VJERSKE PREDRASUDE SU NAS OZBILJAN PROBLEM
-
Opanak u tranziciji
e nek si mu reko...sirah wrote:LIČNO ĆU TI JA ZABRANIT DA SE ZOVEŠ KAKO HOĆEŠ, ZVAĆEŠ SE BOSANCEM.....
JEL TI DOSTA SAD..... A ROBE.... AAA
-
Rocco Siffreddi
Ti Hikmete bas mrzis Muslimane!!... Nemoj tako sine, to ne valja!! Treba sve ljude postovati bez obzira na religiju!! Ti si meni onako bas fin momak, nacitan svega i nemoj da budes takav!! To sto je tvoj tata veliki cetnik zaboravi! Tvoj tata je primitivac! Nemoj sine tako, nego se fino izvini ovdje ljudima za tvoje gluposti sto pises! Vjerujem u tebe da ces se popraviti!!! Ti to mozes!!
-
tenor
Nazalost moram konstataovati jednu situacihu koja je neizbjezna a glasi ovako.Posto je neko vec rekao da je suzivot moguc samo na prostorima armije BIH.ja bi to rekao ovako.Sve sto je srpsko to je samo srpsko,sve sto je hrvatsko to je samo hrvatsko A SVE sto je bosnjacko je i srpsko i hrvatsko dakle ono pod kontrolom armije opet 1/3,haj nek mi neko kaze da grijesim bice mi lakse
-
spongy
jasno da grijesistenor wrote:Nazalost moram konstataovati jednu situacihu koja je neizbjezna a glasi ovako.Posto je neko vec rekao da je suzivot moguc samo na prostorima armije BIH.ja bi to rekao ovako.Sve sto je srpsko to je samo srpsko,sve sto je hrvatsko to je samo hrvatsko A SVE sto je bosnjacko je i srpsko i hrvatsko dakle ono pod kontrolom armije opet 1/3,haj nek mi neko kaze da grijesim bice mi lakse
ako ikada i dode do neke konkretne podjele onda ce podjela biti radikalna