Dozer wrote:@HCMX
Prijatelju... Nadam se da si bar jednom procitao sve ovo gore sto si napisao...
Ali, mislim da ti nije cak ni na pamet palo takvo nesto, da procitas sve sto sinapisao, jer da jesi onda bi, bar se nadam da je tako, iskreno, shvatio da si neprevazidjeni spinner na ovom svijetu. Pardon - dunjaluku
- HaHa mislim da ti se digla kosa na glavi.Ma ustvari,čini ti se,ovo je neki lik @belfy uduplir'o dva moja posta pa ti se čini da je sve tebi.Mora da si mi se umorio od čitanja,a ako je tako, onda krivi njega.
-Nego,šta je ovo,samo 6 ikonica?! Razočar'o si me!

Doduše nešto si ipak promijenio,sad se sa BK prebacuješ na kojekakve spinove,mada je to monotono,hoćemo ikonice!
Dozer wrote:Pa, covjece... Zaista treba imati poseban, cak unikatan mentalni sklop pa onako perfidno izbjegavati davanje direktnih odgovora na svako moguce postavljeno pitanje, a istovremeno sve automatski izvrtati, izokretati i pretvarati u kontra pitanje, po pravilu besmisleno i irelevantno za bilo sta
-Da ja tebe tebi objasnim.Nema šanse. Sa iznošenjem činjenica, redovno imaš probleme.E tu onda dolazi redovno etiketiranje.A etiketiraš,u dobrom dijelu i iz predrasuda.Dijelom te i razumijem,jer sa ateističkog stava nemaš mnogo izbora u kreiranju dijaloga.Pogotovo ako bi se uhvatio nauke,onda su ateistički argumetni na nuli.Na to moraš paziti.E,ostaje jedino izbledjeli sarkazam,odnosno blasfemija.To bi kao trebalo da naljuti vjernike.
Dozer wrote:E, vidis - upravo TO se naziva vrhunska demagogija.
Predkazem da se rename i da uzmes novi nick - XXL_Demagog
- Predlog se usvaja,hvala za ideju,to je drugi naslov treće knjige,Dožerovo prezentiranje XXL demagogije ili samo skraćeno D-XXL Demagogija.
Ja sam rekao, da će se pitanja koja postavljam u slučaju tvoje demagogije sigurno namnožiti.Sad je već preraslo u enciklopediju.Tako da doista naziv XXL Dozer Demagogija paše u potpunosti.
Dozer wrote:P.S. Ako mi ne vjerujes, samo procitaj svoje zadnje pisanje koje je toliko nepovezano i besmisleno, da je tesko povjerovati da neko potrosio toliko vremena da bi takvo nesto uopste napisao. Da ne pricamo o tome da je sve ono trebalo uopste smisliti
- Druže moj,tebi treba više vremena da pročitaš,nego meni da to isto napišem.