Vlada FBiH treba sufinansirati izgradnju papinog spomenika
Moderator: anex
- ljubav_aha
#1 Vlada FBiH treba sufinansirati izgradnju papinog spomenika
zasto vlada treba sufinansirati
koji krieterij je koristen u donosenju doticne odluke 
- poznanik
#2 Re: Vlada FBiH treba sufinansirati izgradnju papinog spomenika
ljubav_aha wrote:zasto vlada treba sufinansiratikoji krieterij je koristen u donosenju doticne odluke
"ja tebi - ti meni..."
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3 Re: Vlada FBiH treba sufinansirati izgradnju papinog spomenika
zato što je katedrala nacionalni spomenik mislim da je u tom folu
negdje piše u statutu tih spomenika da je entitet nadležan
ako se ne varam davno sam to neš pisao i čeprkao
negdje piše u statutu tih spomenika da je entitet nadležan
ako se ne varam davno sam to neš pisao i čeprkao
-
SaPnA
#4 Re: Vlada FBiH treba sufinansirati izgradnju papinog spomenika
zasto uopste papin spomenik gradit?
-
neki
#5 Re: Vlada FBiH treba sufinansirati izgradnju papinog spomenika
Predvidjam da ce do 3. strane i ova tema preci u raspravu o vjeronauci... 
- Truba
#6 Re: Vlada FBiH treba sufinansirati izgradnju papinog spomenika
prizno bih posjetio je 2 puta molio za mir alija se rukovo s njim
mislim da je dosta
mislim da je dosta
-
neki
#7 Re: Vlada FBiH treba sufinansirati izgradnju papinog spomenika
e ako se alija rukovo mislim da imamo saglasnost svih stranakomi wrote:prizno bih posjetio je 2 puta molio za mir alija se rukovo s njim
mislim da je dosta
-
SaPnA
#8 Re: Vlada FBiH treba sufinansirati izgradnju papinog spomenika
komi wrote:prizno bih posjetio je 2 puta molio za mir alija se rukovo s njim
mislim da je dosta
- Truba
-
SaPnA
#10 Re: Vlada FBiH treba sufinansirati izgradnju papinog spomenika
ejh sadkomi wrote:brus li?
- ljubav_aha
#11 Re: Vlada FBiH treba sufinansirati izgradnju papinog spomenika
divno,krasnopoznanik wrote:ljubav_aha wrote:zasto vlada treba sufinansiratikoji krieterij je koristen u donosenju doticne odluke
"ja tebi - ti meni..."
- ljubav_aha
#12 Re: Vlada FBiH treba sufinansirati izgradnju papinog spomenika
a susjedi Hrvati ne zele njegovu posjetu 2011,jer je nepotrebna,suvise skupa,a svako moze skoknuti u vatikankomi wrote:prizno bih posjetio je 2 puta molio za mir alija se rukovo s njim
mislim da je dosta
- ljubav_aha
#13 Re: Vlada FBiH treba sufinansirati izgradnju papinog spomenika
umjetnost modernog stoljecaSaPnA wrote:zasto uopste papin spomenik gradit?
- poznanik
#14 Re: Vlada FBiH treba sufinansirati izgradnju papinog spomenika
Politika uzajamnih odnosa i interesa u BiH vlada od sredine rata pa do danas...ljubav_aha wrote:divno,krasnopoznanik wrote:"ja tebi - ti meni..."ljubav_aha wrote:zasto vlada treba sufinansiratikoji krieterij je koristen u donosenju doticne odluke
![]()
- ljubav_aha
- ljubav_aha
#16 Re: Vlada FBiH treba sufinansirati izgradnju papinog spomenika
zato narod moze srusiti spomenik bez problema,nema bolje p/osvete 
- GandalfSivi
#17 Re: Vlada FBiH treba sufinansirati izgradnju papinog spomenika
Zato sto je bio veliki prijatelj svih naroda Bosne i Hercegovine. Zato sto je uradio vise za ovu drzavu od svih talibancica zajedno. Zato sto ima ljudi koji smatraju da zasluzni trebaju dobiti spomenik, bez obzira na to kojem se bogu mole. Hos' jos?ljubav_aha wrote:zasto vlada treba sufinansiratikoji krieterij je koristen u donosenju doticne odluke
- ljubav_aha
#18 Re: Vlada FBiH treba sufinansirati izgradnju papinog spomenika
mene ne interesiju neciji Bogovi ,vec sto je konkretno uradio za BiH,uostlaom pitanje je zasto Vlada zeli sufinansirati,a nema novaca ni za penizionereGandalfSivi wrote:Zato sto je bio veliki prijatelj svih naroda Bosne i Hercegovine. Zato sto je uradio vise za ovu drzavu od svih talibancica zajedno. Zato sto ima ljudi koji smatraju da zasluzni trebaju dobiti spomenik, bez obzira na to kojem se bogu mole. Hos' jos?ljubav_aha wrote:zasto vlada treba sufinansiratikoji krieterij je koristen u donosenju doticne odluke
- GandalfSivi
#19 Re: Vlada FBiH treba sufinansirati izgradnju papinog spomenika
Kada se cijela Evropa odrekla Bosne, on je hodao okolo i molio gdje je stigao da se uradi nesta za nas. Kada su svi pricali o tome kako su ovdje plemena i kako u Sarajevu haman pa vladaju talibani (ili je barem jednako Teheranu), on je pakovao stvari usred rata da nas posjeti i dokaze da nije tako (vratili ga haman iz aviona). Cim je rat stao, odmah je dosao i bio docekan od svih ljudi na ulicama. Mislim ono, ako ti ne znas zasto je Papa Ivan Pavao II bio veliki prijatelj Bosne i Hercegovine, obrazuj se malo, ne moras odmah na forum letiti sa glupim temama (nista licno, ali tema je izrazito glupa). Da sam htio lican biti, spomenuo bih ovaj post:ljubav_aha wrote:mene ne interesiju neciji Bogovi ,vec sto je konkretno uradio za BiH,uostlaom pitanje je zasto Vlada zeli sufinansirati,a nema novaca ni za penizionereGandalfSivi wrote:Zato sto je bio veliki prijatelj svih naroda Bosne i Hercegovine. Zato sto je uradio vise za ovu drzavu od svih talibancica zajedno. Zato sto ima ljudi koji smatraju da zasluzni trebaju dobiti spomenik, bez obzira na to kojem se bogu mole. Hos' jos?ljubav_aha wrote:zasto vlada treba sufinansiratikoji krieterij je koristen u donosenju doticne odluke
ljubav_aha wrote:a susjedi Hrvati ne zele njegovu posjetu 2011,jer je nepotrebna,suvise skupa,a svako moze skoknuti u vatikankomi wrote:prizno bih posjetio je 2 puta molio za mir alija se rukovo s njim
mislim da je dosta
- bandini
#20 Re: Vlada FBiH treba sufinansirati izgradnju papinog spomenika
potcjenjujes saxovceneki wrote:Predvidjam da ce do 3. strane i ova tema preci u raspravu o vjeronauci...
