vjerujete li u pomirenja

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
d2

#76 Re: vjeruje te li u pomirenja

Post by d2 »

10101010101 wrote:
aida05 wrote:
nejla28 wrote:
spavam mirno,nemam vise milion pitanja,sumnji i predrasuda,uzivam u svom slobodnom vremenu...
ne nedostaje mi on :D
Blago tebi.Zavidim ti kako si to uspjela :?
It's easy. Muskarci su uzasno jednostavni (ovo ti pise muskarac), jednodimenzionalni, seksualnost im je primitivna, fokusira se samo na jednu tacku, ne mogu da razumiju kompleksnost zene. Ako im je spolovilo malo, ne bi im trebalo dati vozacku dozvolu. Skloni su da zene nazivaju pogrdnim imenima, a da vlastitu majku ukivaju u zvijezde. Ne mogu da odrastu, slabi su, boje se ljekara i zubara, tuku se iz kukavicluka. Zena je hrabrija, psiholoski snaznija, daje zivot i sve u svemu, bolji je boziji proizvod. E, sad sto vi ne mozete bez nas, druga je prica. To vam je valjda jedina slabost. Zato veoma volim i postujem zene.

odavno nista gluplje nisam procitao, to sto si se ti razocarala u nekog ko odgovara tom opisu ne smjesta sve muskarce u tu kategoriju.
ah pisao muskarac, pardon to sto si se ti razocarao u nekog ko odgovara ovom opisu ne smjesta sve muskarce u tu kategoriju - jos bolje ovako.
d2

#77 Re: vjeruje te li u pomirenja

Post by d2 »

nejla28 wrote:bez emocija i sexa :lol:
da je to o cemu pises bilo par dana kasnije mislio bih da si samnom raskinula :)
10101010101

#78 Re: vjeruje te li u pomirenja

Post by 10101010101 »

d2 wrote:

odavno nista gluplje nisam procitao, to sto si se ti razocarala u nekog ko odgovara tom opisu ne smjesta sve muskarce u tu kategoriju.
ah pisao muskarac, pardon to sto si se ti razocarao u nekog ko odgovara ovom opisu ne smjesta sve muskarce u tu kategoriju - jos bolje ovako.
...i ponekad su uzasno brzopleti, a opet spori da razumiju. I pisu nerazumljive postove. Kako ja, kao muskarac, heteroseksualac, mogu da se razocaram u muskarce? :D
Muskarci su tako predvidljivi, zene nas ispreskacu u sekundi, jer smo slabiiii. Igraju bolje saha, ali te puste da pobjedis, da ne bi izgubio i to malo samopouzdanja u gacama sto imas i kazu ti "da, dragi", a ti se jos smjeskas k'o zadovoljno tele.
sapati srca

#79 Re: vjeruje te li u pomirenja

Post by sapati srca »

10101010101 wrote:
d2 wrote:

...i ponekad su uzasno brzopleti, a opet spori da razumiju. I pisu nerazumljive postove. Kako ja, kao muskarac, heteroseksualac, mogu da se razocaram u muskarce? :D
Muskarci su tako predvidljivi, zene nas ispreskacu u sekundi, jer smo slabiiii. Igraju bolje saha, ali te puste da pobjedis, da ne bi izgubio i to malo samopouzdanja u gacama sto imas i kazu ti "da, dragi", a ti se jos smjeskas k'o zadovoljno tele.
Imas na temi "Uvijek i oduvijek zene biraju" odlican post o snazi, sposobnosti i vjestini zene...Nisi rekao nista sto bi trebalo muskarce da uvrijedi...rekao si nesto sto vecini sujeta ne dozvoljava da pomisle, a kamoli i da potvrde...Ipak je zena Ademu jabuku dala, pa se on nade na zemlji mjesto u Džennetu :-D :-D :-D
d2

#80 Re: vjeruje te li u pomirenja

Post by d2 »

10101010101 wrote:
d2 wrote:

ides velikim koracima ka srcima svih zena ovog foruma... ja idem po kafu jer me cekaju posao i sastanci.
ovo_malo_duse

