako i cola je davo podrsku na demonstracijama protiv nato bombardovanja..
2 i 2 u matemacici su 4!
to sto neko nece da vidi jebiga..neke stvari ni oftalmolog ne mre rijesit.
stvarno ne znam sta trebamo uradit.prihvatit cinjenicu da su karadzic i mladic ko i draza njihovi narodni heroji ,sutit i trpit .ili???sta?
Drugo, jel to svega ti isto biti protiv toga da ti zemlju bombarduju i to da podrzavas masovnog zlocinca?
Libo me kurko za tim bivsim playboje-m,no kao i slucaju Bregovica, kad ga je Pecanin provalio pozivajici
se na logicko zakljucivanje nakon njegove provale kako "nije mogao dici protest protiv bombardiranja
Srajeva jer bi to znak kako podrzava Aliju",radi se o istoj stvari.
Ne znam koja tačno, ali znam da je neka bosanskohercegovačka.Idriz wrote:Koja stranka ono upravlja ti pravnim licima?Banksy wrote:Nemam problem kad polovni tamburaši iskazuju putem društvenih mreža svoje simpatije prema ratnim zločincima. Na publici je da im sutra, od svog novca, plati ili ne plati kartu za koncert. Ovaj gmaz mi je uvijek bio odvratan, tako da me ovo nekako i ne čudi, koga briga.
mogo se je na to izvaditi....ali bi izgorio na drugoj strani....zato je ponekad bolje pusiti neg svasta baljezgatiradiša wrote:a sto odmah da je dao podrsku karadzicu,mozda je bio ogorcen presudom, mogo se je na to izvaditi..
Idriz wrote:Koja stranka ono upravlja ti pravnim licima?Banksy wrote:Nemam problem kad polovni tamburaši iskazuju putem društvenih mreža svoje simpatije prema ratnim zločincima. Na publici je da im sutra, od svog novca, plati ili ne plati kartu za koncert. Ovaj gmaz mi je uvijek bio odvratan, tako da me ovo nekako i ne čudi, koga briga.