Vlada Kantona Sarajevo

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
ultima_palabra

#1901 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by ultima_palabra »

Pametan, a uz to i intelEgentan :lol: Rodila ga majka, da nam je još takvih...
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1902 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by Chmoljo »

ultima_palabra wrote:Pametan, a uz to i intelEgentan :lol: Rodila ga majka, da nam je još takvih...
"Druže Tito, dok je Gačana, biće i volova" :D
Innovation

#1903 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by Innovation »

Pika li se sto sam bila nepismena, pa se popravila? :mrgreen:
ultima_palabra

#1904 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by ultima_palabra »

Chmoljo wrote:
ultima_palabra wrote:Pametan, a uz to i intelEgentan :lol: Rodila ga majka, da nam je još takvih...
"Druže Tito, dok je Gačana, biće i volova" :D
:mrgreen:
iPod

#1905 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by iPod »

Cemu potreba za ponizavanjem i izvrtanjem? Bolji je nego Ibro Berilo i Mehmed Mujanovic Pirija, koji su clanovi SDP, jos ovaj potonji onako nosa uz sebe po pola kile heroina.

Ultima smjesan si i jadan covjece, ne mozes da podneses stojicki poraz pa onda idu niski udarci i lekcije ko je inteligentan, pismen i nepismen.

Kolko je ova nova klapa SDP- a pismena vidjelo se na plakatima gdje pise "Novi grad", hajd mozda su smtkali sa Pirijom to vece....

Da, Denis Zvizdic je gospodin covjek, neko ko prije svega postuje ustav ove zemlje i federacije BiH i ponasa se u skladu sa njim. To sto ti Denis smeta je cista tvoja ljubomora.

Nadam se da je Branimir Brane Crnogorac olicenje i personifikacija za inteligenciju SDP-ovih kadrova u drzavi.

Neces da kazes kako je intElegentan pa fini onako sinoc cita na slogove.
Last edited by iPod on 22/09/2012 13:33, edited 1 time in total.
Chmoljo

#1906 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by Chmoljo »

a šta ako ja iz prve ruke znam da je Denis nadmeni i bahati birokrata?
iPod

#1907 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by iPod »

Chmoljo wrote:a šta ako ja iz prve ruke znam da je Denis nadmeni i bahati birokrata?
Ja znam da nije. Kamo stece da su vremena kada je Zvizdic bio premijer KS....
Last edited by iPod on 22/09/2012 13:35, edited 1 time in total.
Chmoljo

#1908 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by Chmoljo »

ja znam da jeste.
iPod

#1909 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by iPod »

Chmoljo wrote:ja znam da jeste.
Ni tebi ni palabri to ne daje za pravo da ga vrijedjate i pravite zahebanciju. Hajd da si to reko za Nedzada Fazliju, Branu Crnogorca rekao bih, jeste u pravu ste ljudi, al ovako nece moci ove noci ;)

Ova vlada nije nista napravila izuzev talova za svaki moguci posao uz sve to uvodjenje SBB u vlast, i sta sada trebam da zalim jednog Sendica, Lulica i Musica, evo im neka stvar, shupak do shupka, sve i jedan polupismen u ratu do diploma dosli :)
Last edited by iPod on 22/09/2012 13:39, edited 1 time in total.
Chmoljo

#1910 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by Chmoljo »

iPod wrote:
Ni tebi ni palabri to ne daje za pravo da ga vrijedjate i pravite zahebanciju. Hajd da si to reko za Nedzada Fazliju, Branu Crnogorca rekao bih, jeste u pravu ste ljudi, al ovako nece moci ove noci ;)
a ko mi treba dati to pravo? ti?

pošto si nadopunio svoj odgovor da i ja dodam: kamo sreće da su vremena sa njegovim budžetom.
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#1911 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by grunt »

iPod wrote:
Chmoljo wrote:a šta ako ja iz prve ruke znam da je Denis nadmeni i bahati birokrata?
znam i ja da jeste :D a koliko je samo zaposlio ljudi preko stele ne zna im se broja :D
iPod