#81 Re: vjeruje te li u pomirenja

Post by ovo_malo_duse »

besana wrote:Ja sam prekinula vezu od 6 godina. Ja prekinula, ali on me natjerao na to :D Od dobra niko ne bježi, :D i nije bitno ko prekine.
A ljubav nikad nije dovoljna. Treba još puno toga da se "složi". Nama se puno toga nije slagalo. i prekinuli smo. tako da nije tačno da ljubav sve pobjeđuje. Ni blizu.
A čim vas dvoje imate druge partnere, odmah po prekidu, nema ništa od toga. Vjeruj mi. Biće da se vi više i ne volite, nego je navika u pitanju.
Sretno ženo. Ne bih ti u koži bila :D
NIsta me nije obradolo odavno kao ovaj post.. Zasto?... pa lakse je kad znas da nisi ni prvi ni posljednji.

Ja sam prosle sedmice prekinuo brak od 4 godine + 2 godine veze prije toga....Nisam vise mogao i otisao sam ostavio sve steceno za tih 6 godina. Jednostavno ljubav nije bila dovoljna....Ljubav sama nije mogla da zakrpi sve rupe i nije se slozilo ono drugo stosta sto je trebalo da se slozi.A ljubav je bila velika i jos uvjek je nije nestala. i to drugo stosta nije bila ekonomija on je bila ko i ljubav na mjestu...ali daa sam Bogdo tad razmisljao kao ti sad nego sam jednostavno usao u vezu a iz veze u brak racunajuci da ce se odredzene stvari dovesti na mjesto vremenom,i da ce ljubav poravnatoravnati sve neravninme, ali stvari nisu dosle na svoje mjesto i NIKAD nece nezaboravi to... Da nebi nakon 6 godina bila na pocetku ponovo kako ja sada....Sjedi fino i stavi na papir sve razloge za i protiv. I sto je veoma vazno, " dali si se spremna odreci neceg i cega sve spremna odrec da te "ODREDZENE" stvari dodzu na mjesto.

Kad svedes racun znaces na cemu si.
I na kraju sto ti besana rece SRETNO...
didgeridoo

#82 Re: vjeruje te li u pomirenja

Post by didgeridoo »

aida05 wrote:
10101010101 wrote: It's easy. Muskarci su uzasno jednostavni (ovo ti pise muskarac), jednodimenzionalni, seksualnost im je primitivna, fokusira se samo na jednu tacku, ne mogu da razumiju kompleksnost zene. Ako im je spolovilo malo, ne bi im trebalo dati vozacku dozvolu. Skloni su da zene nazivaju pogrdnim imenima, a da vlastitu majku ukivaju u zvijezde. Ne mogu da odrastu, slabi su, boje se ljekara i zubara, tuku se iz kukavicluka. Zena je hrabrija, psiholoski snaznija, daje zivot i sve u svemu, bolji je boziji proizvod. E, sad sto vi ne mozete bez nas, druga je prica. To vam je valjda jedina slabost. Zato veoma volim i postujem zene.
S obzirom da je pisao muskarac ovo je definitivno najbolji i najtacniji post na forumu :thumbup: Skidam kapu! :thumbup:
sasvim druga stvar je kad muskarac prica zenama ono sto zele da cuju...
valjda cilj budi makijaveliste u svima nama 8-)
nejla28

#83 Re: vjeruje te li u pomirenja

Post by nejla28 »

d2 wrote:
da je to o cemu pises bilo par dana kasnije mislio bih da si samnom raskinula :)
??????????????????????????????????????????? :run:
otherside

#84 Re: vjeruje te li u pomirenja

Post by otherside »

d2 wrote:
Cek, cek... jesi li ti onaj koji je u svakom gradu BiH trazio lijep, romantican restoran da odvede dragu i obraduje je? Ako nisi, sorry...do mene je :D a ako jesi....je li moguce? :shock:
nejla28

#85 Re: vjeruje te li u pomirenja

Post by nejla28 »

NIsta me nije obradolo odavno kao ovaj post.. Zasto?... pa lakse je kad znas da nisi ni prvi ni posljednji.

