Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ako brzo prelazite preko ovog pješačkog, pazite da se ne spucate u saobraćajni znak ili obilježje pokojnom Leutaru. Štikle očito ne dolaze u obzir. Meni nekako bezbjednije prelaziti na ostatku ceste, pa makar gazio i preko trave
ima još gori - na Bistriku ispod željezničkog mosta, kad se skrene prema tranzitu. S jedne strane je trotoar s podzidom, a prelaz na drugu stranu vodi direktno na kapiju privatne kuće
Ako brzo prelazite preko ovog pješačkog, pazite da se ne spucate u saobraćajni znak ili obilježje pokojnom Leutaru. Štikle očito ne dolaze u obzir. Meni nekako bezbjednije prelaziti na ostatku ceste, pa makar gazio i preko trave
Na svu srecu pa ovo nije u centru grada...nego u prigradskom naselju u koji niko ne zalazi...
be wrote:ima još gori - na Bistriku ispod željezničkog mosta, kad se skrene prema tranzitu. S jedne strane je trotoar s podzidom, a prelaz na drugu stranu vodi direktno na kapiju privatne kuće
Bio je do neki dan ispred zgrade LOris pješački iscrtan PRIJE semafora, auta se redovno zaustavljala na "zebri" a pješaci obilazili oko auta da pređu cestu Ma ljepota jedna bila, al sad ga pomjerili Rek'o načelnik općine: kad neće pješaci da ga sami pomjere, moramo mi c c c
ja mislim da je taj pjesacki napravljen namjenski zbog spomenika Leutaru... tako da mi on i nije stupidan, al ovaj kod lorisa je definitivno bio test za zivce...jer ima pjesaka koji ti ebu majku sto si stao po pravilima...
mIRCerka wrote:ja mislim da je taj pjesacki napravljen namjenski zbog spomenika Leutaru... tako da mi on i nije stupidan
Nije stupidan? Ne kontam mirci, sta znaci namjenski zbog spomenika? Da se spucas u njega svaki put kad predjes cestu, il' da te i pjesacki podsjeti na nerasvijetljen zlocin ili sta? I kako ce neko namjenski posadit' saobracajni znak i travu na sred pjesackog - namjenski?
mIRCerka wrote:ja mislim da je taj pjesacki napravljen namjenski zbog spomenika Leutaru... tako da mi on i nije stupidan
Nije stupidan? Ne kontam mirci, sta znaci namjenski zbog spomenika? Da se spucas u njega svaki put kad predjes cestu, il' da te i pjesacki podsjeti na nerasvijetljen zlocin ili sta? I kako ce neko namjenski posadit' saobracajni znak i travu na sred pjesackog - namjenski?
Mozda je to neka simbolika, kao jozin prelazak u novi svjet
ako se ne varam, slijedeci pjesacki je kod MUP kucare pored ambasade... oko stotinjak metara od navedenog prijelaza... i da nije postavljen taj pjesacki, probaj samo zamisliti sta bi sve bilo od ugrozenosti, pa na dalje... u stvari, spomenik je postavljen tamo gdje je bio pjesacki... koji je itekako potreban na svakih 20 metara u toj ulici...ko je vozio tamo, zna o cemu govorim...