#1912 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by iPod »

grunt wrote:
iPod wrote:
znam i ja da jeste :D a koliko je samo zaposlio ljudi preko stele ne zna im se broja :D
Niko kao SDP, sjetite se samo konkursa od prosle godine za prijem u radni odnos osobe sa zavrsenim arhotektonskim fakultetom u ministarstvo privrede cini mi se...
Chmoljo

#1913 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by Chmoljo »

iPod wrote:
Niko kao SDP, sjetite se samo konkursa od prosle godine za prijem u radni odnos osobe sa zavrsenim arhotektonskim fakultetom u ministarstvo privrede cini mi se...
aha... znači loš je Denis, ali su ovi gori. blago nama.
ultima_palabra

#1914 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by ultima_palabra »

iPod wrote:
Cemu potreba za ponizavanjem i izvrtanjem? Bolji je nego Ibro Berilo i Mehmed Mujanovic Pirija, koji su clanovi SDP, jos ovaj potonji onako nosa uz sebe po pola kile heroina.

Ultima smjesan si i jadan covjece, ne mozes da podneses stojicki poraz pa onda idu niski udarci i lekcije ko je inteligentan, pismen i nepismen.

Kolko je ova nova klapa SDP- a pismena vidjelo se na plakatima gdje pise "Novi grad", hajd mozda su smtkali sa Pirijom to vece....

Da, Denis Zvizdic je gospodin covjek, neko ko prije svega postuje ustav ove zemlje i federacije BiH i ponasa se u skladu sa njim. To sto ti Denis smeta je cista tvoja ljubomora.

Nadam se da je Branimir Brane Crnogorac olicenje i personifikacija za inteligenciju SDP-ovih kadrova u drzavi.

Jest, bivša je kurva... izađi i viči po ulicama :-D Uzmi se sa @stocharom pod ruku, biće efektnije.

Ja se nikad nisam kleo u Zlatka i SDP, pa tako sad mogu da se zajebajem i sa njima i sa Zvizdićem i sa Barackom Obamom ako hoću... ti lijepio plakate, bio redovan na FOM-u i izvisio... život nije pravedan, šta da ti kažem :)

Jel stvarno hoćeš da idemo na ličnoj osnovi i vrijeđanjem? Nije problem, ako se @Chmoljo slaže...
iPod

#1915 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by iPod »

Chmoljo wrote:
iPod wrote:
a ko mi treba dati to pravo? ti?

pošto si nadopunio svoj odgovor da i ja dodam: kamo sreće da su vremena sa njegovim budžetom.
Ja sam samo reagovao na ove sprdancije tipa "intelEgencija" i slicno.

Prije sto pocnete bilo sta da pisete o nekom iz SDA, samo se sjetite da imamo i mi u SDP-u Branu, Fazliju, Segmedinu koji su nasli za shodno tek da progovore na jucerasnjoj skednici.

Ponovljam da je sramota imati SDP-ovca koji cita sa papira na slogove, stoga polrijmo se po glavi.
grunt

#1916 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by grunt »

iPod wrote:
a transfer zene iz pokopa u parlament :D
iPod

#1917 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by iPod »

ultima_palabra wrote:
iPod wrote:

Jest, bivša je kurva... izađi i viči po ulicama :-D Uzmi se sa @stocharom pod ruku, biće efektnije.

Ja se nikad nisam kleo u Zlatka i SDP, pa tako sad mogu da se zajebajem i sa njima i sa Zvizdićem i sa Barackom Obamom ako hoću... ti lijepio plakate, bio redovan na FOM-u i izvisio... život nije pravedan, šta da ti kažem :)

Jel stvarno hoćeš da idemo na ličnoj osnovi i vrijeđanjem? Nije problem, ako se @Chmoljo slaže...
To za vrijedjanje ti nebi bio prvi put.... Tvoj broj postova za tolike godine govori sve, a to je da je vazno bilo sta napisati.