Ja sam prosle sedmice prekinuo brak od 4 godine + 2 godine veze prije toga....Nisam vise mogao i otisao sam ostavio sve steceno za tih 6 godina. Jednostavno ljubav nije bila dovoljna....Ljubav sama nije mogla da zakrpi sve rupe i nije se slozilo ono drugo stosta sto je trebalo da se slozi.A ljubav je bila velika i jos uvjek je nije nestala. i to drugo stosta nije bila ekonomija on je bila ko i ljubav na mjestu...ali daa sam Bogdo tad razmisljao kao ti sad nego sam jednostavno usao u vezu a iz veze u brak racunajuci da ce se odredzene stvari dovesti na mjesto vremenom,i da ce ljubav poravnatoravnati sve neravninme, ali stvari nisu dosle na svoje mjesto i NIKAD nece nezaboravi to... Da nebi nakon 6 godina bila na pocetku ponovo kako ja sada....Sjedi fino i stavi na papir sve razloge za i protiv. I sto je veoma vazno, " dali si se spremna odreci neceg i cega sve spremna odrec da te "ODREDZENE" stvari dodzu na mjesto.

Kad svedes racun znaces na cemu si.
I na kraju sto ti besana rece SRETNO...[/quote]

Odlucila sam i prekinula,kraj.Zao mi je zbog tvog iskustva,zelim ti brz oporavak ;-)
10101010101

#86 Re: vjeruje te li u pomirenja

Post by 10101010101 »

furuna wrote:
aida05 wrote:
10101010101 wrote: It's easy. Muskarci su uzasno jednostavni (ovo ti pise muskarac), jednodimenzionalni, seksualnost im je primitivna, fokusira se samo na jednu tacku, ne mogu da razumiju kompleksnost zene. Ako im je spolovilo malo, ne bi im trebalo dati vozacku dozvolu. Skloni su da zene nazivaju pogrdnim imenima, a da vlastitu majku ukivaju u zvijezde. Ne mogu da odrastu, slabi su, boje se ljekara i zubara, tuku se iz kukavicluka. Zena je hrabrija, psiholoski snaznija, daje zivot i sve u svemu, bolji je boziji proizvod. E, sad sto vi ne mozete bez nas, druga je prica. To vam je valjda jedina slabost. Zato veoma volim i postujem zene.
S obzirom da je pisao muskarac ovo je definitivno najbolji i najtacniji post na forumu :thumbup: Skidam kapu! :thumbup:
sasvim druga stvar je kad muskarac prica zenama ono sto zele da cuju...
valjda cilj budi makijaveliste u svima nama 8-)
Zene RADJAJU, daju ZIVOT. Zene mogu da imaju visestruke orgazme. Zenska seksualnost je slojevita i prefinjena. Meni je i to dovoljno da znam da su superiornije.
didgeridoo

#87 Re: vjeruje te li u pomirenja

Post by didgeridoo »

isti sam ti taki samo sto ne radjam :D
10101010101

#88 Re: vjeruje te li u pomirenja

Post by 10101010101 »

furuna wrote:isti sam ti taki samo sto ne radjam :D
vec igras ping pong?
otherside

#89 Re: vjeruje te li u pomirenja

Post by otherside »

10101010101 wrote:Zene RADJAJU, daju ZIVOT. Zene mogu da imaju visestruke orgazme. Zenska seksualnost je slojevita i prefinjena. Meni je i to dovoljno da znam da su superiornije.
Binarni, zaboravio si reci da bolje i DUZE pamtimo, da mozemo izgovoriti daleko vise recenica u minuti od vas, da kad varamo bolje sakrijemo :D jesmo superiorne!!! :D :-)
didgeridoo

#90 Re: vjeruje te li u pomirenja

Post by didgeridoo »

