Vjerovatno najstupidniji pješački prelaz :)

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Guento

#1 Vjerovatno najstupidniji pješački prelaz :)

Post by Guento »

Image

Ako brzo prelazite preko ovog pješačkog, pazite da se ne spucate u saobraćajni znak ili obilježje pokojnom Leutaru. Štikle očito ne dolaze u obzir. :D Meni nekako bezbjednije prelaziti na ostatku ceste, pa makar gazio i preko trave :D :D
bleka

Post by bleka »

Prvo se bacis na pjesacki pa onda polako puzes :-)
*Unreal*

Post by *Unreal* »

ah ne mogu da vjerujem :D divan prelaz
bpsang

Post by bpsang »

ima toga kod nas...
pa kavi to saobracajni tehnicari rade u korist naroda

cccc,da covjek ne povjeruje
ko im DIPLOMU DADE
BSn

Post by BSn »

100_KA wrote: ko im DIPLOMU DADE
Ma hayd za diplomu, nego sto im neko naocale ne dade????????
be

Post by be »

ima još gori - na Bistriku ispod željezničkog mosta, kad se skrene prema tranzitu. S jedne strane je trotoar s podzidom, a prelaz na drugu stranu vodi direktno na kapiju privatne kuće
la ciliegia

#7 Re: Vjerovatno najstupidniji pješački prelaz :)

Post by la ciliegia »

Guento wrote:Image

Ako brzo prelazite preko ovog pješačkog, pazite da se ne spucate u saobraćajni znak ili obilježje pokojnom Leutaru. Štikle očito ne dolaze u obzir. :D Meni nekako bezbjednije prelaziti na ostatku ceste, pa makar gazio i preko trave :D :D
Na svu srecu pa ovo nije u centru grada...nego u prigradskom naselju u koji niko ne zalazi... :-) :-)

Ne zna covjek vise da li da :cry: ili :lol: ...
Ahmmed

Post by Ahmmed »

be wrote:ima još gori - na Bistriku ispod željezničkog mosta, kad se skrene prema tranzitu. S jedne strane je trotoar s podzidom, a prelaz na drugu stranu vodi direktno na kapiju privatne kuće

:)
Guento

Post by Guento »

Bio je do neki dan ispred zgrade LOris pješački iscrtan PRIJE semafora, auta se redovno zaustavljala na "zebri" a pješaci obilazili oko auta da pređu cestu :lol: Ma ljepota jedna bila, al sad ga pomjerili :( :D Rek'o načelnik općine: kad neće pješaci da ga sami pomjere, moramo mi c c c :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

ja mislim da je taj pjesacki napravljen namjenski zbog spomenika Leutaru... :roll: tako da mi on i nije stupidan, al ovaj kod lorisa je definitivno bio test za zivce...jer ima pjesaka koji ti ebu majku sto si stao po pravilima... :roll:
Guento

Post by Guento »

mIRCerka wrote:ja mislim da je taj pjesacki napravljen namjenski zbog spomenika Leutaru... :roll: tako da mi on i nije stupidan
Nije stupidan? :-D Ne kontam mirci, sta znaci namjenski zbog spomenika? Da se spucas u njega svaki put kad predjes cestu, il' da te i pjesacki podsjeti na nerasvijetljen zlocin ili sta? I kako ce neko namjenski posadit' saobracajni znak i travu na sred pjesackog - namjenski? :-D
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Post by xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx »

Guento wrote:
mIRCerka wrote:ja mislim da je taj pjesacki napravljen namjenski zbog spomenika Leutaru... :roll: tako da mi on i nije stupidan
Nije stupidan? :-D Ne kontam mirci, sta znaci namjenski zbog spomenika? Da se spucas u njega svaki put kad predjes cestu, il' da te i pjesacki podsjeti na nerasvijetljen zlocin ili sta? I kako ce neko namjenski posadit' saobracajni znak i travu na sred pjesackog - namjenski? :-D
Mozda je to neka simbolika, kao jozin prelazak u novi svjet :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Guento wrote:
ako se ne varam, slijedeci pjesacki je kod MUP kucare pored ambasade... oko stotinjak metara od navedenog prijelaza... i da nije postavljen taj pjesacki, probaj samo zamisliti sta bi sve bilo :D od ugrozenosti, pa na dalje... u stvari, spomenik je postavljen tamo gdje je bio pjesacki... koji je itekako potreban na svakih 20 metara u toj ulici...ko je vozio tamo, zna o cemu govorim... :D
Edin H.

Post by Edin H. »

BSn wrote:
100_KA wrote: ko im DIPLOMU DADE
Ma hayd za diplomu, nego sto im neko naocale ne dade????????

8-) :D :D :D
Post Reply