Naredni put promuckaj jogurt :)
iPod

#1918 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by iPod »

grunt wrote:
iPod wrote:
A brat Nermina Niksica, kao izvrsni direktor Cesta FBiH ?
Innovation

#1919 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by Innovation »

Ja znam da nije. :) LJubomora je gadan osjecaj. :mrgreen: Ima ona izreka "najsretniji je onaj covjek,koji je ucinio sretnima najvise drugih ljudi". :)
Chmoljo

#1920 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by Chmoljo »

iPod wrote:
Ja sam samo reagovao na ove sprdancije tipa "intelEgencija" i slicno.

Prije sto pocnete bilo sta da pisete o nekom iz SDA, samo se sjetite da imamo i mi u SDP-u Branu, Fazliju, Segmedinu koji su nasli za shodno tek da progovore na jucerasnjoj skednici.

Ponovljam da je sramota imati SDP-ovca koji cita sa papira na slogove, stoga polrijmo se po glavi.
nisi ti reagovao samo na to. misliš da je Denis Zvizdić nešto bolji od ostalih, a nije. zalomilo ga da bude premijer sa stabilnom većinom u parlamentu i u vremenu bez recesije i povećanog budžetskog priliva.

bilo para, pa se mislilo da je to posljedica dobrog rada vlade. izdižu ga pojedinci potpuno bez osnova - birokrata koji se zalomio u dobrom trenutku na dobrom mjestu.

što se tiče zastupnika, generalno, ne bih ulazio u taj izbor, jer je u suštini izbor građana. prije će svi glasati za sportistu nego univerzitetskog profesora, a pogodi koji je od njih pismeniji. naprimjer, Segmedina je imala ubjedljivo najviše glasova kao pojedinac na opštim izborima. što će onda reći da je njeno postavljanje bilo mudro.

Fazlija je bio zadnji na listi. ušao u kanton i sl. iako mi ni samom sekunde nije simpatičan ni kao zastupnik, a kamoli kao šef kluba.

a kad pričaš o "ratnim diplomama" (što si opet fulio) u tom slučaju, onda se osvrneš i na Konakovićevu. ako tjeraš mak na konac.
ultima_palabra

#1921 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by ultima_palabra »

iPod wrote:To za vrijedjanje ti nebi bio prvi put.... Tvoj broj postova za tolike godine govori sve, a to je da je vazno bilo sta napisati.

Naredni put promuckaj jogurt :)
Image
Chmoljo

#1922 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by Chmoljo »

vas dvojica, prekinite :roll:

prekinuću i ja.
grunt

#1923 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by grunt »

iPod wrote:
grunt wrote:
iPod wrote:
A brat Nermina Niksica, kao izvrsni direktor Cesta FBiH ?
iskreno zaboli me dupe i za SDP i za SDA,sve su to ista *ovna,ali pravo je komicno braniti i hvaliti Zvizdica kada se zna da je u EP i slicnim firmama zaposlio i kuntu i pantu preko stele (najvise hercegovce) mada nemam nista protiv njih jer sam i sam pola hercegovac :D
Maystor

#1924 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by Maystor »

Nemoj tako, Denis Zvizdić je pametniji od Einsteina. Hoćeš dokaz? Uspio je doktorirati paralelno dok je obnašao funkciju u kantonu za koju je potrebno 12 sati rada dnevno. Možeš mislit koliki je onda kapacitet.
A šta misliš tek o Amiru Zukiću? Taj kreten je IZBAČEN SA FAKULTETA, a danas postavlja dekane gdje i kako hoće :P
Innovation

#1925 Re: Fikret Musić - Vlada KS

Post by Innovation »

Dok je bio Premijer nije radio doktorat, jer je tad radio 16 sati, da bi Sarajevo bilo Evropski Region i najvece gradiliste. :) Niko to ne spomenu na jucerasnjoj sjednici SKS, nego jos nasao se g. Lulic da ga proziva. :mrgreen:
A sto kazete da je kapacitet, uistinu jeste, nema mu ravnog. Pitajte g. Musica on ce vam najbolje odgovoriti. :)
Post Reply