vjetrovka
Moderator: anex
-
kween
#1 vjetrovka
zanima me gdje naci dobru vjetrovku prvenstveno zensku ,nesto s kapuljacom naravno da nije ona skroz tanka "providna" , muski sam vidjela da dosta ima oni obicni tanki al nesto zenskog tipa ili bar manji br od ovih nema..trebaju mi obe ako neko zna gdje nek javi ..
- iceman ze
#2 Re: vjetrovka
jesi gledala u Intersportu, bilo je McKinley i muskih i zenskih......ja imam jednu i malo je reci da nikad nisam nista bolje imao, ima postavu za hladnije vrijeme, koja se skida, tako da moze i na proljece, ima kapuljacu, a materijal je vodonepropusni, tako da moze i po kisi, ja sam je uzeo na snizenju......
ah da, cuo sam da je i Lafuma snizila 50 % cijene robe, e sad ne znam za vjetrovke, nebi bilo lose da odes pa da nam provjeris..... 
- Skyfox
#3 Re: vjetrovka
BBI 3. sprat
-
wendy
#4 Re: vjetrovka
pokusaj i po ovim skate shopovima, tipa madness ili slicno
-
kween
#5 Re: vjetrovka
@ice
thx takva bi mi super dosla da ima taj dio da moze da se skida to bi bilo extra jer meni treba za trcanje vani a sad svaki dan kisa a da je toplo ba si nije ..
gledala sam u bbi al nis nisam nasla sve sportske radnje sam obisla samo su im ostale jakne od skijaski odijela i to je to ..il im sad nije sezona kaj znam
@wendy
gdje se nalazi madness..tako sam i mislala da trazim na mjestima gdje i ne mislim da cu nac pa da e iznenadim
jer ove sportske radnje trenutno ne pruzaju nis..
thx takva bi mi super dosla da ima taj dio da moze da se skida to bi bilo extra jer meni treba za trcanje vani a sad svaki dan kisa a da je toplo ba si nije ..
gledala sam u bbi al nis nisam nasla sve sportske radnje sam obisla samo su im ostale jakne od skijaski odijela i to je to ..il im sad nije sezona kaj znam
@wendy
gdje se nalazi madness..tako sam i mislala da trazim na mjestima gdje i ne mislim da cu nac pa da e iznenadim