10101010101 wrote:
furuna wrote:isti sam ti taki samo sto ne radjam :D
vec igras ping pong?
loptice su dio mene jos od roDZenja :D

P.S. Na svijetu postoje 10 vrsta ljudi:
oni koji znaju binarni sistem i oni koji ne zanju :D
seln

#91 Re: vjeruje te li u pomirenja

Post by seln »

10101010101 wrote: ovo ti pise muskarac
Image
d2

#92 Re: vjeruje te li u pomirenja

Post by d2 »

seln wrote:
Image
:lol: :lol: :lol: :lol:
seln

#93 Re: vjeruje te li u pomirenja

Post by seln »

Inace, vjeruje m u pomirenja....Srbi i Hrvati brace ce se zvati.
seln

#94 Re: vjeruje te li u pomirenja

Post by seln »

seln wrote:Inace, vjeruje m u pomirenja....Srbi i Hrvati bracom ce se zvati.
BarbaDue

#95 Re: vjeruje te li u pomirenja

Post by BarbaDue »

@10101010101, @furuna, @otherside, @aida05, @d2....... :-D :-D :-D :-D

Istina je uvjek negdje u sredini!!! :thumbup:
danas

#96 Re: vjeruje te li u pomirenja

Post by danas »

vjeruje te li u pomirenja?
nevjeruje mo!
Meshtar

#97 Re: vjeruje te li u pomirenja

Post by Meshtar »

danas wrote:
vjeruje te li u pomirenja?
nevjeruje mo!
Da mogu da pucam ove smajlije i slične stvari, sad bih stavio onogsmajlijastosekidaossmjeha :D
delightful

#98 Re: vjerujete li u pomirenja

Post by delightful »

za sto? :-) :oops: :D
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#99 Re: vjeruje te li u pomirenja

Post by Šeherzada »

seln wrote:
Image
Ma nema sta.Muskarcina ipo :lol: :lol: :lol:
dzozluke

#100 Re: vjerujete li u pomirenja

Post by dzozluke »

nemate pojma o zivotu :D dokle god poblem gledate samo kao problem svaka relacije ce otici pod klip.ja to nazivam izazov a izazov je rijesit ga.izazova ce uvijek biti i u sledecoj relaciji ili braku samo je pitanje da li si spreman ili spremna to rjesavati. a zna se kako se to rjesava kod zrelih osoba.
prekines dodje nova osoba u tvom zivotu znaci novi problemi koje isto tako moras rjesavati.hoces ih rijesiti ako se postavis prema problemu kao u prethodnor relaciji.?? relacije ne pucaju zbog problema nego zbog stavova prema tim problemima.nijedan problem nije ne rjesiv samo ako se zauzmu pravi stavovi.znaci nije do partnera nego do stavova prema problemu..
kukavice bjeze jer je to najlakse treba se boriti naravno to treba i znati.druga stvar je da mnogi od vas nisu navikli imati probleme u relaciji i rjesavati.kad se pojavi problem i jos ako je ozbiljan naravno da najlakse je pobjeci i naci sebi izgovor da ne ide. mislim da je glupost godinama se vodati za ruku a ne pod ruku.ti sto se vodaju godinama za ruku traze sigurnost u dugim vezama jer su sami ne sigurni.sta te nakon 2 godine zabavljanja vuce da budes sa to osobom?nista osim sexa jer osim toga nemate vise nista zajednickog jer ljubav bude i prodje ili u svakom slucaju splasne .druge vrijednoisti se grade u braku jer brak je od Boga dat jer tek u braku se rjesavaju problemi a ne u vezi.a za to treba i snage i volje.jer u vezi se sve svodi na izlaske,sex i po koje ljetovanje.tu ko nadje probleme nije normalan.sta ce se tek desiti ako ti isti stupe u brak?? vezu treba smatrati kao ne obaveznu stvar ako je posmatras kao obavezu tj. da ste jedno prema drugom nesto obavezni onda nesto nije u redu do vas.HAUG JA REKAO :D
Post Reply