maksimalno 2. strana
- Truba
#21 Re: Vlada FBiH treba sufinansirati izgradnju papinog spomenika
ne žele ljevičari srbofili i komunjareljubav_aha wrote:a susjedi Hrvati ne zele njegovu posjetu 2011,jer je nepotrebna,suvise skupa,a svako moze skoknuti u vatikankomi wrote:prizno bih posjetio je 2 puta molio za mir alija se rukovo s njim
mislim da je dosta
- ljubav_aha
#22 Re: Vlada FBiH treba sufinansirati izgradnju papinog spomenika
GandalfSivi wrote:Kada se cijela Evropa odrekla Bosne, on je hodao okolo i molio gdje je stigao da se uradi nesta za nas. Kada su svi pricali o tome kako su ovdje plemena i kako u Sarajevu haman pa vladaju talibani (ili je barem jednako Teheranu), on je pakovao stvari usred rata da nas posjeti i dokaze da nije tako (vratili ga haman iz aviona). Cim je rat stao, odmah je dosao i bio docekan od svih ljudi na ulicama. Mislim ono, ako ti ne znas zasto je Papa Ivan Pavao II bio veliki prijatelj Bosne i Hercegovine, obrazuj se malo, ne moras odmah na forum letiti sa glupim temama (nista licno, ali tema je izrazito glupa). Da sam htio lican biti, spomenuo bih ovaj post:ljubav_aha wrote:mene ne interesiju neciji Bogovi ,vec sto je konkretno uradio za BiH,uostlaom pitanje je zasto Vlada zeli sufinansirati,a nema novaca ni za penizionereGandalfSivi wrote:
Zato sto je bio veliki prijatelj svih naroda Bosne i Hercegovine. Zato sto je uradio vise za ovu drzavu od svih talibancica zajedno. Zato sto ima ljudi koji smatraju da zasluzni trebaju dobiti spomenik, bez obzira na to kojem se bogu mole. Hos' jos?
ljubav_aha wrote:a susjedi Hrvati ne zele njegovu posjetu 2011,jer je nepotrebna,suvise skupa,a svako moze skoknuti u vatikankomi wrote:prizno bih posjetio je 2 puta molio za mir alija se rukovo s njim
mislim da je dosta
papin posao je pokazati tenzije ka miru i ljubavi mejdu ljudima,to je dio njegove relgije,to je njegov posao,to je politika vatikana,ti stvrano posmatras svijet kroz oblake
susjedi Hrvati su pametni,ako zelsi vijdeti papu,idi u vatikan,jer posjeta pape je izuzetno skupa,a Vlada nema novca,a vlada BiH nema novac ni za penzionere,ali ima novac za izigravanje bratstva i jedinstva koje ne postoji danas u BiH
- ljubav_aha
#23 Re: Vlada FBiH treba sufinansirati izgradnju papinog spomenika
ne ignorisi ekonomsko stanje susjedakomi wrote:ne žele ljevičari srbofili i komunjareljubav_aha wrote:a susjedi Hrvati ne zele njegovu posjetu 2011,jer je nepotrebna,suvise skupa,a svako moze skoknuti u vatikankomi wrote:prizno bih posjetio je 2 puta molio za mir alija se rukovo s njim
mislim da je dosta
- GandalfSivi
#24 Re: Vlada FBiH treba sufinansirati izgradnju papinog spomenika
Pogresan Papa buraz, pogresan Papa. Mojne vise, svega ti...
- ljubav_aha
#25 Re: Vlada FBiH treba sufinansirati izgradnju papinog spomenika
burazGandalfSivi wrote:Pogresan Papa buraz, pogresan Papa. Mojne vise, svega ti...
spomenik prethodnom papi se moze finansirati drugacije,kao da je Vladin novac kojeg nema jedina opcija
poenta je : cemu tolika potreba za finansiranjem bilo kojem Papi