shbc wrote:Nista... Evo upisah se od smijeha. Kakav fazon jebote. Mora da pijes duhove... Kako originalno i zanimljivo.
-Pa nije valjda da ti je trebalo sat vremena da skontaš običnu floskulu? HaHa Ako i jesi,bolje ikad nego nikad.Upališ motorku jarane.

Tako ti je i sa ovom temom.Nekima ne treba mnogo,ateistima mnogo da ukapiraju ili nikad.Čekaju Sudni dan.Tad će upaliti.Prekasno.Vorsicht!
belfy wrote:samo da stavim na Poslovicu dana: "ko sa djecom spava - zapisan se budi."
-Djeca su naše blago

neka su te,nego problem je što se ne pereš?!

Znam ja da ti takav hodaš od mnogo ranije,ništa nije slučajno tako ni ovo tvoje stanje,evo vidi šta sam baš tebi ranije sugerirao:
HardcoreMX wrote: razumni su prije svega i oni koji se prije svega umiju,operu i okupaju,nadam se da si razumio makar ovu poruku na kraju.
Dozer wrote:
-Na thread-u, citati su u zadnje vrijeme vrlo popularni pa evo jedan za tebe,Dozer's condition described in:
-Jedna od najznačajnijih osobina histeričnih i ovlaš histerič-nih priroda nije samo njihova sposobnost da dobro lažu nego i da same sebe lažu.(Zweig)
-Usput i da pardoniram što upadam u diskusiju izmedju tebe i hcmx i samo da upitam, da li si se ti upitao otkud potiče tolika histerija i paranoja kod tebe? Neki ratni memoari,po tvojim pričama se nikada nije moglo razlučiti da li si ti rušio grad ili branio,s obzirom na tvoj animozitet prema vjeri?!Ostatak je na brzinu napisano ubleharenje,tipično u tvom stilu demagogije i mahalanja.

Tražiti sa tobom logičke greške je posao za sizifinha.Šta je kronologija i da ti ispravljam mnogobrojne greške ne pada mi na pamet da te učim,a za lektorisanje ste zaduženi ionako ti i Fatos Morganos.S tim što će te on(a?)preteći,Fatosu se smiješi veća karijera,on specijalizira bilježenje tudjih mahana.

I post ti nisam prenio jer je još jedan u nizu tvojih deja vu škrabotina.Repostiran jedan,repostirani svi.