Vjerujete li u astrologiju?
-
nadamseboljem
#1 Vjerujete li u astrologiju?
Pod pojmom ASTROLOGIJA u ovom slucaju ne mislim na besmislene horoskope u novinama. Mislim na ono sto neki zovu naukom i cini mi se da u posljednje vrijeme astrologija ima sve vise poklonika.
Mnogo je onih koji vjeruju da raspored planeta i zvijezda u trenutku njihovog rodjenja ima utjecaja na ono sto ce oni biti, kako ce izgledati, sta ce im se desavati...
Koliko vas je osoba u zadnje vrijeme pitalo sta ste u horoskopu? Koliko njih je postavilo podpitanje "A u podznaku"?
Mnogo je onih koji vjeruju da raspored planeta i zvijezda u trenutku njihovog rodjenja ima utjecaja na ono sto ce oni biti, kako ce izgledati, sta ce im se desavati...
Koliko vas je osoba u zadnje vrijeme pitalo sta ste u horoskopu? Koliko njih je postavilo podpitanje "A u podznaku"?
- mrs. zurbrigen
vjerujem u beskrajnost ljudske gluposti... 
pogotovo svoje...

pogotovo svoje...
-
Umjetnik a
pitt wrote:ne vjerujem ni najmanje:D Mislim da ni zvjezde ne bi bile ovoliko okrutne
:D:D
stvarno šta je ovo
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
vjerujem svake godine u februaru, jer sunce je tada u mom sistemu, već osjećam neku čudnu energiju.
vjerujem i u onaj položaj mjeseca, ili kako se već zove, ono pun mjesec, mlad mjesec, šta ja znam, uglvanom primjetio sam neke stvari, kao brada mi brže raste, žene počnu da oblijeću oko mene više nego uobičajeno. samo još nisam uspio tačno povezat s kojom pozicijom mjeseca idu koji simptomi
vjerujem i u onaj položaj mjeseca, ili kako se već zove, ono pun mjesec, mlad mjesec, šta ja znam, uglvanom primjetio sam neke stvari, kao brada mi brže raste, žene počnu da oblijeću oko mene više nego uobičajeno. samo još nisam uspio tačno povezat s kojom pozicijom mjeseca idu koji simptomi
- pitt
procuri li sta tada?karabaja-x wrote:vjerujem svake godine u februaru, jer sunce je tada u mom sistemu, već osjećam neku čudnu energiju.
- lady midnight
kako da ne, svih 'tlinest centipitt wrote:procuri li sta tada?karabaja-x wrote:vjerujem svake godine u februaru, jer sunce je tada u mom sistemu, već osjećam neku čudnu energiju.
vjerujem i u onaj položaj mjeseca, ili kako se već zove, ono pun mjesec, mlad mjesec, šta ja znam, uglvanom primjetio sam neke stvari, kao brada mi brže raste, žene počnu da oblijeću oko mene više nego uobičajeno. samo još nisam uspio tačno povezat s kojom pozicijom mjeseca idu koji simptomi:D:D:D:D
- Saian
dodje li ti da zavijash na njega nekadkarabaja-x wrote:vjerujem svake godine u februaru, jer sunce je tada u mom sistemu, već osjećam neku čudnu energiju.
- Saian
#14 Re: Vjerujete li u astrologiju?
nadamseboljem wrote:
bruka i nikako ne kontam kako ne dijele moje odusevljenje
-
pesak
kada ti mesec prolazi preko natalnog meseca, ili preko venere, ili podznaka, onda je sve aktivnije...karabaja-x wrote:vjerujem svake godine u februaru, jer sunce je tada u mom sistemu, već osjećam neku čudnu energiju.
ja ne verujem ni u sta. ali. cudim se cudom .
-
barby02
Zar nije bolje sprijeciti, nego lijeciti?
Npr. muskarac Vodolija moze da izljeci frigidnu curu a muskarci sa Mjesecom u Vagi su svaleri, da bog dragi sacuva, blizanci su "djeca" do 40-te i ne moze im se slijepo vjerovati. . . . . . Ima li koji znak da nekog interesuje da mu kazem koju pametnu 
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)