Jebeni cirkus se nastavlja...Za pokrivanje gubitaka javnih preduzeća 12 miliona maraka!
Taj novac pripada zdravstvu, obrazovanju i saobraćaju, kaže ministar Suljagić
Emire, odlazi...! Sacuvaj zdravlje...
Jebeni cirkus se nastavlja...Za pokrivanje gubitaka javnih preduzeća 12 miliona maraka!
Taj novac pripada zdravstvu, obrazovanju i saobraćaju, kaže ministar Suljagić
Jel on kupio te lapotope i poklone? Jaki ti argumenti pravo. Dijelio laptope i poklone kupljene nasim parama i vidi se na njemu da je dobrica. Najjaca argumentacija ikad.manki wrote:Sinoc sam gledao neku emisiju gdje ministar Suljagic dijeli laptope i ostale poklone odlicnim ucenicima. Ja ne znam stvarno kako neko moze mrziti takvog covjeka, njemu se po ponasanju vidi da je dobrica, i pored nacelnika Tuzle Imamovica, Suljagic mi je jedina pozitivna licnost na bh. politickoj sceni od kraja rata pa na ovamo. Svaka mu cast, ja mu se zaista divim!
Kako ce bit dobrica neko ko hoce da rijasetu otme drzavu iz ruku...?iceman2010 wrote:Jel on kupio te lapotope i poklone? Jaki ti argumenti pravo. Dijelio laptope i poklone kupljene nasim parama i vidi se na njemu da je dobrica. Najjaca argumentacija ikad.manki wrote:Sinoc sam gledao neku emisiju gdje ministar Suljagic dijeli laptope i ostale poklone odlicnim ucenicima. Ja ne znam stvarno kako neko moze mrziti takvog covjeka, njemu se po ponasanju vidi da je dobrica, i pored nacelnika Tuzle Imamovica, Suljagic mi je jedina pozitivna licnost na bh. politickoj sceni od kraja rata pa na ovamo. Svaka mu cast, ja mu se zaista divim!
Nisam rekao da mi djeluje da je dobrica sto je dijelio laptope, vec generalno pojavom, ponasanjem, gestikulacijom, nacinom izrazavanja. Nema onaj neki nas balkanski grubi pristup, niti neko hinjsko ponasanje kojim zrace ostali politicari. To je samo moje misljenje, ti se naravno ne moras sloziti sa mnom.iceman2010 wrote:Jel on kupio te lapotope i poklone? Jaki ti argumenti pravo. Dijelio laptope i poklone kupljene nasim parama i vidi se na njemu da je dobrica. Najjaca argumentacija ikad.manki wrote:Sinoc sam gledao neku emisiju gdje ministar Suljagic dijeli laptope i ostale poklone odlicnim ucenicima. Ja ne znam stvarno kako neko moze mrziti takvog covjeka, njemu se po ponasanju vidi da je dobrica, i pored nacelnika Tuzle Imamovica, Suljagic mi je jedina pozitivna licnost na bh. politickoj sceni od kraja rata pa na ovamo. Svaka mu cast, ja mu se zaista divim!
Pa to neke ovdje najvise i boli izgleda. Bosanci, uvijek smo racionalno razmisljali i sudili o stvarima.nosara wrote:Kako ce bit dobrica neko ko hoce da rijasetu otme drzavu iz ruku...?iceman2010 wrote:Jel on kupio te lapotope i poklone? Jaki ti argumenti pravo. Dijelio laptope i poklone kupljene nasim parama i vidi se na njemu da je dobrica. Najjaca argumentacija ikad.manki wrote:Sinoc sam gledao neku emisiju gdje ministar Suljagic dijeli laptope i ostale poklone odlicnim ucenicima. Ja ne znam stvarno kako neko moze mrziti takvog covjeka, njemu se po ponasanju vidi da je dobrica, i pored nacelnika Tuzle Imamovica, Suljagic mi je jedina pozitivna licnost na bh. politickoj sceni od kraja rata pa na ovamo. Svaka mu cast, ja mu se zaista divim!
Eno sve hodje u parlamentu dizu ruke i usvajaju zakone. Prava serijatska drzava.nosara wrote:Kako ce bit dobrica neko ko hoce da rijasetu otme drzavu iz ruku...?iceman2010 wrote:Jel on kupio te lapotope i poklone? Jaki ti argumenti pravo. Dijelio laptope i poklone kupljene nasim parama i vidi se na njemu da je dobrica. Najjaca argumentacija ikad.manki wrote:Sinoc sam gledao neku emisiju gdje ministar Suljagic dijeli laptope i ostale poklone odlicnim ucenicima. Ja ne znam stvarno kako neko moze mrziti takvog covjeka, njemu se po ponasanju vidi da je dobrica, i pored nacelnika Tuzle Imamovica, Suljagic mi je jedina pozitivna licnost na bh. politickoj sceni od kraja rata pa na ovamo. Svaka mu cast, ja mu se zaista divim!
Vise bih rekao da na mig dignu ruke kad' to hodza kazeiceman2010 wrote: Eno sve hodje u parlamentu dizu ruke i usvajaju zakone. Prava serijatska drzava.
Jest vala. A hodja Tihic, Dodik, Covic i Lagumdzija. Samo im ahmedija i dzube fale.-LIBERO- wrote:Vise bih rekao da na mig dignu ruke kad' to hodza kazeiceman2010 wrote: Eno sve hodje u parlamentu dizu ruke i usvajaju zakone. Prava serijatska drzava..
Nisu oni hodze, oni su reisovi pioniri maleni...iceman2010 wrote:Jest vala. A hodja Tihic, Dodik, Covic i Lagumdzija. Samo im ahmedija i dzube fale.-LIBERO- wrote:Vise bih rekao da na mig dignu ruke kad' to hodza kazeiceman2010 wrote: Eno sve hodje u parlamentu dizu ruke i usvajaju zakone. Prava serijatska drzava..
Corto Maltese wrote:http://www.ks.gov.ba/node/20202
"S obzirom da policijski komesar Kantona Sarajevo nije preduzeo mjere po zaključku Vlade Kantona Sarajevo o nastavku pružanja policijske zaštite novinaru Bakiru Hadžiomeroviću do završetka istražnih radnji po pitanju procjene njegove sigurnosti, Vlada je novim zaključkom ponovno zatražila od policijskog komesara primjenu člana 5. Zakona o unutrašnjim poslovima KS, te od Nezavisnog odbora za izbor i reviziju Policijskog komesara KS cjelovitu informaciju o nedjelovanju policijskog komesara po Zaključku Vlade KS od 29.11.2011.godine."
DOSADAŠNJI UKUPNI TROŠKOVI ČUVANJA BAKIRA HADŽIOMEROVIĆA: 1.163.995 maraka
prethodnici su umjesto djeci dijelili sebi laptope i jos kojesta.iceman2010 wrote:Jel on kupio te lapotope i poklone? Jaki ti argumenti pravo. Dijelio laptope i poklone kupljene nasim parama i vidi se na njemu da je dobrica. Najjaca argumentacija ikad.manki wrote:Sinoc sam gledao neku emisiju gdje ministar Suljagic dijeli laptope i ostale poklone odlicnim ucenicima. Ja ne znam stvarno kako neko moze mrziti takvog covjeka, njemu se po ponasanju vidi da je dobrica, i pored nacelnika Tuzle Imamovica, Suljagic mi je jedina pozitivna licnost na bh. politickoj sceni od kraja rata pa na ovamo. Svaka mu cast, ja mu se zaista divim!
ovo tvoje se moze shvatiti kao da ga nije trebalo cuvati i trebalo je pustiti da ga neko ubije.Banksy wrote:Corto Maltese wrote:http://www.ks.gov.ba/node/20202
"S obzirom da policijski komesar Kantona Sarajevo nije preduzeo mjere po zaključku Vlade Kantona Sarajevo o nastavku pružanja policijske zaštite novinaru Bakiru Hadžiomeroviću do završetka istražnih radnji po pitanju procjene njegove sigurnosti, Vlada je novim zaključkom ponovno zatražila od policijskog komesara primjenu člana 5. Zakona o unutrašnjim poslovima KS, te od Nezavisnog odbora za izbor i reviziju Policijskog komesara KS cjelovitu informaciju o nedjelovanju policijskog komesara po Zaključku Vlade KS od 29.11.2011.godine."DOSADAŠNJI UKUPNI TROŠKOVI ČUVANJA BAKIRA HADŽIOMEROVIĆA: 1.163.995 maraka
Naravno da može narediti, ali na način koji podrazumijeva odgovornost za to naređenje. Postoji zakon koji definiše osobe sa posebnim statusom, kao i način na koje se posebna pratnja dobija. Odluka vlade ne može biti u suprotnosti sa tim zakonom. Na press konferenciji potparol komesara policije je, k'o u školi, objasnio o čemu se radi i kako se to radi. Naravno, taj dio konferencije FeTVa nije prenijela, a ono što nije prenijela FeTVa, k'o da nije ni bilo.Control panel wrote:ovo tvoje se moze shvatiti kao da ga nije trebalo cuvati i trebalo je pustiti da ga neko ubije.Banksy wrote:Corto Maltese wrote:http://www.ks.gov.ba/node/20202
"S obzirom da policijski komesar Kantona Sarajevo nije preduzeo mjere po zaključku Vlade Kantona Sarajevo o nastavku pružanja policijske zaštite novinaru Bakiru Hadžiomeroviću do završetka istražnih radnji po pitanju procjene njegove sigurnosti, Vlada je novim zaključkom ponovno zatražila od policijskog komesara primjenu člana 5. Zakona o unutrašnjim poslovima KS, te od Nezavisnog odbora za izbor i reviziju Policijskog komesara KS cjelovitu informaciju o nedjelovanju policijskog komesara po Zaključku Vlade KS od 29.11.2011.godine."DOSADAŠNJI UKUPNI TROŠKOVI ČUVANJA BAKIRA HADŽIOMEROVIĆA: 1.163.995 maraka
ovaj post gore samo govori koju samovolju prosipa komesar, koji se definitvno oteo kontroli. takodje pokazuje da zakonska rjesenja sada nisu dobra jerse ministar sveno na cistog administrativca koji je odgovoran za sve a nema nikakvih nadleznosti nad policijom niti im moze sta narediti.
E pa ima svako pravo da "prosipa" samovolju tj. "mućne" malo svojom vuglom nego da bezrezervno prati svaku naredbu FeTVe & sponzora! Ta vremena gdje je bilo sabranjeno "prosipati samovolju" su prošla, mes'cini!?Control panel wrote:ovo tvoje se moze shvatiti kao da ga nije trebalo cuvati i trebalo je pustiti da ga neko ubije.Banksy wrote:Corto Maltese wrote:http://www.ks.gov.ba/node/20202
ovaj post gore samo govori koju samovolju prosipa komesar, koji se definitvno oteo kontroli. takodje pokazuje da zakonska rjesenja sada nisu dobra jerse ministar sveno na cistog administrativca koji je odgovoran za sve a nema nikakvih nadleznosti nad policijom niti im moze sta narediti.
Laptope je kupila američka amabasada učenicima elektrotehničke škole koji su razvalili u Zagrebu..manki wrote:Sinoc sam gledao neku emisiju gdje ministar Suljagic dijeli laptope i ostale poklone odlicnim ucenicima. Ja ne znam stvarno kako neko moze mrziti takvog covjeka, njemu se po ponasanju vidi da je dobrica, i pored nacelnika Tuzle Imamovica, Suljagic mi je jedina pozitivna licnost na bh. politickoj sceni od kraja rata pa na ovamo. Svaka mu cast, ja mu se zaista divim!
i sta ce biti dok ovaj ''mucka'' glavom ako bakira neko ukanta? u tom slucaju je nebitno ko ce odgovarati kad jedno ljudsko bice bude likvidirano.inSighT wrote:
E pa ima svako pravo da "prosipa" samovolju tj. "mućne" malo svojom vuglom nego da bezrezervno prati svaku naredbu FeTVe & sponzora! Ta vremena gdje je bilo sabranjeno "prosipati samovolju" su prošla, mes'cini!?
Naravno da je u redu to što se Ćosić drži zakona. Kakav bi to policajac bio, pa još komesar, da ne poštuje zakon? A zakon precizno propisuje način na koji se posebna zaštita dobija, ko je odobrava, i na čiji zahtjev. Na žalost, Musićevu vladu zakon ne zanima. Nije da to nismo i ranije znali.Control panel wrote: koja je to sila vlada trazi zastitu, a ovaj neda. jeli to u redu.
ponovo postavljam pitanje. ako ovaj ''radi'' po zakonu. ko ce odgovarati ako se nedaj boze desi najgore jer je covjek dobio prijetnju.Corto Maltese wrote:Naravno da je u redu to što se Ćosić drži zakona. Kakav bi to policajac bio, pa još komesar, da ne poštuje zakon? A zakon precizno propisuje način na koji se posebna zaštita dobija, ko je odobrava, i na čiji zahtjev. Na žalost, Musićevu vladu zakon ne zanima. Nije da to nismo i ranije znali.Control panel wrote: koja je to sila vlada trazi zastitu, a ovaj neda. jeli to u redu.
ako sam dobro upratio komesari u bihacu, tuzli i mostaru zavrsise u zatvoru. (za mostar nisma 100% siguran ali znam da je i oko tog komesara bila neka frka).Corto Maltese wrote:Naravno da je u redu to što se Ćosić drži zakona. Kakav bi to policajac bio, pa još komesar, da ne poštuje zakon? A zakon precizno propisuje način na koji se posebna zaštita dobija, ko je odobrava, i na čiji zahtjev. Na žalost, Musićevu vladu zakon ne zanima. Nije da to nismo i ranije znali.Control panel wrote: koja je to sila vlada trazi zastitu, a ovaj neda. jeli to u redu.
Corto Maltese wrote:Naravno da je u redu to što se Ćosić drži zakona. Kakav bi to policajac bio, pa još komesar, da ne poštuje zakon? A zakon precizno propisuje način na koji se posebna zaštita dobija, ko je odobrava, i na čiji zahtjev. Na žalost, Musićevu vladu zakon ne zanima. Nije da to nismo i ranije znali.Control panel wrote: koja je to sila vlada trazi zastitu, a ovaj neda. jeli to u redu.